Вітаміни

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Текіла, 16 гру 2007.

1. Текіла

Текіла Member

Ви приймаєте вітаміни? Як часто? І які?
    Я періодично приймаю вітаміни у вигляді таблеток.
    Зараз приймаю Вітрум.
    До того були Активал - мої улюблені.
    Приймаю в середньому три рази на рік.

2. Тіріон

Тіріон Active Member

Відповідь: Вітаміни

Приймаю бета-каротин, вітаміни А, Д3, Е, аскорбінову кислоту, Д-біотин, фолієву кислоту, В1, В2, нікотинамід, В6, В12, Д-пантотенат кальцію двічі на день. Тритижневі комплекси, перерва - 1-2 місяці.

3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Вітру раз в день і дріжджі тричі вденю і черніку форте.

4. coolzak

coolzak Well-Known Member

а я їм фрукти,овочі,п"ю соки і не буду ту хімію жувати.для профілактики достатньо а при хворобі то треба буде лікаря питатись

• Подобається Подобається x 8
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Один мудрий лікар мені повідав: надлишкові вітаміни для організму значно гірше, нід їх недостаток. Можна тим шкоди собі наробити. То є раз. Друге, натуральні вітаміни засвоюються нашим організмом згідно принципу: скільки треба організму - решту "далой". Штучні вітаміни не виводяться організмом так добре, як натуральні. Звідси висновок.

• Подобається Подобається x 10
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я також волію з’їсти ябко.або якусь мандарину.А хімію(спазмалгон) їм,коли сильно голова болить...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, натуральний вітамін, навіть якщо він витягнутий з натурального продукту зберігається не більше декількох годин, а потім, це вже не є натуральний вітамін у повному розумінні цього слова. Натуральний вітамін не стійка субстанція.

8. Текіла

Текіла Member

як на мене ці всі соки. звичайно якщо не фреші, і є сама справжня хімія.

Додано через 1 хвилину

а дріжджі вони для чого?

9. dArt

dArt Well-Known Member

Съедаю по упаковке Центрума 2 раза в год.
    Витамины вещь необходимая, однако перед их принятием, думаю следует сдать анализы и проконсультироватся с врачем. Одна из причин долголетия и хорошей формы в старости - правильный прием витаминов.

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви не сказали і про необхідність "правильно їх виводити" потім (очищувати від шлаків :) ) :

• Подобається Подобається x 1
  11. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

Зараз щоранку приймаю кальцій вітрум, спіруліну і йод. З того часу як почала- не хворію. Вперше за зиму. Тьху тьху. ..Хоча може я своє перехворіла на початку осені. Лежала місяць і щоранку штрикали уколами для того щоб організм почав боротись. Мабуть нашпигували наперед. :)

12. coolzak

з прийомом різних прибамбасів треба вважати-в людей часто поправляється самопочуття на основі ефекту плацебо а не тому що дійсно корисно.збалансована дієта,фізичні навантаження в міру ,багато свіжого повітря і про багато недомогань можна буде забути

• Подобається Подобається x 1
  13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я коли літом обливаюся холодною водою (холодний душ) -- зимою на застуду не хворію....

• Подобається Подобається x 4
  14. lanka

lanka Well-Known Member

мені лікар сочки не радив пити, так само як і негазовну воду. За його словами, сочки - суцільна хімія, а до негазованої мінералки додають слабкі антибіотики, щоб вона довго зберігалася. Радив купувати газовану воду, випускати газ і тоді пити

15. Deus igrok

Вперше чую
    Чув про хлорування, зміну гратки, і окиснення.
    А про антибіотики - вперше.

16. lanka

lanka Well-Known Member

я теж недавно почула вперше, інформація ще не перевірена, але я її почула з вуст медика-професора

17. Deus igrok

А я від виробників мінеральної води ) Зокрема Поляни Квасової. =)

18. Michel

Michel Member

19. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

соки стараюсь пити, але "домашнього виробництва" розбавлені водою.
    Я навпаки пю негазовану мінеральну воду.

• Подобається Подобається x 2
  20. coolzak

мішель то все туфта бо якщо тому вірити то до моменту коли винайшли і почали приймати синтетичні вітаміни то здорових людей не було.не претендую на професора медицини але натуральні речі з моєї точки зору по любе краще як синтетика.99% всіх "наукових"досліджень про шкідливість або корисність різних додатків,продуктів і суплементів фінансуються компаніями виробниками і результати відповідні.

а де твій аватар? :)