Оля , з Днем Народження! Успіхів Вам у бізнесі, радості від синів і великого-великого особистого щастя! БУДЬМО! ! !
Відповідь: Вітаємо Олю Приєднуюсь до привітань! Аватар Олі натякає на любов до троянд.. Дарую Вам свою улюблену трояндочку
Відповідь: Вітаємо Олю Олечка, Дорогая и Уважаемая! У меня с Вами столько общего, как и столько же разного! Искренне поздравляю Вас. Зная (другим не расскажу) сколько Вы воспитали сыновей, мои дурацкие притензии к Вам по национальному вопросу просто становятся брызгами на валунах Материнскиго героизма! Оля, уважаемая, с Днём Рождения Тебя! Счастья, здоровья! Процветания Тебе и ВСЕМУ Твоему семейству! С ув. П.
Відповідь: Вітаємо Олю Пані Олю, і я Вас найсердечніше вітаю і бажаю насамперед Божого благословіння на Вашій життєвій дорозі, розуміння і любові від Ваших рідних і близьких людей, щоденної мудрості і натхнення, душевної рівноваги та радості.
Відповідь: Вітаємо Олю А мені нині хочеться написати зізнання. Я коли прийшла на форум у вересні 2005, то була уся така розбита, в депресії, налякана тим, куди я потрапила і куди мене насильно привезли. І от саме пані Оля (яку я досі іноді називаю за звичкою Лідою) тоді мене духовно пригорнула. Мене аж емоції зараз розбирають, ніби привселюдно тост виголошую. Але тоді, Ви, пані Олю, мене направду порятували, давши мені усе те, чого мені так бракувало: опіку, підтримку, спілкування. І коли я у лікарні була, то чоловіка просила повідомити пані Олі і просити, аби молилася за мене. Навіть мамам своїм ми тоді сказати боялися, а до Вас звернулися, як ангела-охоронця. І те, що Ви до мене дзвонили, аби підтримати, поговорити... Я Вам безмежно, безмежно за все вдячна. Мені навіть важко щось бажати, я би просто підійшла до Вас і розцілувала. Я дякую Богові, що Ви є, що Він завів мене на цей форум, що я тут зустріла багатьох прекрасних людей і свою духовну маму. Олю, я дуже вдячна Вам за все і завжди буду за Вас Богові дякувати і просити, аби посилав Вам ще більших благословінь!!! Додано через 7 хвилин Ще додам. Я завдяки Вам навіть троянди полюбила. І хоч знаю, що Ви на дієті зараз, але все одно, це Вам - ось такі солодкі трояндочки.
Відповідь: Вітаємо Олю Мартіні, дякую за увагу до мене!І дякую, що Ви є саме таким, яким Ви є. Якби не Ваша підтримка, хто знати, чи би я вже була на цьому форумі! Дякую, Нірванко! Ага, люблю я троянди. Щоразу, як переїжджаю( а це вже моє четверте місце проживання в Америці), то залишаю людям хату, обсаджену трояндами. Полковнику, я Вас хоч і покушую деколи, але ж Ви знаєте, що то любя. Ми ж з Вами майже ровесники. А в школі я з хлопцями деколи задиралася, але більше дружила. А за хороші слова ДУЖЕ-ДУЖЕ дякую! Ромку, дякую! І за смайлика з трояндочками - теж! Черешенько, Ви як завжди, вишукані! Сердечно дякую!!!! Лілю, розчулили до сліз.... Якби Ви знали, як багато я у Вас навчилася, хоч Ви мені і в доні годитеся. Я дякую Богу, що Вас зустріла на цьому форумі!!!! Марієчко, видно я таки VIP персона, раз Ви такого букета розкішного запостили.:radist: Дякую Вам! І ще раз всім разом дякую! Я Вас всіх поважаю і люблю!
Відповідь: Вітаємо Олю Слямзил! Лучшего не нашел! С Днем рожденья! Здоровья, успехов, благополучия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Вітаємо Олю Олю найкращі Вітання з Ваш День Народження. Добробуту bід бізнесу , Радості від синів , невісток і онуків( як не тепер то пізніше) і душевного спокою.!!!!!
Відповідь: Вітаємо Олю Оля!!! Від усього серця вітаю Вас з Днем народження!!! Щастя, здоровя Вам і всього-всього найкращого!!! Ну і памятайте, ми всі Вас дуже любимо, не говорячи вже про Миха.:shy:
Відповідь: Вітаємо Олю Йой, Миху! Дякую, але Ви так багато нікому не писали.Виджу, виджу жи любите....:o Я маю на увазі, як сестру в Господі. Проходьте, наливайте си шампану до фужеру.
Відповідь: Вітаємо Олю Ну от! Поки своє готував (а не списане :p ), мало до столу не спізнився. Вітаю Вас!
Відповідь: Вітаємо Олю Добре що сказали, а то цілий ранок шукаю які б це квіти подарувати. Прийміть вітання від Сявич-фемілі і цілий кущ жоржин з нашого рідного Львівського ботанічного саду
Відповідь: Вітаємо Олю Вітаю, пані Оля Знаєте, якщо чесно то Ви мені завжди асоціювалися з мамою Накращих і найщиріших побажань, і щоб вони всі сповились!!!