Відставка уряду. Факти і коментарі

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем bayard, 3 гру 2012.

1. bayard

bayard Дуже важлива персона

Президент Украины Виктор Янукович принял отставку премьер-министра Николая Азарова и всего состава кабинета

Правительству поручено продолжать исполнять свои полномочия до начала работы нового кабинета. По итогам парламентских выборов на Украине, ряд министров прошел в новый состав рады. Местные политологи не исключают, что новое правительства сможет снова возглавить Азаров, но сам кабинет министров обновится как минимум на треть. Украинский политолог Михаил Погребинский не считает отставку правительства Украины технической. По его мнению, преждевременно строить предположения относительно нового состава кабинета. И, как уточнил спикер Верховной рады Владимир литвин, новый состав правительства может быть сформирован не ранее 13 декабря.

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

невже путіну вдалося пропхати на це місце медведчука?

3. Bambook

Bambook Persona non grata

Це той випадок, коли від перестановки доданків...

4. morze

morze Well-Known Member

А пакращення від папєрєдніків, хто буде тягнути? Я проти! Кабмі невідставляти потрібно, а виганяти з ганьбою!!!

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

чет я не понял, кричали - "покращЭння" а потом - хрясь и кабмин разогнали ....

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А чого ж не вигнали? Чого Табачника не вигнали? Виганялка ще не виросла...
    А в МЧС что, политзанятия не проводят? Или майор уже по штатному расписанию умный? :)))
    В ВР идут, поэтому и отставка. Самостоятельно написали заявы.

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

В уряд пішли з ВР, а тепер назад :)
    Тому і йдуть, що покращення не виходить, а дбають покращувачі за свої дупи насамперед. У ВР гарантована робота до осені 2017 (ще й недоторканість), а в уряді тільки до весни 2015.

8. VasMT

У кожного свій маленький гешефт... :mocking:
    Але у ВР вони залежать від щирої волі КОДла. Здасть КОДло мандати і маєш тобі перевибори. А тут весь свідомий люд в "єдіном поривє" як дасть всі голоса Свободі... :)))
    І ні тобі недоторканості, ані міністерського портфеля... Бери їх голими руками, кидай за грати, Йульку випускай і пануй, на всю пару... :)))
    Як Вам такий варіант розвитку подій? Як гадаєте, КОДЛо такий план відпрацювало, але тримає в секреті, аби не врікти? :)))
    Смішні люди, їй-Богу...

9. MARTINI

дострокові вибори президента через пожежу в Межигір"ї мені здаються більш імовірним варіантом розвитку подій :)

10. VasMT

Та вже третій рік ваші Ванги предрікають... :))) Але фюрери закінчили голодування перед обідом і оголосили перерву в безстроковій акції протесту... :)))
    Мрійте, мрійте...

11. MARTINI

Хто то - мої ванги?

• Подобається Подобається x 1
  12. Dred

Dred Well-Known Member

Та ті рецидивісти знову тих самих в уряд понапихаю. От тільки мені цікаво хто тепер буду винен у їхніх неуспіхах, на парєрєдніків тепер свої невдачі не зіпхаєш бо самі ж були в папєрєднім уряді.:cofee:

13. VasMT

Зверніть увагу на написання слова "ваші".

14. MARTINI

Я звернув увагу. Але спосіб написання ніяк не пояснює хто такі мої ванги. Ви про що взагалі?

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

В «Регионах» уверены, что второе пришествие Азарова поможет бизнесу

:crazy:

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ці писаки з цього форуму десь на рівні того ж уряду. Одні бездари критикують інших.
    Тріпачі, та за час перебування на цьому збіговищі я побачив і тут конструктив на рівні Азарових. Видавіть з себе хоч якісь корисні думки.

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Подайте приклад.
    Тiльки без розповiдей про "вестового, который носил за Вами тревожный чемоданчик". :haha:

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Прокіп - наше фсьо!!!!:preved:
    Що б Україна без нього робила...:cry:

19. 48victor17

48victor17 Well-Known Member

Скорее всего, новым премьером станет Арбузов. Прошенко или Захарченко-маловероятно.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ваша Україна що зі мною, що без мене і так нічого не робить. Пливе бидло, як та какашка, під впливом течії, гоноровито щось там пасталакаючи. Запитати в цих Ромків, для прикладу, про "пропоновані реформи від Прокопа", які публікувалися на форумах, так ці бездари скажуть :"Так там багато букафф", які йому лінь прочитати та проаналізувати. Ось при цих Ромках такі ж бездари, як Яценюк, Тягнибок та Кличко теж імітують борсання какашки на течії. Ви уявляєте, вони вирішують "актуальні" питання цього часу - висовують кандидатів на пост Президента держави, в якої вже повністю зруйнована дія Конституції.

Ось чим цікавиться сучасне бидло, яке навіть не може уявити, що прем'єр (перший) не може бути шісткою в пахана.
    Цікаво, ці форумні "політологи" хоч коли-небудь зрівнювали Конституцію з реальним життям?

а де твій аватар? :)