Я хочу запропонувати нову тему, де ми будемо обговорювати війну без стрілянини, яка зараз ведеться проти нації, переважно проти молодого покоління: алкоголізм, наркоманія, неякісні продукти, кадмієві фарби, які додаються у дитячі іграшки, бездуховність, пропаганда насилля і т.і.
Хозяин сам себе барин... Кожен володар своєї долі, якщо людина розумна, то влада її в такий спосіб не знищить. ІМХО
Добавила б, з вашого дозволу, такий " різновид " нищення, як " інформаційна війна".Питома вага негативної інформації величезна! Додайте ще стільки ж непотрібної, і ось в такому " супчику" вариться молоде покоління...і не тільки воно... Дай Бог, щоб кожна молода людина мала розум і опірність на той весь хлам- бруд-зло, що лиється навкруги.
Через деякі причини я знову маю безпосереднє відношення до молоді. Філософ. Не драматизуйте картину. Із сотні, з десяток таких, які впиваються щовечора. Більшість - коктейль/пиво і на танці. Є багато пацанів, що активно займаються спортом. Але, як правило, бойовими його видами. Теж не можу з Вами погодитись повністю. Духовність присутня. Можливо не така, як Ваша, але і вони не Ви. Знову ж таки. На сотню, з десяток бидлюків. При цьому статус батьків не має жодного значення. Так що не все так погано... ---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ---------- А от із політикою та ідеологією взагалі повний алєс. Чхати вони хотіли і на політику і на ідеологію. Переважна більшість цим не "заморочується".
Всі ці речі пропагуються державними органами!? А коли ми дивились в дитинстві "Освобождєніє", то то було пропагандою насильства? Чи коли ми грали в войнушки?
а чому ні? хіба міліція не в курсі в який кіоск бігають школярі за косячком? а для кого алконапитки продаються з 10 ранку? ---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ---------- а для чого силком? Хіба зеленому-глупому важко втюрити?
Купа реклами яка не показує негативні сторони паління, алкоголізму, а переконує в крутості і престижності їх споживання. Неохота влади звертати увагу на дані проблеми, так як і поширення наркоманії, скільки наркош мешкає між нами і гадять в суспільстві, проте їм це сходить рук і вони поповнюють свої ряди із дурних "пацанчиків і дєвочок" які вірять що трава чи інше лайно дасть їм купу радості та піднесуть їх в очах однолітків.
- Ага. Така нещаслива, така витончена нація, вразливе молоде покоління страждає... - Ой, ля!!! Та ці совкові нації пережили сталінізм, коли все абсолютно відібрали, зігнали всіх як скот в одне стійло, стріляли за початок кукурудзи... пережили й далі, й далі .. і зараз жиють... а нащадки - так взагалі як термінатори - ти їх нічим не добь'єш - тільки жерли б, спали та гуляли... і продукти, все що там є в магазинах зжеруть, аби тільки гроші. Ні, цю післясовкову славянську націю може тільки конкретний шляк трафить, або який злістний Антихрист - більше ти їх нічим не доб'єшь. І взагалі плюндрують тільки планету та брешуть, і ніякої користі нема. Повиздихалиб
Що тут обговорювати? Бідкатися, як бабці на призьбі? А хто ту війну вигадав? Депутати, чи що, в яких точно такі самі діти? Все відбувається через гонитву за прибутком - решта то є побічні ефекти.
Фізиологічно - точно такі самі..Практично - мають більше можливостей залучити дитину до корисного витрачання часу. Чим менше тиняються без діла - тим краще, ІМХО. Перечитала, про бездуховність, алкоголізм...вважаю окуляри надто темними, в нас хороші діти насправді. Навіть 10 з сотні, яких тут віднесли до алконавтів - потенційні, і при розумному підході зовсім не обов"язково з такою долею. І ще...щодо політики. Це помилка, вважати, що молоді на неї начхати. ТАК вважали у всі часи дорослі, які не помічали формування свідомості у підростаючого покоління. Ой, нііі....Політика юнаків цікавить, світогляд активно формується і років через 10 активними стануть сьогодняшні шкільні випускники. Про гонитву за прибутком - підтримую на 100%. Родина втратила свою головну функцію - ВИХОВАННЯ, через ту гонитву. ---------- Додано в 11:28 ---------- Попередній допис був написаний в 11:21 ---------- Але ж наркош стало набагато менше, ніж раніше...Можливо, статистика зросла, бо у 90-ті було невігідно демонструвати реальні цифри, але ж...віримо власним очам - менше. І зараз престижніше мати гарну освіту, професію, родину, ніж по мусорниках тинятись...Інша річ - можливості. Талановитим дітям нема куди подітись. Є здібності до шахів - здОрово, плати біля 120 грн в міс. і займайся. Хочешь танцювати - класно, 200 грн плюс дорогі костюми...Мовчу про фігурне катання, футбол, інші види спорту. Є, звичайно, й безкоштовні, але....це винятки, а не правила. А в селах? Психологія юнака - ЕМОЦІЇ, БАГАТО!!! Все і зараз__ От пацанчикам и девочкам добрий дядя й дає косяк спробувати...
Для алконавтів, які страждають з бодуна...А нормальна людина на роботу ходить тверезою... А чому мені не втюрили? А я з 16 років жив в гуртожитку в іншому місті і ніхто мене не контролював... Щось тут не те...Проблема не в державі, хороша вона чи погана, проблема в особистості... Є загадкою, чому одні спиваються, а іншим до спиртного байдуже... Те ж саме стосується і наркотиків...
Ага, держава у нас окремо від людей. Тому всі і виживають як можуть. Не бачили, як ростуть і виховуються діти, коли батьки на заробітках? Коли по ТВ одне лайно? Коли тотальне нищення української культури і історії в т.ч.? Коли бабусі щоб додати до пенсії і вижити, не знати що продають на базарах? А дійсно, до чого тут держава?
Згодна. Без державної якісної і всебічної підтримки виховання та розвитку дітей САМІЙ родині не впоратись. Без доступних місць розвитку здібностей дітей, якісної пропаганди здорового способу життя, підтримки закладів спортивно - оздоровчого напрямку на державному рівні - будуть тинятись по вулицях...
Знову патерналізм...Держава повинна те, держава повинна се...Держава повинна забезпечити законність і прийнятні умови для розвитку бізнесу...Профспілки повинні боротись за пристойну зарплатню...Громадяни повинні за свої гроші турбуватись про виховання і розвиток своїх дітей і вирішувати свої проблеми... Нічого не повинно бути на халяву...А для фізичного розвитку дитини великих грошей не потрібно...Залізний Самсон (Олександр Засс), щоб добитись своїх видатних фізичних кондицій, займався вправами з подвійним мішком, який спочатку був наповнений тирсою...Він кожний день викидав пригорщу тирси і насипав пригорщу піску...І так, доки весь мішок не став повністю наповнений піском... Щоб бігати, достатньо бажання і кедів...І таке інше...
І тут згодна. Я не відстоюю позицію "дайте, повинні"...Я вважаю, що оплата праці, умови для законного заробітку мають бути хоч у якійсь відповідності з цінами на ті ж послуги... Стосовно фізичного розвитку дитини - Ви дуже помиляєтесь. Це ДОРОГО. Як і навчання, і лікування, і харчування. ДОРОГО. І ні до чого тут кеди і біг. Діти різні. Не всім, до речі, той біг і корисний...