- прямий шлях до нової революції. Питання лише часу. Інформація про відміну 50-відсоткової квоти на українську музику в теле- й радіопросторі стала шокуючою новиною для українських митців й експертів. Більшість переконана, що у разі, якщо цей закон пройде, він стане своєрідним лакмусовим папірцем для української еліти й народу. І цілком ймовірно, що призведе до об'єднання українських сил та спровокує нову революцію. Прокоментувати ситуацію ми попросили людей, які довгий час працюють на українському музичному ринку і яких безпосередньо зачіпає новий законопроект. http://i-pro.kiev.ua/index.php?opti...8293:music&catid=557:music-industry&Itemid=66
ну людоньки, шо ж то діється ,так і прийдеться вмерти в заКАККАКаній країні,і чого власне транслювати на російській ,най на англійській транслюють
є свої виконавці, а є гімноспіваки, які гроші вивозять вагонами, бо невідомо з якої причини, чомусь тільки їх "крутять по ящику"...
Крутят то, что пользуется спросом. И то, за что платят деньги. И ничего не изменится, что крутили - то и будут крутить.
так і я ж про це! спершу крутять всіма гімноканалами гімномузику, а потім гімноспіваки приїжджають на концерти
Споживач. Хай годинами крутять Сердючку, або Поплавського, або комеді-клаб і багато чого іншого, я цього не полюблю і буду тупо переключати канали.Або от Петросяна не переварюю, а Жванецький - класс. І кого більше "крутять"?
Поддерживаю. Мне до лампочки, что навязывает ТВ, я люблю то, что ЛЮБЛЮ. И все. даже если это вообще не крутят нигде...
Сразу видно что ты наивная как ребенок)) Во всем мире музыку пропихивают, проталкивают продвигают...те, кому это выгодно. Это огромный рынок и огромные деньги.
В студенческие годы с магнитофона. Сейчас периодически попадаю на какой-то канал, Ностальгия, кажется, там целый цикл его выступлений.
Спасибо, что ограничился словом "наивная", но я думаю, что гораздо наивнее те, кто слушает исключительно навязываемые вещи. Тот же Змей...По ТВ и радио нечасто крутят любимую им музыку И тем не менее - он любит её, а не "басковых".