Він здався, можливо, більше не хоче жити!! Потрібна допомога людей які мають досвід.

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Iren Adler, 10 січ 2014.

1. Iren Adler

Iren Adler New Member

Не знаю чи вдало обрала розділ, оскільки на форумах не часто, тому наперед прошу вибачення якщо помилилася.

Отже, чоловік здався. Допустимо, у нього конкретна проблема - психосоматичний біль, роками пробували вилікувати - безрезультатно.

Нажаль подробиць проблеми описати не можу. Випадок дуже нестандартний, легко буде впізнати ситуацію.
    Лікарів більше відвідувати не хоче.

Як його змусити відвідати ще хоча б одного лікаря?!
    Як бути з ним, щоб йому не ставало від того ще гірше, як не наганяти на нього сум вже хоча б тим що ти все знаєш???
    Як йому допомогти якщо він вже цього не хоче, якщо він не приймає нічиєї допомоги і зокрема моєї?!

Я не хочу цю людину втрачати!! Я не хочу щоб ця людина впадала в депресію, оскільки знаю її дуже життєрадісною!

Нагрузила запитаннями.... але будь-ласка, хто має досвід в таких ситуаціях, відпишіться!!!

Було б добре, якби до обговорення приєднувались не лише жінки а й чоловіки, хоч особи чоловічого роду менш сентиментальні.
    Але мені зараз необхідно зрозуміти одного чоловіка. Завдяки вам, мені це повинно бути хоч трішки легше. Буду шалено вдячна.....

• Подобається Подобається x 1
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

настраште чимось -- хороший стимулятор до життя

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

заведіть собаку

4. Forpost

Forpost Стоїк

хтів ще зрання відписати "купіть ящик доброго коньяку" повстидався ,може то сприйметься як образа ,до обіду погуглив:_ купіть ящик доброго коньяку !!! забудьте про своє бабське "я не хочу його втрачати" шо то поміч? то засирання мозгів і ще до того ,хворій людині. Здоровій людині при такому розкладі в чоло хочеться дати,не те що хворому мужику.До речі Енгель(класик психосоматичної концепції болю) говорить ,що як варіант ,шо Ви другу не "давали " або "давали" не так, як він хтів.ПиСи нічого особистого
    ПиСиПиСи тема крутяк респект

5. Bambook

Bambook Persona non grata

А діти у вас є?

6. Iren Adler

Iren Adler New Member

Про яких дітей йдеться??? Який коньяк?!

Дуже прошу модераторів видалити тему, не варто було її створювати.

7. Bambook

Питаю, чи є у вас із чоловіком діти?

8. Iren Adler

Iren Adler New Member

Не йдеться про мого чоловіка. Причому тут діти. Йдеться про дружбу, не одну мене цікавить що тепер робити, всі шукаємо відповідей.

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

тобто, страждає ваш коханець? Не ваш благовірний?

10. Bambook

Ну отепер ясно, і тоді діти справді ні при чому.

11. duncan

12. Bambook

13. duncan

а де твій аватар? :)