Віриш в прогноз погоди - потерпиш від негоди!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем консультант, 21 тра 2013.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

В же не перший раз мене дивують прогнози погоди. Вчора вечером переглянув прогноз погоди на "Синоптику", де чітко було показане сонце і написано без опадів. Раненько вирішив піти в ліс. Я був шокований, коли будучи в лісі, побачив що починає темніти. Коли швидко вийшов з лісу, то зрозумів, що додому вже ніяк не встигну, а зможу лише наломати гілля і перечекати грозу під саморобним укриттям. Так і сталось. Додому прийшов заталяпаний від мокрої трави і болота по самі вуха.. Включив інтернет, а там вже пише, що можливий дощ і навіть гроза. Питання, шо за йолоп вчора писав прогноз?
    Тепер ніяким синоптикам і їм подібним гопникам вірити не буду. Орієнтуватись буду тільки по хмарах, росі та інших прикметах.

• Подобається Подобається x 1
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

• Подобається Подобається x 2
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Синоптик вже досить давно не попадає своїми пальцями в небо :) Нераз бачиш за вікном дощ, а на Синоптику сонячно, і не знаєш вже чи вірити монітору, чи вікну :)

А є якийсь погодний сайт чи погодний андроід-додаток, який більш-менш точно дає прогноз?

4. Bambook

Bambook Persona non grata

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Поляки,ніби не брешут...

6. консультант

Особисто я не зустрічав до сьогоднішнього дня, хіба хтось з форумлян знає. Мій син постійно дивиться "Метеопрогноз", бо каже що там правдоподібніше, але я і там бачив аналогічну ситуацію. Деколи так і хочеться сказати, щоб подивились у вікно і написали те, що є, а не те, що їм хочеться, щоб було.

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Особисто я схильна довіряти gismeteo або meteoprog- вони мені якісь найбільш достовірні. На смарті в мене стоїть GO Weather EX, але я так розумію, що то віджет, який показує актуальну погоду в режимі онлайн.
    Meteoprog має андроїд-додаток https://play.google.com/store/apps/details?id=com.omg.meteoprog. Не тестувала, тому ніц не скажу про його точність.

8. консультант

Колись дивився по таких прикметах:

1.Якщо роса на самих кінчиках трави, дощу не буде. Так само, якщо на заході сонця небо червоне, то на другий день дощу не буде, а буде вітер.
    2.Якщо небо на заході сонця бліде. то на другий день буде дощ. Якщо зранку трава суха, або роса не середині або близько вередини стебла трави, якщо дуже чути запах квітів, чи цвіту на деревах, серед білого дня в траві квакає жаба - все це на дощ. Ластівки літають низько над землею теж на дощ./Тому, що тиск понижений і комах вверху немає/. Пред дощем в хаті активізуються мурахи, а в закритій порожній банці утворюються краплі води. В декого з людей загострюються хронічні захворювання.

Фактично всі вони справджувались на відміну від прогнозів синоптиків.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

То ж тре вийти надвір...

10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ото дуже правдива прикмета, то на селі дуже гарно видно. А ще дощ і похолодання можна по котах визначати. Моя кицька, якщо наступного дня має буди дощ чи пониження температури, день перед тим спить майже весь день, практично не їсть і заривається під ковдру:)

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я з дитинства дивлюся прогноз погоди по польському TVP-1, рідко коли неправду кажуть

• Подобається Подобається x 2
  12. morze

morze Well-Known Member

ТВП - досить нормальний погодник, там можна вийти навіть на райцентри, наближені до нас (Пшемсль, Жешув, Замосць, Хелм) Головне -воне не брешуть внаглу, а сумнівно пропонують вірити! Наприклад. я дивлюсь лише супутникову метеокарту,далі можна і неслухати. Метеокарта в Україні, чомусь засекречена(СССР)!

13. консультант

:)Послухаю Ваших порад і попробую користуватись польським прогнозом погоди для Львова. Ось, що я знайшов:

http://pogoda.onet.pl/prognoza-pogody/dzis/europa,ukraina,lwow,10074.html

Якщо прочитати сьогоднішній прогноз, то виглядає правда.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

і сонячно і без дощу...:haha:

• Подобається Подобається x 4
  15. Romansd

Romansd Well-Known Member

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я вже давно тим користаю
    брешут, але не так як наші

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

18. maric

maric Member

заходьте в мою тему на посиденьках тоді завжди будите знати точно погоду. там зараз всі попередження стоять про то що до нас суне

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

Ось один з моїх дописів -

Ще раз повідомляю всіх - до нас йде активний циклон, який принесе велику кількість опадів і дуже погану погоду. Тому

готуйте теплі речі, якщо звісно захочите вийти на двір,але в тому я сумніваюсь. Бо при такому вітрі вашу парасолю здує і порве!

Відкладіть свої поїздки, бо немає сенсу кудись їхати.

Кажу вам це абсолютне повторення тої ситуації яка була в березні,тільки тоді замело снігами а тепер буде лити.

19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

На гаджеті за день погода в мене 3-4 рази змінюється: то дощ, то сонце, то дощ, то сонце. Але дощу як не було, так і нема. Вже кілька тижнів. На городі повна срака((((

20. maric

maric Member

повірте за четвер і пятницю ваший город добряче полиє!

а де твій аватар? :)