у кого як. переважно з понеділка, коли після вихідних з трудом входиш в робочу колію...(особливо після якоїсь забави).
Не люблю, бо знову електричка, знову вдома на все то дивитись, одноманітність. Мені краще коли я сама з собою, коли мене ніхто не тривожить . Добре , що на свята я їду з дому..
А я навпаки - на вихідні їду додому, до батьків, до рідної хати і своєї любимої кімнати. До своїх котиків (я котяча мама), бо тут у Львові на квартирі нема можливості їх тримати. Мама наварить їсти, сплю до обіду, встаю - а на столі варенички або щось інше смачнюще, зварене спеціально до мого приїзду. Подружки телефонують від ранку, по мобільному ніхто не турбує по роботі. А влітку то взагалі - як на курорті - на подвір'ї квіточки, можна позагаряти, або шашлики пожарити. А там і Східниця недалеко, можна в гори з'їздити, або на річку. Красота.
файно, файно..зле тільки, що цілі 2 дні мусиш приймати рішення колегіяльно - і з чоловіком, і з мамою, і з друзями, і з ...та багато охочих - шо казати)) а я звикла бути "сам собі ріжисьор" - а тут опа, і прикрили мою ріжисьорську лавочку
Я не люблю вихідних. Для мене вихідний - це тотожно слову "депресія". Якось цілими днями сиджу на роботі, нагружаю себе всім, тільки, щоб ніякі думки не лізли в голову. Особливо зараз, бо працюю в бухгалтерії, кінець року...А на вихідних, роботи також багато, але і думок не меншає...
мммм...))) вихідні.....обожнюю їх.....нарешті можна відпочити......сидиш собі у хорошій кав"ярні.....п"єш запашну каву.....слухаєш приємний джаз.....що ж може бути кращим???......)))
а я завжди чекаю тих вихідних, коли мій чоловік дома і в суботу і в неділю...нажаль так випадає тільки раз на місяць... ми вже прозвали ті вихідні дні - Моїми ... а взагалі люблю вихідні за те що можна відіспатися...
Якщо нема роботи на вихідні - то супер. Виспатись! ляпота. Сходити в якісь цікаві місця з сім'єю чи друзями. А ще по вихідних футболи грають. Однозначно люблю вихідні.