Одна моя подруга учора сказала, що відчуває свою смерть, що життя її беззмістовне. Я знаю, що усі ми під Богом ходимо, і знаю випадки, коли люди були упевнені що помруть - і так воно і було. Мені не по собі. Що скажете?
21 грудня Анна Яблонська, українська поетеса та драматург, зробила у своєму щоденнику такий запис: через місяць, 24 січня, вона загинула внаслідок теракту в московському аеропорту
Скажу, що Ваша подруга переживає стан депресії, і їй необхідно звернутись за допомогою до лікаря. Без лікаря депресію дуже трудно подолати.
та схоже то брехня, а непособi вам від іншого. Ви випробовуєте долю чи власне знання? Ну що ж ви переконали.....
Але знову ж таки, є багато людей, які все життя говорять, що скоро помруть, але спокійно собі доживають до глибокої старості.. Може хтось і справді відчуває щось, але здається більшість хочуть просто привернути увагу до себе, таким чином просять допомоги, чи що..
У вашому реченні дві думки. 1. відчуває смерть. 2.життя беззмістовне. Хотілося б детальніше почути її. ---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ---------- То для вас, для мене легше подолати депресію з лікаркою. ---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ---------- Хай гине? А то не жарти, між іншим.
Ні, я просто розмовляв з подібною людиною. Наступного дня, зранку та людина таки покінчила з собою, прингувши з 11 поверху.
У його смерті - ні. Але якщо би повернути час назад, я б в час розмови був би більш уважним і відповідно може б вплинув на його настрій. Справа в тому, що він не говорив мені прямо про самогубство, та все ж я бачив, що щось діється. Зразу скажу. Був він абсолютно адекватний і врівноважений з того, що я бачив взагалі, але от в той день....його щось хвилювало... був би я більш наполегливий...
та де! друзі то найдієвіший спосіб, а ще краще заснути і проснутись без того злого депресняка! його насправді нема, то люди самі вигадують собі шось шоб похаритися! поговоріть з нею, взнайте що конкретно і до чого!
і....повторю - не беріть дурного в голову. Сумно, що ваш товариш вирішив вкоротити собі віку. Однак, усі ми народилися вільними. Отож вільні померти, коли надумаєм. Мені пощастило народитися оптимісткою, і я завжди буду підбадьорювати своїх сумних товаришів. Але я не можу вибрати за них
Неправда! Депресія вимагає серйозного, відповідального підходу. Просто так заплющити очі й прокинутись без депресії не вдасться! Поки ще є здоровий глузд, треба звертатись до лікаря, бо, коли дах поїде, буде значно складніше.
Ваша знайома не просто сказала- вона вірить в те що вона говорить: Пс.115:1 Я вірив, коли говорив: Я сильно пригнічений! Говоріть їй про Ісуса, щоб її віра у беззмістовність свого життя змінилася на віру в Божу любов до неї. Але найголовніше, моліться ревно за неї...
З тими словами я ніколи не погоджусь. Вільні ми то вільні. У світі є певні закони. Ніхто не може взяти собі те, що не його. Ви не прийшли у цей світ за власним бажанням. Життя вам дано і ви не маєте права його собі (як і будь-кому іншому) забрати.
Добра брехня, нічого не скажеш. Хіба такими речами бавляться? Просто я уже мала подібний випадок у житті, від якого я так і не відійшла, хоча минуло уже 4 роки. "Я наверное умру. Я так прожигаю свою жизнь. Прейдешь ко мне на похороны" Буває у житті усяке. Я теж була колись упевнена, що умру. Але ж не умерла, хоча знала, що мене цим покарають, за те ж саме. Але мені дали шанс.