Війна, що робити?

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hyligan, 3 бер 2014.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Що може зробити кожен з нас як громадянин, і всі разом як громадянське суспільство для захисту України?

• Подобається Подобається x 1
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 7
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Думаю якби з'явились рахунки на підтримку армії, і була гарантія що ті гроші не розкрадуться, ми могли б дуже швидко прокачати наші ЗС...

• Подобається Подобається x 6
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

звичайно шо б змогли, кілька десятків tomahawkів нам не завадять....

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Про це зараз Яневський говорить в ефірі. Нацбанк МУСИТЬ відкрити такий рахунок

• Подобається Подобається x 3
  6. Bambook

Bambook Persona non grata

Зберігати спокій.
    Створювати продукт, не халявити від роботи.
    Утримувати всіх від зняття грошей з банків, обміну валюти.
    Поширювати перевірену інформацію.
    Так, для початку.

• Подобається Подобається x 13
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Особисто мені потрібно ще гарантію що не розкрадуть....Щось мені підказує що теперішня система як діряве відро...Звіт за кожну копійку, і за пів року наші солдати в портянках від Версачі ходити будуть :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  8. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Якраз хотіла то написати

• Подобається Подобається x 2
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ше одне, перший раз шкодую що не був в армії....Було б добре для таких як Я а,таких повно, проводити якісь КМБ навіть приватно...Я навіть заплатити готовий :mocking:

• Подобається Подобається x 6
  10. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Бамбук практически всегда прав. Тупо никак не реагировать. Женщин это выводит до состояния любым образом отдаться. Если и так никак, то наступает мир, о каком мечтать только.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хуліган, ви молодий та наївний...
    Звіт, кажете... :mocking:
    У Вас КРУ не стане, аби перевірити всі статті розходів.
    Краще придбайте для армії, як у війну, пару-трійку танків. Їх точно не вкрадуть.
    Там карабін писав про Вінницьких бізнесменів, які добазарювались із командувачем повітряними силами про допомогу. Шкода, що вони не в курсі, про дачку цього пана біля Липників, та як вона будувалась... Зато генерал перший підписав папірець, тут його показували, про "українськігенерализнародом".

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Який стосунок це має до війни? Ти вже прикумарив пхати у всіх темах свої журналістські розслідування.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Зараз не найкращий час виясняти чия дочка кому давала...А з танками то ідея. Припустимо МО вішає на сайт, збір коштів на ракети такіто, ціна такато і рахуно + сума зібраного в реальному часі...

• Подобається Подобається x 2
  14. Lutra

Lutra Well-Known Member

Що робити під час війни

Для тих, хто прогуляв уроки воєнки. Зокрема, чим варто запастися. Де буде доступ до інтернету та зв'язку у разі надзвичайного стану, місцезнаходження бомбосховищ та все, що може пригодитись. Хто як буде рятуватись, коли раптом прилетить Російська граната. (Цілком серйозно, без флуду)

15. VasMT

Я Вам, як людина, що прослужила двадцять вісім календарних років, раджу. Бо один хєр жоден з вас не знає, що значить код 2260... Тому танки, або ракетні комплекси...

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та вже кажись є така тема ;) Хіба може най тамта буде загальна, про допомогу армії ітп, а та конкретна, про рецепти коктейлю молотова і тактику партизанської діяльності (наприклад) :mocking:

17. VasMT

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дядку Василю, а ви вже з казарми сточите?

19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

20. Lutra

Lutra Well-Known Member

То не про коктейль молотова, а куди діватись з дитиною на руках, коли поруч рвонула граната і нікому помогти. Я взагалі не знаю, що зараз стоїть на озброєнні, що з того може бути використано і як від рятуватись.

Давайте по суті.

а де твій аватар? :)