Львівський форум вітає нашу Уму із Днем народження! Сьогодні день народження у одної із найяскравіших форумлянок, авторки найпопулярнішої на форумі гілки, нашого супермодератора, людини, яка немало доклалася до того, аби наш форум був таким, яким він є зараз і віднедавна молодої мами Умочко, вітаємо тебе з уродинами, нехай в житті тебе супроводжують радість, успіхи та справжні друзі! Міцного здоров"я тобі і малечі, хай росте велике і чемне та приносить тобі лише втіху. Бажаю тобі згодом повернутися на форум такою ж активною учасницею, як і раніше. Знай, що тебе тут пам"ятають
Відповідь: В І Т А Ю !!! С днем рождения Уму! С праздниками Полковника! Ирусю с днем рождения! Осень - щедрая пора. Надеюсь, вся ваша жизнь будет щедрой.
Відповідь: Вітаємо Уму! Ума, спасибо за то, что Вы есть Присоединяюсь к пожеланиям Мартини, искренне и от всей души
Відповідь: Вітаємо Уму! УМОЧКО! Приєднуюся до всіх привітань і також від щирого серця вітаю Вас з Днем Народження!!! Щастя, здоров"я, всіляких гараздів,радості від синочка і любові від чоловіка!Нехай Вас Бог рясно благословляє!!!!!
Відповідь: Вітаємо Уму! Дорогенька Умочко! Най ваше життя буде таким особливим, як ви сама! І най ваш "щоденник" ще пригодиться вам у майбутньому! Хотіла написати залишайтеся такою, як ви є, але впевнена, що ви не змінитеся, тому просто скажу, що щаслива, що вас знаю. Особливі квіти для особливої жінки та особливої мами!
Відповідь: Вітаємо Уму! В день уродин бажаю побільше сонця і світла на всьому життєвому шляху! Найщиріші вітання Вам, Умо!
Відповідь: Вітаємо Уму! татко пиво пє але про Уму вже багато чув від нас з доцею, тому тихенько приєднується до вітань
Відповідь: Вітаємо Уму! щиро вражена, що форум пам"ятає! Дякую усім за теплі слова! Як в колі рідних друзів усіх для кого 13 жовтня - свято - вітаю!
Відповідь: Вітаємо Уму! Ума, я i Катруся вiтаємо вас теж! Бажаємо вам здоров'я терпiння, нев'янучої краси та незгазаючої любовi!
Відповідь: Вітаємо Уму! Я б теж привітав :shy: , як би не було б запізно ..Але всерівно краще зара ніж ніколи...Вітаю Вас..Всього хорошого..))