військовий квиток)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем assasin, 18 тра 2013.

1. assasin

assasin New Member

мені видали тимчасове посвідчення замість військавого квитка. Коли його можна буде поміняти на військовий квиток???

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Спочатку треба відслужити строкову.

• Подобається Подобається x 4
  3. assasin

assasin New Member

мене воїнкомат списав))

4. randylv

randylv Well-Known Member

В мене до минулого року навіть тимчасового не було (закінчував політех з військовою кафедрою ще в 1997). Тоді чомусь неохота було йти в військомат, хто ходив - казали, що бланків військових квитків немає, давали тимчасові.
    Став потрібен квиток для оформлення документів на квартиру. Пішов у військомат. З третьої спроби потрапив у 1-й відділ (офіцери запасу), підстаркуваті пенсіонери хвилин 5 поламалися, що всі папери в архіві, що я запізно звернувся (пляшку носом вже чули), але зрозуміли, що з 36-річним дядьком такі штуки вже давно не проходять, відкрили шуфлядку і дали на руки... тимчасове посвідчення. На питання про військовий квиток, була відповідь: "Бланків нема, та воно вам і треба?" На тому посвідченні є напис типу "Заміняє військовий квиток". Вже 2 рази подавав в ЖЕК і ще кудись - всюди брали без питань.
    Так що не морочте собі голову - бланків нема. Та воно вам і треба?:)))

• Подобається Подобається x 1
  5. morze

morze Well-Known Member

Хоть -гражданин, Ты, или нет!
    Военный, значится -БИЛЕТ!!!!

6. Pretor

Pretor Member

або почекай 25-ти років, і тобі постійний дадуть.

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

Якщо дуже потрібний той військовий квиток, то шукайте "вихід" на военкомат. Якщо знайдете ормальний "канал", то можете навіть отримати квиток із записом "учасник Куликовської битви", не то, що просто квиток.:)

• Подобається Подобається x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехать, не пахать... (с)

9. консультант

консультант Дуже важлива персона

Одне діло брехати, інше жартувати. Невже хтось з читачів повірив про "учасника Куликовської битви?":) Стосовно військових квитків впевнений 100%, для кого треба, для того є... .

10. morze

morze Well-Known Member

Ще Чорнобильці урвали - ліквідатор! Такі записи у військовому квитку -ДОВІЧНО зберігаються на руках!

11. morze

morze Well-Known Member

Вся постсовєтська бугалтерія ніфіга несоображає у військових квитках!

12. morze

morze Well-Known Member

Військова служба в Українській Армії - обов'язково дає спеціальність!
    Должность у війську спеціалізованому дає право набити морду начальнику військово-незабов'язеному!

а де твій аватар? :)