Дорогі жіночки і дівчатка Львівського Форуму! Вітаю з початком Березня! З весною! З теплом, і новою радістю! Будьте щасливими і ніжними! (вітальна флеш-листівка зі звуком)
Відповідь: Вітаю з весною! Дуже приємно! Дякуємо.... Класна листівочка!!!! :radist: :radist: :radist:
Відповідь: Вітаю з весною! 8 березня... Ех... Тяжке для мене свято... На роботі практично повністю жіночий колектив, ще й вдома співвідношення Ч/Ж 1:4
Відповідь: Вітаю з весною! Працюйте над тим, Сявичу. На Євро 2012 який футбол буде, при ТАКому співвідношенні? І жінки Вам за ту роботу вдячні будуть... Нє? ЗІ: Ггг... а в нас - 2/2: Данило за одним компом "пізнайко" колупає, я - за другим на ЛФ, Оленка в садочку, дружина працювати пішла. Де там Лілін Матріярх? Працюйте, Сявичу! Працюйте!
Відповідь: Вітаю з весною! дякую і приєднуюсь до привітань! а листівка наче віднесла мене в дитинство - згадався Вжик із "Чіп енд Дейл"
Відповідь: Вітаю з весною! Ги... А в мене ця пісня асоціюється з С.Маркіним і гр. "Трудноє дєтство"...
Відповідь: Вітаю з весною! Поздоровляю пані й панянок з весною. Великої любові вам та тепла, щастя Вашим близьким
Відповідь: Вітаю з весною! Дуже приємно, що на форумі такі уважні чоловіки.... Адже "Її Величність Жінка" так любить цей день- свято весни, краси і любові! Коли пробуджуються найніжніші почуття, нові ідеї, розквітають квіти й звучить музика...
Відповідь: Вітаю з весною! і особливо коли до тебе в цей свекруха приїжає...................................
Відповідь: Вітаю з весною! Із святом Весни нас усіх, любі жінки і дівчата!!! А чоловікам нашого форуму велика подяка за уважність і теплі слова!
Відповідь: Вітаю з весною! Вітаю наших форумляночок з наступаючим святом весни1Щастя, усмішок, кохання ! А це просто для приколу..
Відповідь: Вітаю з весною! Це ви про що? Матріярх у профілі. :shy: Вітаю всіх дівчат і жінок !!! Нехай вам весна дарує лише хороший настрій!
Відповідь: В І Т А Ю !!! С наступающим, дорогие дамы Если подарок завтра не понравится, думаю Вы знаете что нужно сделать