Віталій Кличко vs. Альберт Сосновскі - чи є шанс на сенсацію?

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем DIDIO, 26 тра 2010.

?

Хто кого?

Голосування закрито 29 тра 2010.
  1. Клічко нокаутом

33,3%
  2. Клічко за очками

66,7%
  3. Сосновскі нокаутом

0 голосів
    0,0%
  4. Сосновскі за очками

0 голосів
    0,0%
  5. Нічия

0 голосів
    0,0%
  6. Бій не відбудеться

0 голосів
    0,0%
  1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Отже, 29 травня відбудеться боксерський поєдинок Віталія Клічко (Україна) з Альбертом Сосновскі (Польща).

Вперше за багато-багато років буду вболівати не за Віталіка Клічка, а за поляка, як більшість поляків, і так само, як багато хто з тих вболівальників, вважаю шанс Альберта можливим, але не гарантованим. :)

Як жартують "добрі" вболівальники Сосновскєго - "1000000 доларів за 1 хвилину бою". Саме 1 мільйон доларів складає гонорар Альберта.

Але я не думаю, що він вже через хвилину піде до каси...

http://www.youtube.com/watch?v=Bj-P8XzyBpM

Що ми знаємо про нього?

http://www.youtube.com/watch?v=N45r_8sZcN4

Що можете сказати про манеру бою Альберта? Звичайно, спираючись не тільки на одне це відео?

http://www.youtube.com/watch?v=sd-smlkYFLY

---------- Додано в 02:36 ---------- Попередній допис був написаний в 01:40 ----------

Отже, на перший погляд -
    плюси Сосновскєго:

-непогана швидкість;
    -достатньо агресивний;
    -впевнено наносить удари обома руками;
    -"вкладається" чи не в кожний удар;
    -часто лупить "двійки";
    -досить багато і більш-менш ефективно працює "по корпусу"
    -абсолютно не боїться "розміну ударами" ;
    -добре тримає міцні удари, часто навіть "не помічаючи" їх.

недоліки (на перший погляд):

-досить часто - низько опущені руки;
    -недостатньо маневрує в захисті;
    -після атаки часто не вважає за потрібне захищатись від контратак;
    -часто іде "в розмін ударами";

Прогноз:

Якщо Сосновскі не застосує "брудний" бокс, то Клічко виграє по очках.
    Якщо Сосновскі реально розізлить Клічка - програє нокаутом.

Турбують 2 речі - недостатній захист Сосновскєго - опущені руки + недостатнє маневрування, та його самовпевненість при розміні ударами.

Клічко таку "манеру" бою карає, бо його прямі удари, або на сленгу "джеби" - страшні...

Шанси у Сосновскі будуть, якщо він буде постійно швидко і активно маневрувати, дуже швидко лупити свої двійки хоча б в корпус, що він непогано вміє, і тікати, але не в "глухий" захист, який йому погано вдається, і який Клічко, без сумніву, проб"є, а тікати від контратак Віталія вбік, але тільки не назад і не вниз - у Клічка довгі руки, і він звик бити згори донизу...

Віталію потрібно не пускати суперника на дистанцію удару і не давати "цілитись". Тобто, на перший погляд - Сосновскі для Клічка - досить передбачуваний і "зручний"...

Але все це - тільки на перший погляд. Бо насправді - в будь-який момент будь-хто з них може пропустити "кувалду" - і все. Цвірінь-цвірінь. :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

бачу ви за Сосновського... не слабий суперник... але Кличко повинен виграти.

• Подобається Подобається x 2
  3. Tarasyk

Tarasyk Well-Known Member

Незнаю, як вам, але я із захопленням чекаю тільки на три поєдинки за участі Кличків:
    Кличко - Хей(за базар треба відповідати:diablo: )
    Кличко - Валуєв (див. вище)
    Кличко - Кличко (No comments):good:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

а я не хочу Кличко-Кличко....

А Кличко - Хей не буде ніколи.

• Подобається Подобається x 5
  5. thinkers

thinkers Well-Known Member

так і Кличко - Валуєв також не буде...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаво, чи Повєткін - русскій вітязь, не втікне від бою?

• Подобається Подобається x 3
  7. thinkers

thinkers Well-Known Member

Повєткін тільки вітязь, тут виграв чи програв для Росії не принципово, а от Валуєв, русскоє всьо, члєн партії... Йому по уставу ніззя програвати

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Повєткін, наскільки я знаю, є обов"язковим претендентом на бій з Володимиром. Тому, якщо ще раз не перечепиться за гілку в лісі, то повинен битися - добровільно примусово.

А який інтерес у Кличків битися з Валуєвим? Поясу в нього нема, вимоги ставить більш ніж чемпіонські...Хіба що щоб просто поставити його на місце, щоб не говорив багато.

Ніби Хей вже почав таємно домовлятися з боксером, який навіть в 15-ку по рейтингу не входить. Вирішив самоутвердитися за рахунок побиття слабших :) Але Кличко за рахунок свого відеозвернення таки виставив Хея боягузом.

не хочу такого.

---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ----------

у Кличка ніби теж завжди опущені руки.. А розмінюватися ударами при такій силі удару, що є в обох - для кожного з них небезпечно, бо хто перший добре попаде, той і скоріш за все виграє

9. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

• Подобається Подобається x 3
  10. olya_d

olya_d Well-Known Member

11. Ясь

Ясь Well-Known Member

Щось почав Сосновський хвалитись, як багато хто з афроамериканців - мені такі не подобаються, навіть якщо і перемагають. Шанс у надважкій вазі є у всіх, один пропущений чи влучно завданий удар може вирішити все. Але ділом треба доводити.

З сайту братів Кличків:
    «Швидкість, динаміка, рухи в рингу, хитрість лисиці – ось мої козирі в поєдинку проти Кличка. Він ще пошкодує, що дав мені шанс, його кращі часи вже пройшли. Багато своїх поєдинків Віталій проводив проти ходячих боксерських мішків, які програвали вже в роздягальні. 29 травня настане час нового чемпіона», - безапеляційно заявив Сосновськи.
    «Прийшов мій час. Кличко досить «покермував» у надважкому дивізіоні. Я виграю цей бій для всіх моїх польських фанатів у всьому світі! Мені нічого втрачати, тому мої шанси зростають. Я вестиму бій агресивно, ризикуватиму – інакше перемоги не добитися. Багато суперників Кличка виходили не битися з ним, а заробити грошей або «вижити». Тому і програвали. Я ж викладатимуся на все 100%. Агресивність, мобільність і швидкість – ось запорука мого успіху і мого чемпіонства», - заявив польський боєць.

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

треба ж самого себе переконати, що "Я можу"! Хоча..він доволі сильний боксер.

13. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ну не знаю. Я більше схильний до того, що то закони шоу, просто привертання уваги до бою

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Не варто забувати, що професійний бокс - це ще й бізнес. Варто глянути на спільну фотосесію Віталія та Альберта - і стає зрозуміло: між ними "нічого особистого", :))) чого не скажеш, наприклад, про пару "Клічко-Хей". :ireful1:

Сосновскі - професійний боксер, дуже простий хлопець, міцний і слухняний (тренерів). Я подивився його поєдинки - щирої люті там немає ні на грам, там лише спортивна злість і азарт. Надміром роздумів над стратегією та тактикою він також, схоже, не переймається. Він міцний, витривалий, сильно б"є і тримає удар. Тому він чемпіон Європи. І це, думаю - його максимум. Я щиро йому симпатизую, і буду вболівати за нього, бо він чудовий хлопець, але шанси у нього - виключно теоретичні.

Подивіться самі (фото нижче): ну яка тут лють? Тут - щира приязнь. :))) Але вони - гладіатори, і будуть стукати один одного по мармизі, і хтось один, сильнійший - виграє поєдинок. А гроші виграють обидва. ;)

Хтось скаже, що "це не бокс", а я не погоджусь. Невже треба пообіцяти з"їсти дітей суперника, чи малювати його відрізану голову, щоб поєдинок назвали "боксом"!? Невже треба відгризати вухо в рингу, щоб це назвали "взірцевим спортом"?

Клічки зробили для спорту і цивілізації надзвичайно багато! Замість диких інстинктів і бруду вони принесли в бокс тонкий тактичний розрахунок, прецизійну оцінку суперників, повагу до них, хто б ними не був, та перевагу РОЗУМУ НАД ПІДСТУПОМ ТА СЛІПОЮ АГРЕСІЄЮ.

Невже для того, щоб тебе назвали "чемпіоном всіх часів" з кульової стрільби, треба вішати замість мішені дітей чи маму суперників!?

Тобто, Клічки зробили вкрай сильний поступ цивілізації також і в галузі спорту, навіть такого, здавалося б, безкомпромісного, як бокс.

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

І не тільки Кличко - я читав вже кілька заяв інших відомих боксерів з цього приводу - Хей своїм тваринним брудом викликав зневагу навіть у них - у тих, хто і сам часто робив досить гучні і агресивні заяви. Але не настільки гучні, як Хейові, і не настільки брудні.

Останнє редагування: 26 тра 2010
    • Подобається Подобається x 5
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

З ким сосновський бився?

16. Ясь

Ясь Well-Known Member

Якщо з відомих, то можна згадати перемогу над колишнім претендентом на звання чемпіона світу Денні Вільямсом.
    ;)
    Значить, чекаємо суботи, здається, о 23-50 по "Інтеру" має бути. :)

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ось тут - більше аналізу, більше статистики, та більш оптимістичний погляд на Сосновскєго.

http://www.vsesmi.ru/news/3905189/

Хто не захоче читати все, цитата:

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Як Віталій готується до поєдинку? Як на мене - дуже серйозно:

Як готується Альберт Сосновскі? Тренується вдома, не вважаючи за потрібне витрачати час і кошти на виїздах та, очевидно, вкладаючи гроші в фахівців, які його готують:

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Аль,нАрід,а вже фтелєвізорі кІно за Кличків показуют....:sorry:
    Зара сі зачне....:russian_ru:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

який канал?

а де твій аватар? :)