Військові навчання

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 23 гру 2010.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Пропоную тут обговоирити стан нашої армії і її можливід дії у випадку війни.
    Для прикладу візьму ситуацію, коли Румунія не увійшла у ЄС і вирішила розширити свої кордони. Кількома словами - румунські війська на території України.
    Час нападу 13.59 за Київським часом.

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ----------

Які можуть бути перші дії України?
    Думаю через 5 хв, а може більше - погран війська повідомлять начальство про порушення кордону і проникнення на нашу територію великої кількості людей та техніки...
    Що буде робити кожен військовий?

(а в новинах цим часом - повний штиль - ніхто нічого не чув - всім поф. Ц/у не було...)

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

14.00 здаємся в полон.
    The End.
    Гілку можна закривати.

• Подобається Подобається x 5
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так, перші дезертири вже є...
    В Горбівцях і Верхніх Синівцях проїздять перші танки і машини із солдатами...

Уряд і Президент ще не в курсі...

• Подобається Подобається x 2
  4. Sauer

Sauer Well-Known Member

Ви звичайно скептик, але не думаю, що так скоро.
    Десь до 15.00-15.30 протримаються (при бажанні).

5. VasMT

І не сподівайтесь. Стратегічний план бойового застосування ЗСУ - документ цілком таємний. КШН і КШТ дій сил Калинових проти Коричневих давним-давно відпрацьовані і відіграні . А все, що Ви і ваші ахальниці тут собі понапридумаєте, пані Ольга перенесе у іншу гілку. Потім, коли Левандівка гілку закриє, як чергову сміттярку... :)))
    КШН і КШТ дій сил Калинових проти Коричневих давним-давно відіграні.

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

14.12 - Про перетин кордону взнає вище військове команндування.
    Київ - Президенту ще ніхто не дзвонить - намагаються вияснити, чи ніхто не обкурився (масові дзвінки між собою серед військових вищого рангу і дзвінки перших очевидців своїм знайомим...)
    Президент ще не в курсі. (кільком депутатам стає відома новина. Парламент тим часом мирно веде обговорення законопроекту...)

На кордоні опір військовій силі ніхто не чинить - дехто думає, що це навчання...
    (Маємо перші 17 хв неясності...)

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

Хочете сказати, що вже відбулося коврове бомбометання над противником і навіть послів не попередили?

7. VasMT

Свято... Ну не пхайтеся туди, де Ви нічого не розумієте :))). Які танки, які машини... Ви ще кінноту приплетіть сюди... :haha:

• Подобається Подобається x 3
  8. Чупага

Чупага Well-Known Member

На сході легіон "Чорні Кроти" М Луческу беруть під свої контроль транспортні вузли та інші стратегічні об'єкти:sad::good::cry::bad:

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Про це неподобство дізнається президент і телефонує в Росію, щоб дізнатися про правдивість новин і чи нічого в Росії про це не чули...
    А тим часом Поляна Турятка та інші населені пункти знаходяться під контролем чужих військ. (Перші перестрілки ведуться мііж погранчастинами та військами, що вторглися...)

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ----------

Не чув про такий легіон і інтернет ніц не каже. Можливі заворушення і на інших ділянках кордону...

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:28 ----------

Міністерство закордонних справ отримує завдання доставити до президента посла Румунії...
    Дзвінки по каналах гарантованого зв'язку не дають можливості зв'язатися із вищим керівництвом Румунії - ніхто не дає жодної відповіді, дізнавшись, що дзвінок з України.
    14.31
    По тривозі підняті внутрішні війська в Україні...

10. VasMT

Я можу сказати тільки те, що Ваші намагання витягнути на загал деталі плану бойового застосування частин та підрозділів ЗСУ на південно-західному напрямку, тягне на шпигунство на користь держави, що "не увійшла у ЄС".
    Якщо Ви не второпали з першого разу поясню вдруге:
    - Генеральним штабом ЗСУ відпрацьований план дій ЗСУ по ситуаціям. Різні ситуації - різні дії і різні сили. На підставі розвідданних про сили і засоби ймовірного противника, було прораховано, розроблено та відпрацьовано документально завдання конкретним військовим формуванням на дії у випадку надзвичайного стану. Командуваннями видів ЗС, з"єднань, частин і підрозділів на підставі розпоряджень НГШ проведені командно-штабні навчання та тренування. Проведена рекогносцировка на місцевості, розроблені бойові документи та ряд інших міроприємств, які забезпечують виконання завдання ГШ при тій, чи іншій ситуації. І ці дані - ЦІЛКОМ ТАЄМНІ!
    Довідка:
    Ситуації - це чітко визначені види загроз для України, та їх перебіг.

• Подобається Подобається x 3
  11. Чупага

Чупага Well-Known Member

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Пивороки, Станівці, Петрашівка і Куликівці - повністю під контролем іноземних військ.
    14.36
    З військових частин під Чернівцями виїжджають моторизовані підрозділи з бойовими набоями...

---------- Додано в 14:38 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

Угу. Десь мирно грають у футбол....

13. VasMT

З Хотінского батальйону бойових дураків виходить з десяток самих-самих і під грізне "Сам такий" дають мзди і румунам, і мадярам і молдаванам і всім іншим титульним, котрі навіть не знають склад СВ Румунії :)))

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Супер - план в дії, а я шпійон!
    (Солдати подекуди прибирають дачі Полковників, деякі на навчаннях, а деякі вступили в збройне протистояння з противником...)

П.С. Все що секретно - нехай ним і лишається.

14.43 Деяка техніка не заводиться і не вина, що не мороз...
    А тим часом - кордон перетнуло 40 тис чоловік у військовій формі. Напрямок руху на Чернівці...
    П.С. Я не намагаюся витягнути на загал план дій вищого командування, але доля жителів України в Руках загарбників... Озброєні тільки військові частини та підрозділи внутрішніх військ. Ніхто ще не стріляє ракетами...Я намагаюся вияснити - що буде робити населення і що повинні зробити війська у даному випадку. Це ж не секрет. Повідомляти через новини - чи ні. Вступати в бойові дії чи ні? ... (Ніхто ніколи не був від цього застрахований)
    14.46 Зібралися начальники штабів...

---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

14.51 А тим часом військові частини Румуній добралися до Ропча і Михайлівки.

90 відсотків Хотинського батальйону прямують на південь через Чернівці...

---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

14.52 У Верховній раді зробили перерву і попросили не розходитися...

---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ----------

Москва дала підтвердження про вступ чужоземних військ на територію України. Запропонувала підтримку в охороні водних кордонів України і розпочало розробку плану оборонних дій у Чорному морі... Запропонувала ввести свої війська в Україну для захисту населення від агресора.
    (Нагадайте - з Придністров'я вивели російський батальйон? )

15. VasMT

Ой Свято, Свято... Нема з Вами ради...
    13.59 Вже всім все відомо. Військомати вже всіх оповістили, прийняли і направили у військові частини, до яких "партизан" приписаний. Техніка приведена у боєготовний стан, дозаправдена, доукомплектована БК і іншим мотлохом, що у мирний час не використовується. Частини пройшли бойове злагодження і знаходяться у районах бойового застосування. Населення попереджене, у Буковину стягнуті сили ВВ для запобігання заворушень серед етнічних ненаших. СБУ виловлює і закриває таких як Йулька, підбурювачів населення. Президент і МЗС вже замахались до цього часу розповідати раді ЄС, НАТІ, Варшавському договору, СЕНТО, Бомбейському союзу про приготування ненаших до ведення БД на нашій території, з метою приєднання до себе "історичних" територій, на яких компактно проживають етнічні ненаші.
    Свято... Кидайте вже цю фігню... Смішно читати... :)))

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

Ах ось де собака порилась...
    Тьху ти... А я, лох, повівся...
    Так це ж у гілку "Справжнє обличча...."

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

15.04
    Війська агресора з невеликими перестрілками вступили в Сторожинець, Червону Діброву, Байраки, Тарнавка, Дяківці і припинили просування. По периметру - розпочалася дислокація бойової техніки для захисту окупованих територій...
    Посол прибув в резиденцію Президента України...

Тепер мені хтось доведе, що це не можливо і можна буде далі продовжувати обговорення...
    Станом на 15.07 проводяться міжнародні переговори про стан справ між Румунією і Україною...
    Деякі телевізійні канали закордонних СМІ повідомили про Бойові дії на території України...

Пауза.

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:09 ----------

Все класно, хоч я і не вірю про стан на 13.59....

Що до собаки, то я лише висловив припущення, як найбільш можливе. Можемо перенести на наступний день, але я думаю, що в даній ситуації такий хід подій не заставив би себе довго чекати. І мене найменше обходить пропозиція сусідніх держав, чи союзників.

Мене зацікавила картина розвитку подій, яка могла би бути. (П.С. не вірю я в таку боєготовність на 13.59, як ви описали. В те, що зкупченя військ біля кордону ніхто би не помітив - в це я сам не вірю, і також могла би бути якась інформація із джерел розвідки про можливість такої атаки. Але як видно із повідомлень - ніде не було масових пересувань військової техніки через якісь секретні доноси... В Україні я про таке навіть не чув - не говорячи, щоб бачив... Про те, що Міги були би вже в повітрі - вірю...)

17. VasMT

http://www.youtube.com/watch?v=t1KwlZST-Q8

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Кіно - кіном, штабні навчання - навчаннями, плани - планами...
    А людський фактор ще ніхто не відміняв...

Гаразд, щоб не розкривати держтаємниць - що би робила в такій ситуації Великобританія, як би їх величність витіснили з північної Ірландії?
    Або події відбувалися би в Країні X?

19. VasMT

"Армия — не просто доброе слово, а очень быстрое дело. Так мы выигрывали все войны. Пока противник рисует карты наступления, мы меняем ландшафты, причём вручную. Когда приходит время атаки, противник теряется на незнакомой местности и приходит в полную небоеготовность. В этом смысл, в этом наша стратэгия." (С) к/ф ДМБ

20. Полковник

Полковник миється в бані

Пропоную забанить этого м...звона за дублирование тем.
    Тема "Армия" давно существует.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)