Під час перебування на півострові глава держави звернувся до керівництва АРК із закликом відмовитися від спроб надати російській мові статус регіональної. Повний текст
Відповідь: Віктор Ющенко закликає владу Криму не спекулювати на мові Цитата: “Одним із фундаментальних факторів цілісності нації є мовний". Президент держави вирішив побудувати націю!:eek: Цікаво, історія знає успішне створення націй? От була "новая историческая общность людей - советский народ". І де ж він, цей "народ"? :rolleyes:
Відповідь: Віктор Ющенко закликає владу Криму не спекулювати на мові За побажання дякую. Але як не думаю, не можу зрозуміти: з ким Росія бажає зараз воювати? За що? :confused:
Відповідь: Віктор Ющенко закликає владу Криму не спекулювати на мові Добродію, бачу, що Ви живете у видуманому Вами світі. Мабуть, у Вашому світі живуть і гобліни, і орки, і ... Це Ваша реальність, дискутувати з Вами виходячи з цього безперспективно. Всього Вам доброго! Нехай у Вашому світі переможуть "світлі" сили!
Відповідь: Віктор Ющенко закликає владу Криму не спекулювати на мові "“Одним із фундаментальних факторів цілісності нації є мовний. Я просив би як Президент: не робіть емоційних виступів довкола цього питання”, – зазначив Віктор Ющенко. І додав, що, згідно з Конституцією, державною мовою є українська. " Ну до чого ж ТУПА заява! Той, хто це сказав не може бути ПРЕЗИДЕНТОМ України - ДЕРЖАВИ Україна, бо держава це насампаред ЛЮДИ ! Чому я так? Та набридло вже як просто, типовий трюк - замінемо 2007-й на 1939-й, а Крим на Галичину. То що? Імперія? Входячи у край, де інша мова будемо підкоряти? Бридко... Оце наша "еліта"... Нічому не вчаться, тільки розпотякувати можуть... ДЕРЖАВНОЮ МОВОЮ Є ТА, НА ЯКОЙ РОЗМОВЛЯЮТЬ ЛЮДИ! Тільки так. І українська, і російська, і татарська, і ... . Бо держава для людей, а не мовних спекулянтів (Президент включно) !. Геть з влади тих, хто це не розуміє ! Бізнесмени, запроданці...
Відповідь: Віктор Ющенко закликає владу Криму не спекулювати на мові Не турбуйтеся зайве, вашу мову у вас вдома, та мою у мене вдома Невже до цього ми одне одного не розуміли? Чи вам подобається, коли приходять і зобов`язують казати на "общепонятной" чи "загальнозрозумілій"? Нагадую втім, що державна мова - це не мова спілкування із дружиною, це мова офіційного спілкування із державою. Чи пан пожартував? а я вже тут...
Відповідь: Віктор Ющенко закликає владу Криму не спекулювати на мові Розумієте, Гапку... як би це Вам пом"якше та щоб ще й зрозуміло... От якщо подібні Вам люди будуть зневажати мову "общєнія", "апщєпанятний", якою розмовляє половина країни, яка вимушена жити з Вам подібними, то пропонувати Вам ніхто нічого не буде. Вас просто витурять. Або, у кращому випадку, на Вас не будуть звертати уваги. Як виховані люди не звертають уваги на сякаючих на вулиці. Їх просто обходять.