Що робити, коли в день випадає більше допустимої норми??? Де звернутись краще, в косметичні салони чи в дерматологічні клініки? ---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ---------- так опоблікувати
Рецепт від мого батька (нейрохірурга): Sol. resorcini spirituosi 6% ("резорциновий спирт") Втирати ваткою круговими рухами у шкіру голови на ніч. Два зауваження: 1. Бажано максимально коротко підстригтися. 2. На подушці будуть блідо-кольорові плями. Ще був угорський засіб - Banfi. Методика застосування така ж.
А ще випадає від стресів, фарбування. Особливо від стресів - коли 10 років тому готувалася до вступу в університет, перебувала в постійному нервовому напруженні - за півроку втратила десь половину волосся. Це був жах! А зараз випадає від фарбування, то дуже сильно рятують спец. засоби - маски, шампуні. Але найкраще, звісно, брати натуральні вітамінки з їжі - овочів, фруктів
Мені відновити волосся допомогли вітаміни. Лікар говорила, що вітаміни для волосся потрібно приймати не менше чим три місяці - повний цикл розвитку волосся, тоді и користь від них буде. Додатково використовувала шампунь Віши деркос. Для покращення роботы ЖКТ зранку приймала чайну ложку олії (з тмину, оливок, льняне)...
Перепрошую, це - діалектизм? Щось пригадую таке (рекламу): "Wash and Go! Наша вошь его не любит!" Не знав, що з отих роблять шампунь.
Привіт. Стикнулася з проблемою випадіння волосся, хвороба - алопеція (облисіння). Хто може чимось допомогти, підскажіть, що робити, до кого звертатися, можливо хтось вилікувався від цієї хвороби, бо в мене це з дитинства, робилися пятна і заростали, а зараз жахливо, збираю жмуття волосся, робляться залисини по цілій голові, і нічого не допомагає. Підскажіть можвило хорошого лікаря чи препарати, які допомогли вилікуватися!
Про випадінні волосся може бути багато різних факторів. Наприклад, погане харчування. Коли організму невистачає поживних речовин для нормального функціонування. Також, це може супроводжуватись й різними захворюваннями, тому з цим не слід тянути, а одразу до косметолога чи дерматолога.