Відправка і отримання MMS

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем MARTINI, 2 лип 2009.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Розкажіть хтось чайнику, як налаштувати телефон, щоб він вмів отримувати і відправляти MMS ? Оператор Діджус, телефон Нокіа 6300.

З інструкцій, розміщених на сайті оператора, я зрозумів, що GPRS і MMS налаштовуються разом. Відправляється смс із запитом і тобі на телефон приходять налаштування. Я так і зробив рік тому. Інтернет (GPRS) працює без проблєм, а от MMS телефон не хоче ні відправляти, ні приймати. Каже Check multimedia settings. А що саме там не так, я без поняття...

Може є якісь секрети або я чогось не додивився? Може хтось має досвід вирішення схожої проблеми - поділіться

2. thinkers

thinkers Well-Known Member

Налаштування може й разом приходять, а от профайли створюються різні, бо дані через різні шлюзи передаються. Якщо прийшли настройки, то в параметрах MMS треба вибрати відповідний профайл, його назва містить "MMS"

Щойно глянув на сайті:
    для отримання налаштувань MMS відправити цифру 3 на номер 4660

3. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

а ше після певного часу (кажись три місяці) не користування послугою MMS він (оператор) відключає її вам і тра знов по-новому налаштовувати, нє? бо колись так було...

4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Найкраще подзвонити до опереатора і замовити собі автоматичні налаштування MMS..коли налаштування прийдуть, їх потрібно зберегти..активувати профіль ММS DJ...вимкнути і ввімкнути телефон для перереєстрації його в мережі..і відправити перше мультимедійне повідомлення для активації..і все...

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)