Добрий день, підскажіть у якому готелі(відпочинкова база) Львівської області можна провести НР. Обов"язкова умова - наявність справжнього каміну у номері(примха дружини )
Доброго дня ! На період 31.12-02.01 ( 3 дня ) шукаю квартиру або хатинку в межах Львівської області - це може бути сам Львів, Славськ, Сколе, Волосянка, Самбір, Східниця і так далі. Компанія з 6 чоловік, можливо 8. Можливо хтось здає або має знайомих кому потрібні клієнти. Порядність та вдячність за надані послуги гарантуємо.
Привіт всім!) Ми, Дімка і Людка, закохана пара з Черкас, що вирішила зустріти Новий Рік в місті Лева. Але ситуація складається не на нашу користь, вартість квартир/хостелів/готелів значно перевищує наші очікування. Тому звертаємось за Вашою допомогою, можливо хтось має вільне помешкання в період з 31.12.2015 по 03.01.2016 для двох осіб за невисоку вартість? Охайність та обережність до Вашого майна гарантуємо. Дуже хочемо у Львів)
Можливо)))) Але, виключно для тих, в кого сторінка Вконтакті налаштована українською мовою і в кого там же ім"я і по батькові також українською написані
А мене взагалі не має вконтакті. Я також хочу до Львова на НР! Віддам своє житло у Києві. Хто допоможе? Денис
Я їду до Львова на НР, знали с дружиною квартиру, не скажу, що ціна дуже дорога, звичайно, Новий Рік і все таке. Але ви ж не збираєтесь там увесь час буди. Проте слідкуйте уважно, там ми були в минулому році. надзвичайно дивна.(В плані, що там ванна з туалетом на кухні) звичайно все закривається, але все одно смішно.
Якщо зібрати компанію друзів, то можна чудово зустріти Новий рік в Карпатах) Ось, наприклад, Отели Лазещины | Отдых в Лазещине 2019 - бесплатное бронирование, цены, фото Є чудові туристичні селища, де і відпочинок чудовий і ціни не кусаються