Віктор Ющенко запровадив пряме президентське правління

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

“На відміну від інших, ми повин­ні шанувати цей документ”, – Віктор Ющенко вказав присутнім на Конституцію. Після цього він зняв свою кандидатуру під час обрання лідера “Нашої України”, оскільки це забороняє Основний закон. Повний текст

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

А Червоненко таки має гумор!:) Вячеслав Кириленко таким чином закріпив за собою прізвісько - невдаха. Спочатку не дали портфелю міністра, тепер і поготів викинули...

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ющенко в черговий раз порушив Конституцію. Чий не новина. Вкотре виникає питання: помаранчеві (майдануті) вам не соромно?

• Подобається Подобається x 2
  4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

одне застереження, степаничу: використання образливих прізвиськ - це у голубих у поганому сенсі того слова - шлях до порозуміння?
    чи може варто таки троха стриматися, і здати на макулатуру старі ярлики?
    чи ж бо ви до цього часу переконані, що слово "професор" в українській граматиці писалося невірно, і бандит - найкращий господарник? бо "по понятіям"?

• Подобається Подобається x 7
  5. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Краще бути майданутим чим студентом у двічі несудимого проФФесора, дохтура шапкоздирально-гвалтівничих наук.

• Подобається Подобається x 3
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

сейчас прямое президентское правление - чревато гражданской войной ну или более активным чем сейчас внутригражданском противостоянием, так как те кого от власти будут отрывать начнут подымать народ , причем под лозунгами совсем не "дайте мне тоже власть" а "Остановим бендеровский - фашизм", "Избавим Украину от москальских интервентов " вплоть до банального - "Всю власть народу" и опяь в лучшем случае зашумят майданы, будут тузить милицию, она в ответ вообщем может и до стрелянины дойти, а результат один один - разруха, отсутствие инвистиций, раскол и т.д. страшновато ....

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Степанич, а Вам не здається, що своїми висловами Ви ображаєте мільйони українців які вийшли відстоювати свої права. Вони не прийшли захищати Ющенка чи Тимошенко, а саме відстоювати право бути людьми.
    Хоча Вам цього не зрозуміти, на жаль. Партія Вас вчила іншому і Ви вже були готові вітати бандюковича хоч чудово знали, що він "виграв" в результаті страшенних комбінацій і підтасовок.
    Але Вам одне було приємно - це ж його поставив своїм намісником САМ кремлівський гопник.

8. Степаныч

Ви праві. Помились люди. Хотіли як краще, а ...
    Хіба у нього є студенти?
    Педро,
    Ви ж доросла людина. Навіщо фігню писати? Розумні люди і тоді розуміли, чим уся ця "майдатня" закінчиться. Я повинен бути вдячним тим недоумкам, які привели на престол Ющенка? ВОСР теж робили романтики, які хотіли як краще, віддавали за це життя, а що в результаті?
    Не пишіть чого не знаєте. Ви там ЧИТАЛИ про те, що було в Україні, а я в цьому ПРИЙМАВ УЧАСТЬ. Відчуйте різницю. І не треба про "партію". Знов таки, не Вам знати, чому вона мене навчила.

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Так, терміново треба всім супермаркетам встановлювати жалюзі та грати. Незабаром приїдуть брати, грабувати горільчані крамниці, як от в Талліні нещодавна було.:)

В підтасовках? Я був про Вас кращої думки...

Останнє редагування модератором: 3 гру 2008
    • Подобається Подобається x 2
  10. Степаныч

В агітації!!! За що навіть Ваші помаранчеві друзі притягли мене до суду. Підкреслюю ЗА АГІТАЦІЮ. Хоча під час неї знаходився у відпусці.
    ЗІ: Ваша думка мені не байдужа, чесно кажучи. Але й не життєвоважлива.

• Подобається Подобається x 1
  11. afterstep

що я вам повім, Степаничу....
    не те щоб помилилися - ні. Тут були "вибори без вибору" - так само як чудовий жарт виборовий в 1999-ому - то був прикіл - всім прикілам прикіл.
    Дати ЗУ право вибору - симоненко чи кучма?
    ==
    і от, після кількох років "Україна без кучми", і після двох років "прємьєрства" - і після масованої атаки ЗМІ (а на ЗУ в населення вироблено специфічний рефлекс - державні ЗМІ завше брешуть, і навіть прогнози погоди іноді друкують з граматичними помилками)
    так от, після такої підготовки - рудий панько призначив "прєємніка".
    Ви ж розумієте, що реакція у цьому випадку була адекватна?
    ==
    Особисто про мене - ілюзій особливих не було. Але була віра - що вже аж так цинічно повестися ююсченко не зможе. Але ба - зміг.
    З точністю до того, що якщо навесні 2005-го жителі Хоружівки гордилися земляком, то зара кривляться (взагалі-то чужому би й мармизу начистили) - і кажуть "ну ти ж сам знаєш, що тут щербань витворяв - то нам іншого й не лишалося - було хоч якесь сподівання..."

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я був прихильником, але чесно кажучі в мене немає таких друзів, а що за історія з судом?

13. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Хіба Ви не помните, як асистент Віктора Федоровича пані Янукович читала лекцію про "наколотые апельсины"?о_О

14. Степаныч

Реакція була емоційна, не раціональна. А тому зрозуміти я її можу, а от виправдати - ні.
    Щоб не оффтопити відповів у приват.
    Асистент? А я думав дружина.:scratch_one-s_head:

15. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Человек на то и человек, чтоб быть эмоциональным....Хотелось бы до чтоб до разумной степени. А еще бы хотелось, чтоб если ошибку совершил, чтоб признавал. Не каждый может.

А что можно было предсказать, что будет, так это точно. У нас тут в утеряном варианте форуме много чего было.

Можно я напомню одно из первых выступлений Ющенко, уже президентом. СОвершенно неполитический подтекст, но символизировал уровень его финансовой подготовки. Мебель ему не понравилась, очень дорогая была. Надо было что то попроще.

Так вот надо вынести - вложение труда (затраты)
    Купить новую (затраты)
    Внести расставить - вложение труда (тоже затраты)
    Поменять занавески под цвет....

В результате все дороже стало.

Уж лучше бы молчал. И так кстати во всех начинаниях. В гудок. Раньше я думал, что уже ниже Горбачева невозможно. Оказывается очень даже. Пусть создает партию для которой не важен рейтинг, но отстаивание интересов народа Украины - самый основной приритет. Где этот народ ?

Останнє редагування: 4 гру 2008
  16. afterstep

от власне в цей момент і почалося прозріння....
    адже до того він говорив лише підготовані гасла, і говорив гарно.
    та й на фоні ляпів двічінесудимого проффесора .... і проффесорських перлів....
    ==
    але - дійшов до влади - і з'явилися якісь дивні і незрозумілі заяви. Спершу якось то замовчувалося - але потім - конфлік між любими друзями... і пішло-поїхало....
    В цьому плані партія регіонів значно краща - проблеми між керівниками партії вирішуються тихо на полюванні....

17. Salata

Salata Well-Known Member

А мне так жаль человека.

Полез, конечно, не в свое дело. Плохо, что полез. С рейтингом все понятно еще до Майдана было, нынче просто нет смысла это скрывать. Мои знакомые "оранжевые" голосовали "за Юлю", за Кинаха и против Януковича.
    Гм, выборы-то были президентские, все это собрали по нитке, перемешали и отвлекли людей плясками на морозе. Глазом не моргнули - третий тур с двумя кандидатами. Не 99-ю (много было, точно), как в начале, а двумя. Т.е. всей толпе, сошедшей с дистанции на первом туре фальсификации вроде как не навредили. Те, которые, скажем, за Кинаха, в третьем туре его фамилии уже не нашли. Проголосовали "за справедливость".

Не то чтобы у "героя Майдана" были какие-то нечеловеческие недостатки, но если уж что-то "не твое", лучше занятся тем, что получается.

а де твій аватар? :)