Війна США проти РФ

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 1 кві 2008.

1. шахрай

шахрай Well-Known Member

Я так думаю,що в найближчі десятилліття,чи навіть наступний десяток років штати почнуть війну проти росії,причому україна можливо буде включена в лінію фронта.Штатам необхідне повне світове володарювання,
    для цього їм тре здолати китай,але за допомогою ресурсів росії.
    Тому штати будують протиракетну оборону на східних кордонах країн-учасниць НАТО,активно втягують україну і грузію в НАТО.
    Я,в принципі,не противник НАТО, я за те,щоб україна була членом НАТО,але НАТО просто має стати незалежним від штатів,така собі вільна європейська система колективної безпеки,вільна від впливу США.
    А що ви думаєте нарахунок цього,шановні форумчане?!...

2. парабеллум

парабеллум Active Member

Відповідь: Війна США проти РФ

Я слабо розумію таких людей що пишуть таке як автор цієї теми.
    Яка війна . !?. Кому потрібно тисячі чорнобелів ? .-:no: Ви певно в курсі що творить радіація з людьми .
    Ніхто більше не буде проводити широкомаштабні війни світового маштабу.

• Подобається Подобається x 6
  3. kertis

kertis миється в бані

Войны не будет. Ибо это глупо. Война между названными странами пойдёт с применением ЯО. А это будет смерть всей планете. Другое дело, что грядут локальные войны за ресурсы. К Ним США и готовится. А Россия сидит на своей нефтяной игле.
    Да будет вам известно, что НАТО это громоздкая и ленивая организация. Которая со временем если не развалится, превратится в систему общеевропейской безопасности. В самой же Америке звучат призывы от конгрессменов выйти из НАТО. К Тому же Россия, сотрудничает с НАТО ещё поболее чем Украина, и вся эта истерия, свистопляски вокруг этой организации, не более чем халва для внутреннего пользования. Политикам нужен образ врага.

• Подобається Подобається x 13
  4. Львiва

Львiва Well-Known Member

Наивность украинцев меня поражает все больше и больше...)))))))))

• Подобається Подобається x 1
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Война между США и Россией - это конец мировой цивилизации. Она могла быть возможной в 90-е годы, но тогда американцы считали, что Россией можно управлять в ручном режиме и Россия превратится в сателлита, типа Украины. Сейчас Россия вместе с Китаем и Индией может ставить условия НАТО. Но скорее всего Россия простит Украине ПДЧ, Россия заинтересована в сотрудничестве с США и ЕС

• Подобається Подобається x 2
  6. kertis

kertis миється в бані

И шо вас прям, поразило тока шо? Вы мадемуазель, изволите кидаться шлангом?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

та про шо ви? Яка Росія? Шо може сьогодні Росія, крім як атомну зброю використати? Не порвнюйте Росію з СРСР... ето двє большіє разніци, як говорив один єврей.

• Подобається Подобається x 3
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Росія не витримає чергової гонки озброєнь.
    Після 45 року, коли населення ссср було голодним і босим і вважало це нормою - можна було вішати лапшу на вуха "ліш би нє било войни".
    А зараз, коли росіяни хоча би на картинках або крізь вітрину побачили трохи інше життя - то самі підуть "палити сільраду" (С), якщо їх знову спробують залишити без штанів.

Як тільки запахне війною - я впевнений, що кожний затурканий російський пролетарій розучить на своїй балалайці або гармошці "Глорі, глорі, алілуйя!"

"Остров Крым" читали ? Отож.

9. kertis

kertis миється в бані

И я так думаю. Кроме ЯО у России за душой ничего существенного нет.
    То есть я.:)

• Подобається Подобається x 5
  10. Тим22

Россия уже сейчас предоставляет угрозу США, а через лет 5-ть потенциал будет равен

11. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Американці з росіянами (на вищому рівні) вась-вась. ніякої війни не буде.

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ціною штанів і калбаси, яких не буде у населення.
    Там де американці вкладають 1 долар з фондів розвитку, там росіяни вкладають 20 рублів з фондів споживання.

Пригадайте жартівливе гасло 70-х років - "міняю військову таємницю на джинси". Оце й буде знову, коли не стане джинсів. Або грошей на джинси. Тим більше - на горілку.

13. Тим22

А напомните курс доляра к рублю

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Через 5 років залишки ВПК Росії дорозпродують.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну те, що угражаєт - правда, і сусідам і Європі.... шо є - то є. А через 5 років.... якщо нафта і газ не вичерпаються.... хто зна як воно буде....

16. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

можливо. єдине, напевно, не варто недооцінювати потенційного хм... суперника чи як? ворога - як вступимо в НАТО. а як не вступимо то варто також не забувати про великий спадок часів СРСР - як база для оновлення (що, я не сумніваюся, за умов постійної війни в Чечні і всезагальній агресивній і провокаційній поведінці Путіна і компанії, постійно проводилася) і те, що в нас немає ядерної зброї (що є і добре і зле).

але то все мають бути просто завваги. так, про всяк випадок.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А де власне знаходиться Росія, на якому континенті? Я думав в Азії але хтось мені надавно сказав що в Африці і я розгублений...

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я надеюсь народ понимает о чем говорит ?

при войне произойдет гарантированное уничтожение и их и их ближайших соседей. Что касается РОссии, то речь идет в основном о Европейской части. Вообще судя по всему, наверное никто не слышал и о Римском клубе.
    Ну к этому и идет. К дебилизации. И чем ближе к чужой границе, тем больше ощущение собственной безопасности, тем вероятнее начало войны. И тем более легкое принятие решения. Не свое же население, а те кто рядом.

А вообще, в данный исторический момент у США и РОссии нет иного варианта, как договариваться. Ну может следующие Президенты поумнее будут, почуствуют ответственность.
    Я понимаю, что жена однрго из Президентов думает. Ну так и понятно, где она себя видит с детьми. Вопрос ведь о вас и ваших детях.

Но судя по обсужлениям выше, народ просто не понимает о чем говорит, вероятности начала войны при окончании Нефтяного и газового века, и особенности о возможных последтсвиях.

Извините, на дураков и рассчитано. Не обижайтесь. Так и есть. Как только человек достигает цели, он начинает понимать, что именно он и есть средство для достижения чьей-то цели.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ні ми американці з вами росіянами домовлятись не будемо, атомна війна єдиний вихід, па па.

20. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Что ты вьешься, черный Ворон,
    Над моею головой,
    Ты добычи не добьешься,
    черный Ворон,я не твой........:)

Дураков, хоть и много, но не все. От Чукотки до Аляски 90 миль. Ну а остальные географию наверное лучше знают, чем Вороны и им подобные.....Мне с вами, ну ни как не по пути.

Кстати, вы там ямку уже выроли, ну чтоб сверху просвистело, т.е. волна ударная? А что касается радиации, то уж извините.....

Почитайте материалы Римского клуба, может отрезвит....? Или в глухом запое ?

а де твій аватар? :)