Пропонується можливість побувати на сезоні збору лісових ягід у фінській Лапландії. Ознайомлення молоді з культурою Фінляндії, перебування в одному з екоглогічно найчистіших регіонів планети, можливість заробляти 700 – 1500 Євро на місяць(розподіл часу відпочинку і роботи цілком індивідуальний). Надається житло із душем, сауною, кухнею. Формуються групи з 4-5 людей, яким надається автомобіль. Учасники самостійно структурують свій час: хтось працює 4 години, їздить на прогулянки у міста, купує вишуканий одяг, сувеніри, і.т.д. Інший працює 10 годин на день, не витрачає на кафе, дискотеки, і, відповідно, заробляє 80 Євро на день. Період: з 1-15 липня до кінця вересня 2007 р.(можна поїхати додому і на початку вересня). Наші представники перебувають у Фінляндії разом із групою учасників. Учасники можуть звернутися із будь-яким питанням.
Відповідь: Відпочинок та робота у Фінляндії. Цікаво... цікаво.. а як знати що це офіційно все?.. а раптом там якийсь новий бордель відкривають, в Лапландії... Доречі, а чому нічого не сказано ДЕ саме буде відбуватися той збір ягід, тобто біля якого містечка і те де.. І чи вимагається знання фінської Чи англійська підійде? Чи яка мова взагалі...
Відповідь: Відпочинок та робота у Фінляндії. Я знаю що так їздять у Швецію, але там щоб заробити їдуть своїми авто і дійсно хто як хоче так і працює , по принципу назбирав привіз у пункт прийому і тобі заплатили. але це ой як не просто!!!
Відповідь: Відпочинок та робота у Фінляндії. Не всё ли равно, на каком языке попой кверху стоять... (ягоды собирая)
Відповідь: Відпочинок та робота у Фінляндії. Бордель в Лапландии??? :D :D :D Для кого? Для оленеводов? :D :D :D Нафига им бордель? :D
Відповідь: Відпочинок та робота у Фінляндії. Морошка и костяника - две совсем разные ягоды. Морошковая настоечка, скажу я вам, вещь суперская! Вареньице тож ничего так. В натуральном виде тоже ягода вкусная и полезная. Так что дуйте в Лапландию ягоды собирать!!! :D
Чуть слюной не захлебнулся ... ну разве можно так...что я Вам сделал...А? нуте-с продолжим: красника ,чур в Гуглю не подсматпивать!!!!
Именно. а эт че? чернику знаю, бруснику, клюкву. А краснику не знаю. а, голубика есть еще. А вот в Гуглю посмотрел - красника это дальневосточная ягода. Потому-то и не знаю-с.
Відповідь: Відпочинок та робота у Фінляндії. Ага! Колись відпочивав у Карелії (р. Вуокса, в серпні). Таких злих комарів не бачив у житті. Дівчата, коли збиралися до туалету (тільки строєм), просили нас заздалегідь розпалити вогнище в ямі та закидати травою, щоби комари втекли від диму. Вибачте за натуралізм. А взагалі місця - чудові !
В этом виде она ничто ,а в компотьеце,в меру охлажденном, с легкого,подчеркиваю !легкого похмельица ,когда обоняние обострено.....о!!!!!!!непередаваемое впечатление,аромат ,а вкус....и косточки, так аккуратно в блюдечко сплевываешь ,не разжевав, а только мякоть. предварительно пропустив между языком и верхним небом и она плавно обволакивая горящие трубы, гасит пожар души и ты снова готов к любовным утехам...ой это уже из другой оперы ..сорри Ну что- с продолжим господа? Корюшка пахнет огурцами ,а красника -клопами ,потому и прозвали ее в народе клоповкой.Но только свежесорванная ,также как, и только что внесенная с тридцадтиградусного мороза в дом, корюшка ,час назад выловленная на обыкновеную советскую столовую вилку с нержавейки.Так бишь о чем ,это я? А!,пообещал угостить дувушку клоповкой -ягодой ,а она: "Не может быть такого ,чтоб ягода клопами пахла,только "три звезды " раздавленым клопом пахнут..говорит!"Ну собрался с силами ,да и достал ягодки ...эмалированное ведерко...так и поженились ...но это уж совсем другая история...
Відповідь: Відпочинок та робота у Фінляндії. Хм.. Про ягоди, борделі... а по суті ніц!! мдя... Оффтоп на оффтопі і оффтопом поганяє...
Відповідь: Відпочинок та робота у Фінляндії. Та ні. Достатньо общепанятної. Ви російською володієте? Вистачить. Вони, московити звідти пішли, фіни та меря, весь, чудь - все це брати. Вони тільки нам з білорусами мозок пудрити гаразді про нєрушимую дружбу братскіх народів.