Йду я си спокійно, а тут курча шофер, як не включе русійсяку попсу на весь автобус... Блін, аж вуха сохнули! Неподобство :ireful::ireful::ireful: Як з тим боротись, що робити?
Що дійсно так нервує? Просто спокійніше до того ставитися, якщо себе не накручувати, то все буде ок. Можна просто втикнути навушники і слухати свою музику. А 100% вихід із ситуації купити власне авто
Я колись був на зустірчі з Іриною Фаріон, то вона розказувала, що була аналогічна ситуація! Вона попросила шофера вимкнути, той ще голосніше... Ну закінчилось тим, що шофер без права працювати шофером... Во так... Але шось я не мав бажання перегукуватись з шофером, на модуль їхав)
Це нескладно зробити, тільки прилад жере 12V/0,5A, але якщо антена на даху - повний ефект не гарантую. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=185405&postcount=7
Одного разу у міжміському автобусі ми саме так і заглушили радіопопсу. Почали співати під гітару такий блатняк, що водила злякався.
купіть собі плеєр і навушники. і не буде ніякого неподобства я так роблю) або ж хожу пішки. так як літо. я надаю перевагу ногам. навіть якщо довго йти. зате почуваю себе нормально.. а то ті бабусі позакривають вікна і я там вішаюсь..
а чо третій?) во у мене айпод) живе і ніразу ще не глючив батарея тримає тиждень я супер дупер задоволена!! так шо якшо купляти річ - знач хорошу..або ходити пішки або мапєд собі купити)))
та я пожартувала. мапєди то попса. треба на харлеї їздити) мм. це так кльово) такі приємні відчуття. головне в шось не вїхати... а то буде боляче. сама ж надаю перевагу машинам.
Хлопці, те, що водій ввімкнув голосно музику, яка вам не подобається - це безкультур"я. А те, що ви хочете застосувати до нього репресивні заходи - це неадекватна агресія. Правильний шлях в Києві - це НА ЗУПИНЦІ нагадати водію, що існує постанова міськаради, яка забороняє голосно включати музику. Не послухає - поскаржитись. Правильний шлях у Львові чи інших містах, де немає таких постанов - ПІД ЧАС ЗУПИНКИ зробити водієві зауваження про некультурне обслуговування пасажирів і попросити вимкнути музику. У випадку відмови зафіксувати відмову з допомогою відео та написати колективну скаргу про некультурне обслуговування на маршруті у відділ траспорту і комунікацій міськиконкому. Відео прикласти на диску. Скаргу відправити рекомендованим листом. Скарга повинна бути розглянути впродовж місяця. Але тут я бачу, що ви, хлопчики, кривите душею. Тому що вас заїла рускоязичная пєсня. А те, що водій ніколи не дає квитки, і тому грабує державу, плодиться корупція, не платяться податки, не ведеться облік пасажирів, не планується розвиток транспорту - нікого і ніколи не заїдає. Треба було б і за це поборотись, нє?
зате який він...) аж мурашки по шкірі...арррр.)) ладно тема не про то. люди! ходіть пішки! розвивайте коліна!
а мені здається сама держава має за цим слідкувати! Я простий пересічний громадянин! Во так! А якшо він грабує державу, то на його совісті...
Не гоніть бурю напрасно! Шансона ніколи не терпів! Зона, зона, зона... Не повчайте, що це така культура. Мені такої культури 300 років не потрібно!
Я ж вже написав - що це безкультур"я. Не варто все перевертати з ніг на голову. Просто знову "на хазє" "гнілой базар" на тему "національних вопросов". І ніяк не доходить, що це питання не є спільним для всієї України. Спільним є питання боротьби з корупцією, питання економіки, незалежності, європейського вибору. Але вперто, раз за разом, отруєна свідомість видає "на гора" абсолютно шкідливі речі. Загрозливі для майбутнього кожного демократично налаштованого громадянина України.