Відпочинок біля дому чи подалі?

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем Philosof, 29 тра 2011.

1. Philosof

Philosof Well-Known Member

Чи варто відпочити десь в ліску не далеко від домівки і зекономити гроші, чи на вихідні від правитися кудись у подорож? :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Настирно рекомендую в подорож.:ireful1:
    і то далеко-далеко.:preved:
    В ліс нінада....:nea:

• Подобається Подобається x 6
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вихідних багато....можна попробувати різні варіанти...от тільки на два дні не конче далеко заїдеш ...

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ми з чоловіком таке практикували - тури вихідного дня.

В п’ятницю після обіду кудись вирушалось, в неділю після обіду поверталось. Найчастіше це було Закарпаття. Завжди було на що подивитись.

• Подобається Подобається x 6
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

"С 29 мая Львовская железная дорога назначила дополнительные поезда в направлении юга, в частности в Крым. Об этом говорится в сообщении министерства инфраструктуры.

В частности, в Крымском направлении будут следовать поезда № 86/85 Львов-Симферополь (14 вагонов), № 88/87 Ковель-Симферополь (16 вагонов), № 256/255 Львов-Симферополь (12 вагонов) - с 01 июня до 28 сентября, № 296/295 Ивано-Франковск - Симферополь (14 вагонов) - с 15 июня по 15 сентября.

В Одесском направлении назначены поезда № 26/25 Львов-Одесса (13 вагонов), № 84/83 Ковель-Одесса (13 вагонов), № 107/108 Одесса-Ужгород (12 вагонов), № 135/136 Одесса - Ивано-Франковск - Черновцы (16 вагонов), № 228/227 Львов-Одесса (16 вагонов) - с 15 июня до 3 сентября из Одессы, № 351/352 Одесса-Черновцы (12 вагонов).

В Херсонском направлении предусмотрено курсирование поезда № 110/109 Львов-Херсон (16 вагонов).

Также будут курсировать беспересадочные вагоны Львов-Феодосия (с 06 июня по 28 августа), Львов-Керчь (с 05 июня до 27 августа), Львов-Бердянск (с 16 июня до 28 августа) и Ужгород-Симферополь.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Є піші туристи - з рюкзаками і палатками залізуть куди хоч. А є матрацники - це джип, троє дітей, пятеро п'яних дорослих, розкладачки, подушки і пральна машина в багажнику, все це з великим галасом проводить вихідні поряд з компаніями таких самих матрацників.

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Зовсім не карпатські, вірніше. :)

Але для пари на вікенд - нормально.

8. Listroviy

Listroviy Member

для мене, чим далі, тим цікавіше)))))

9. Для мене найкращий відпочинок ---дома .Живемо в особняку ,сад ,дві великі ялиці ,величезна "сімейна " гойдалка ,стіл великий в саду ,мангал ,лавки ,квіти . І зручності під боком . Це так званий сімейний відпочинок ,у вихідні і свята . А в будні ту всю красоту треба ретельно доглядати : садити- косити - підживляти - стригти - полоти ,пр ичому робити то треба регулярно .

• Подобається Подобається x 2
  10. Alenka Serova

Alenka Serova Well-Known Member

ну це вже втілення такої собі міні-мрії. "Садок вишневий коло хати"

11. Irren

Irren Member

Обожнюю подорожувати. Далеко чи не далеко - байдуже. Головне змінювати середовище, цеж стільки нових вражень, для мене то найкращий відпочинок, навіть якщо незручності в дрозі та невисипання. Голова відпочиває

12. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Головне з дому вийти,а то по собі знаю,як приходять вихідні мене з хати не вижинеш,хіба що якісь справи б мала:)))

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ровер є?

Сидиш на роботі, робиш вигляд шо сумлінно працюєш. Відкриваєш гугле мапс або програму гугле земля. Дивишся, що є потенційно цікавого в радіусі 100 км від тебе. Чіпляєшся оком приміром, якусь Раву-Руську. Все, план на вихідний готовий :)

Тепер просто треба вирішити, їхати туди на ровері, а назад повертатись ввечері електричкою, чи навпаки. Я більше люблю навпаки, вранці туди електричка, а назад своїм ходом, додому якось все їдеться легше. Хоча тут можуть внести корективи розклад руху електричок або навіть прогноз погоди (вибирати краще напрямок, коли вітер дме в спину).

3vZP8hI[1].jpg

Наближаєш карту, гугл тобі одразу показує фотографії, по яких можна побачити, що саме варто буде подивитись в Раві. Потім гортаєш карту вздовж маршруту, так само вивчаєш фотографії, що підсовує гугл, дивишся, які села будуть по дорозі і що в них є цікавого. Старі храми, руїни, замки, палаци, військові цвинтарі, можливо якісь індустріальні або природні об"єкти тощо.

На основі цього прикидаєш маршрут, збираєш колєгів і вйо!

Останнє редагування: 24 бер 2016
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Гатиш 100 км. на ровері за один вечір? Тож мало б бути 5-6 годин дороги, дупа не відвалиться?

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Нагадав мені, десь за 10 км. від мене при союзі був військовий аеродром, а я там навіть ніразу не був...там вже мабуть мало шо залишилось, але треба б подивитись...

16. MARTINI

чому вечір? мова про вихідний день. Зранку виїхав, ввечері приїхав.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Заїхав електричкою в Раву, і зразу назад о_О

• Смішно Смішно x 1
  18. MARTINI

А в Раві є шо дивитись цілий день? Там за годину все об"їздиш, ше й кави поп"єш і вйо!

19. UNIA

UNIA Well-Known Member

Тележку можно взять... Люминия, магния поискать :)

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Там ше в 90-х всьо розікрали, сумніваюсь чи хоч бетон залишився...

а де твій аватар? :)