Віолончель шукаю...

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Samorost, 22 бер 2009.

1. Samorost

Samorost New Member

Люди добрі! Допоможіть! ну дуже тре знайти де можна купити віолончель. обшукав багато...може знає хто чи у Львові є такий магазин ( крім Трембіти) чи може має хто вдома зайву віолончель...буду вдячний))))

2. Полковник

Полковник миється в бані

3. Samorost

Samorost New Member

Велике спасибі))
    але там нііц нема...одні ноти...в мене таке враження, шо шукаю скрипку страдіварі....один інструмент, а стільки клопоту....
    ех...

4. Полковник

Полковник миється в бані

Заказывать товар Вы можете из любого места, где есть кнопка "купить". Если Вы зарегистрированы, Вы можете оставить предварительную заявку на товар (кнопка "Заявка"). О поступлении Вы будете проинформированы по электронной почте.
    Приобрести наши товары можно в Москве в Магазине Кода, заказать доставку на дом в пределах Москвы с оплатой наличными курьеру, а также оплатить перечислением от организации или от частного лица, и получить с помощью курьерских служб EMS-Гарантпост или BIZPAK.

http://www.codamusic.ru/how.aspx

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Музикант, магазин

Продаж музичних інструментів, світло, звук, DJ обладнання.

Львів, вул.Городоцька, 179, тел. +38 (032) 247-00-15
    У переліку товарів значиться віолончель.

Ще десь був лінк на львівську фірму, я його кинув житомирянину, тре перепитати, чи зберігся в нього.

А якщо шукаєте "юзану" - то поспілкуйтеся з викладачами муз. шкіл/училищ. А також пошукайте в Опері та консерваторії скрипкових майстрів. Успіхів у пошуках!

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)