Ви приймаєте вітаміни? Як часто? І які? Я періодично приймаю вітаміни у вигляді таблеток. Зараз приймаю Вітрум. До того були Активал - мої улюблені. Приймаю в середньому три рази на рік.
Відповідь: Вітаміни Приймаю бета-каротин, вітаміни А, Д3, Е, аскорбінову кислоту, Д-біотин, фолієву кислоту, В1, В2, нікотинамід, В6, В12, Д-пантотенат кальцію двічі на день. Тритижневі комплекси, перерва - 1-2 місяці.
Відповідь: Вітаміни а я їм фрукти,овочі,п"ю соки і не буду ту хімію жувати.для профілактики достатньо а при хворобі то треба буде лікаря питатись
Відповідь: Вітаміни Один мудрий лікар мені повідав: надлишкові вітаміни для організму значно гірше, нід їх недостаток. Можна тим шкоди собі наробити. То є раз. Друге, натуральні вітаміни засвоюються нашим організмом згідно принципу: скільки треба організму - решту "далой". Штучні вітаміни не виводяться організмом так добре, як натуральні. Звідси висновок.
Відповідь: Вітаміни Я також волію з’їсти ябко.або якусь мандарину.А хімію(спазмалгон) їм,коли сильно голова болить...
Відповідь: Вітаміни Доречі, натуральний вітамін, навіть якщо він витягнутий з натурального продукту зберігається не більше декількох годин, а потім, це вже не є натуральний вітамін у повному розумінні цього слова. Натуральний вітамін не стійка субстанція.
Відповідь: Вітаміни як на мене ці всі соки. звичайно якщо не фреші, і є сама справжня хімія. Додано через 1 хвилину а дріжджі вони для чого?
Відповідь: Вітаміни Съедаю по упаковке Центрума 2 раза в год. Витамины вещь необходимая, однако перед их принятием, думаю следует сдать анализы и проконсультироватся с врачем. Одна из причин долголетия и хорошей формы в старости - правильный прием витаминов.
Відповідь: Вітаміни Ви не сказали і про необхідність "правильно їх виводити" потім (очищувати від шлаків ) :
Відповідь: Вітаміни Зараз щоранку приймаю кальцій вітрум, спіруліну і йод. З того часу як почала- не хворію. Вперше за зиму. Тьху тьху. ..Хоча може я своє перехворіла на початку осені. Лежала місяць і щоранку штрикали уколами для того щоб організм почав боротись. Мабуть нашпигували наперед.
Відповідь: Вітаміни з прийомом різних прибамбасів треба вважати-в людей часто поправляється самопочуття на основі ефекту плацебо а не тому що дійсно корисно.збалансована дієта,фізичні навантаження в міру ,багато свіжого повітря і про багато недомогань можна буде забути
Відповідь: Вітаміни я коли літом обливаюся холодною водою (холодний душ) -- зимою на застуду не хворію....
Відповідь: Вітаміни мені лікар сочки не радив пити, так само як і негазовну воду. За його словами, сочки - суцільна хімія, а до негазованої мінералки додають слабкі антибіотики, щоб вона довго зберігалася. Радив купувати газовану воду, випускати газ і тоді пити
Відповідь: Вітаміни Вперше чую Чув про хлорування, зміну гратки, і окиснення. А про антибіотики - вперше.
Відповідь: Вітаміни я теж недавно почула вперше, інформація ще не перевірена, але я її почула з вуст медика-професора
Відповідь: Вітаміни соки стараюсь пити, але "домашнього виробництва" розбавлені водою. Я навпаки пю негазовану мінеральну воду.
Відповідь: Вітаміни мішель то все туфта бо якщо тому вірити то до моменту коли винайшли і почали приймати синтетичні вітаміни то здорових людей не було.не претендую на професора медицини але натуральні речі з моєї точки зору по любе краще як синтетика.99% всіх "наукових"досліджень про шкідливість або корисність різних додатків,продуктів і суплементів фінансуються компаніями виробниками і результати відповідні.