з часом усвідомлюю, що "маленького українця" так само як і "маленького німця" 200 років тому виховав вчитель..... є викладачі та вчителі, яких згадувати неприємно..... але є і протилежні випадки.... коли з подякою згадуєш свого викладача....
Відповідь: викладачі (улюблені).... Ну що ж, спершу напевне баба Костів(то я її так став називати бо вона раз хвалилась, що вона вже бабця), викладала майже усі курси по програмуванню. Потім Щербина, дискрентна математика та все що пов'язане із штучним інтелектом. Також Годич, дуже файний викладач, також дисципліни штучного інтелекту викладав. То всьо викладачі ЛНУ імені Івана Франка.
Відповідь: викладачі (улюблені).... Про школу не буду, бо навряд чи тут багато людей з Новоєврейська . А от ЛНУ не омину В мене замість Костів був Музичук. Його всі страшенно не люблять, але я в нього курсові і диплом писав. Мудрий дядько, хоч не всі розуміють що він говорить. Костів також вела пару предметів, але мене чомусь недолюблювала (мабуть не любила ліньтяїв ). Щербина - веселий дядько, з ним не посумуєш . Холявка взагалі окрема книга з анекдотами, хоч через приймальну комісію мало пар проводив, а жаль. Але найкращим назвав би мабуть Рикалюка. Добрі стосунки з ним були, та й навчив багато чого цікавого.
Відповідь: викладачі (улюблені).... А я розкажу тут про людей, яким я дійсно завдячую в великій мірі ....Спершу подякую моїй мамі, яка була і надалі залишається моїм найкращим Учителем. Вона не раз вчила мене як бути далі ... В садочку не була .... Моя перша вчителька ..яка досі для мене є еталоном жфночності. Гриневич МАрта Юріївна (зараз в неї інше прізвище, а от яке , не знаю)...Вона займалась кожною дитинкою в класі. Перша замість оцінок клеїла наліпки в щоденник...які привоила з цілого світу ( бо займалась народними танцями і часто їздила кудись). Моя класна керівничка Біян Богдана Семенівна....англійську я досі знаю лише завдяки їй... Є ще багато тренерів з танів, які досі памятають мене і я пам"ятаю їх... Але найбільше в моїй душі оселилась любов до моєї вчительки зарубіжної літератури : Оксани Іванівни ....Це просто маг...вона ніколи не завтавляла нас писати твори на задану тему ..ми просто писали твори ...ми обговорювали літературу ...і могли спокійно сказали, що " Гулівер", то лай...о. Ми дискутували на уроках, до них, і після ... ЇЇ слова : "Щоб відрізнити добру книжку віз поганої,треба прочитати обидві"... А потім наша директриса ( .......) " попросила!" її зі школи, за надмірну активність ..і вона тепер аикладає в гімназії, що на Окружній. Як хтосб там вчиться, то передайте їй привіт ..і велике дякую ..
Відповідь: викладачі (улюблені).... В мене, можна сказати, класний керівник - мій ангел-охоронець. Таких вчителів тепер, мабуть, 1 на мільйон. В 11 класі буквально заставила мене все здати на 5, аби мати ту срібну медаль (і нащо вона мені, думала я тоді). І завдяки тому, що вона дуже добре вишколила нас усіх з математики,я не знала і до тепер не знаю,що таке репетитори. На вступних мені все-таки та ж медаль пригодилась - вступила з одного іспиту, математики. Вдячна їй безмежно.
Відповідь: викладачі (улюблені).... в школі - філімонюк Наталія григорівна(англійська) - моя найулюбленіша Педагог. ще мамина класна керівник. досі дружать, і ми всі сім"ями дружимо. в університеті - викладач,який до нас прийшов з Могилянки(соціологія) - Смолянюк В.Ф. і ще моя викладачка з міжнародного приватного права, рідко побачиш людина,яка б у 30 років володіла настільки глибокимим знаннями та розумінням права, історії, міжнародних відносин. я ходила на всі ї курси, які вона викладала, навіть на ті, які я не обирала, бо таких лекцій,як у неї більше ніде не почуєш.
Відповідь: викладачі (улюблені).... кафедра точного розливу, пардон, оптимальних процесів? Дійсно надзвичайно розумний дядько... А структури даних в Костів я 4 рази слухала. 2 рази в ліцеї, а 2 в універі. А ще був гроза першокурсників Забавський, котрого наш курс шокував тим, що теорему Жордана, на яку відводили цілу пару, довели трьома радками, і він, як не старався, так і не знайшов помилки в доведенні. Але в універі улюблених таки не було. А от ЛФМЛ... Вислів "Біда навчить" для ліцеїстів має особливе значення. То як пароль з відповіддю "Вже навчила". Ну і Добосевич-молодший, котрий безбожно ставив на нас експерименти, здебільшого вдалі
Відповідь: викладачі (улюблені).... підписуюсь під кожним словом моя англійська - це Богдана Семенівна мінус Політех, але навіть всупереч Політеху зараз працюю в англомовній компанії без жодних додаткових курсів ну і ще вчитель географії - Кісь Андрій Володимирович, вплив якого на наші підліткові серця не можна недооцінити, мало хто з вчителів проводив з нами стільки часу в школі і поза нею. в Політесі - Чернявська Любов Володимирівна, для неї ми завжди були "турками небесними", але відчувалося - любимими.
Відповідь: викладачі (улюблені).... В той час, коли ми ще вчились в школі там кожен другий викладач був Людиною і Вчителем від Бога ....І Андрій Володимирович, і Юля Миколаївна ( хімія) , і Оксана Євгенівна ( укр-мова).
Відповідь: викладачі (улюблені).... в політехнікумі, де я "гриз" геодезію, земельне право, кадастр, економіку, був чудовий викладач...... звуть його володимир володимирович...... викладав політологію, економічну теорію і ще щось..... ніколи не "вивалював" купу матеріалу.... викладав чітко, лаконічно, зрозуміло!...
Відповідь: викладачі (улюблені).... в школі ще був філософ: ярослав антонович...... а "піф"?!.. взагалі супер!....... в технікумі ще був кльовий викладач михайло семенович бендина, якого я успішно скоротив до "емсі бендина" (по аналогії з емсі хамером ).... в академії друкарства дуже приємні спрогади про миколу васильовича... назвичайний знавець української та світової літератури!... цитував цілими кавалками вірші та прозу....
Відповідь: викладачі (улюблені).... Можливо колись, але я з другого курсу на новій кафедрі вчився, то була вже 3 група інформатиків, кафедра дискретного аналізу та інтелекуальних систем, голова -Притула М.М., Щербина Ю.М., Жук М.В., Трушевський В.М., Годич О.В. та інші. А в нас на потоці шліфуванням займався Тарасюк. Всі весь час розповідали, що вони із Забавським змагаюцця, хто більше талонів вліпить.
Відповідь: викладачі (улюблені).... в академії друкарства дуже хороша викладачка з кафедри редагування на прізвище черниш..... наталя іванівна?... йой!.. вже забув..... ні, точно: наталя іванівна!...
Відповідь: викладачі (улюблені).... дуже вдячна Тимофіїву Роману Михайловичу (ЛНУ ім. Франка) тільки завдяки таким викладачам можна полюбити предмет, який до того зовсім не цікавив і можна навчитися вчитися і навчитися думати і відчути, а не тільки зрозуміти свою професію ... так би і вернулася в студентську аудиторію а взагалі я дуже багатьом вдячна, від багатьох навчилася
Відповідь: викладачі (улюблені).... В нашій школі була дуже строга вчителька математики Бугрій Єлизавета Михайлівна, і вона завжди говорила, що через 10 років учні будуть приходити саме до неї, а не до тих вчителів, які давали халявити. Як у воду дивилася. Ще в мене було кілька класних керівників і не можу не згадати про 2-гу керу Олену Володимирівну (прізвище не памятаю) - таких вчителів треба ще пошукати. Учні із задоволенням залишалися у неї після уроків, вона влаштовувала всілякі свята, виїзди на природу, ходили до неї до дому на торти, помагала в сердечних ділах, але згодом її попросили зі школи через те, що вона почала вживати алкоголь. Ми довго в то не вірили, поки самі до неї не поїхали, виглядала вона жахливо. Навіть зараз вона впізнає на вулиці своїх учнів і зовсім не соромно з нею стояти і розмовляти, згадуючи ті чудові часи. А ще в нас був чудовий фізик Роман Григорович, хто його памятає, той зі мною погодеться, він ще мою маму вчив...
Відповідь: викладачі (улюблені).... о, я страшно не любила тих викладачів, які давали повну халяву! ні любові, ні поваги до таких, на жаль так що я була "неправильною" студенкою