Львів футбольний дочекався небувалого прецеденту. Уперше за часів проведення чемпіонатів України в елітному дивізіоні місто представлятимуть два клуби – “Карпати” та ФК “Львів”Історія одного кохання…“…Із дитинства вболіваю за “Карпати”. Зазвичай після цієї фрази кожен із тисяч львів’ян додає: “Уперше на стадіон “Україна” мене привів батько/дідусь/вуйко/старший брат, коли я ще під стіл пішки ходив”. Історія моєї футбольної хвороби починалась інакше. Настрашені розповідями про “фанатів” напідпитку, міліціянтів, у яких руки чешуться надавати по нирках беззахисному вболівальнику, мої батьки категорично, під страхом позбавлення кишенькових грошей, забороняли підходити до стадіону на відстань кілометра. Тож процес уболівання за “зелено-білих” для мене полягав у примагнічуванні до телевізора під час ігор “Карпат” і веденні статистики, яка стосувалася виступів команди. Така любов до “Карпат”, навіть платонічна, на відстані, тривала доти, поки, прогулюючись із батьком парком ім. Богдана Хмельницького, ми не потрапили на стадіон “Юність”. Вся новина на ПРОСПОРТ