Відміна квоти на українську музику

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Forpost, 4 лют 2011.

1. Forpost

Forpost Стоїк

- прямий шлях до нової революції. Питання лише часу.
    Інформація про відміну 50-відсоткової квоти на українську музику в теле- й радіопросторі стала шокуючою новиною для українських митців й експертів. Більшість переконана, що у разі, якщо цей закон пройде, він стане своєрідним лакмусовим папірцем для української еліти й народу. І цілком ймовірно, що призведе до об'єднання українських сил та спровокує нову революцію. Прокоментувати ситуацію ми попросили людей, які довгий час працюють на українському музичному ринку і яких безпосередньо зачіпає новий законопроект. http://i-pro.kiev.ua/index.php?opti...8293:music&catid=557:music-industry&Itemid=66

2. Forpost

Forpost Стоїк

ну людоньки, шо ж то діється ,так і прийдеться вмерти в заКАККАКаній країні,і чого власне транслювати на російській ,най на англійській транслюють

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

куме, закон порушували давно, тепер вони просто назвали речі своїми іменами :scratch_one-s_head:
    вмили руці, собаки

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Є гарна музика, є негарна... Української, російської, німецької... не знаю.:pardon:

5. duncan

є свої виконавці, а є гімноспіваки, які гроші вивозять вагонами, бо невідомо з якої причини, чомусь тільки їх "крутять по ящику"...

6. Степаныч

Крутять тих, хто користується попитом. Чи потрібно "Гринжол" слухати, тому що вони "по квоті"?

7. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Крутят то, что пользуется спросом. И то, за что платят деньги. И ничего не изменится, что крутили - то и будут крутить.

8. Luna

:))

9. duncan

а попит хто створює? ;) :rolleyes:

10. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

згоден з вами пане Пупер
    попит створює те саме телебачення...

11. duncan

так і я ж про це!
    спершу крутять всіма гімноканалами гімномузику, а потім гімноспіваки приїжджають на концерти

12. White Snake

на примере музыки очень легко увидеть зомбирующую роль телевидения...

13. Степаныч

Споживач. Хай годинами крутять Сердючку, або Поплавського, або комеді-клаб і багато чого іншого, я цього не полюблю і буду тупо переключати канали.Або от Петросяна не переварюю, а Жванецький - класс. І кого більше "крутять"?

14. White Snake

ничего подобного Степаныч...
    Жванецкого ты откуда услышал - с концерта?

15. Степаныч

Это что?о_О

16. Степаныч

Змей,
    ты действительно под влиянием телевидения какую-то музыку полюбил?

17. Luna

Поддерживаю. Мне до лампочки, что навязывает ТВ, я люблю то, что ЛЮБЛЮ.
    И все. даже если это вообще не крутят нигде...

18. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Сразу видно что ты наивная как ребенок)) Во всем мире музыку пропихивают, проталкивают продвигают...те, кому это выгодно. Это огромный рынок и огромные деньги.

19. Степаныч

В студенческие годы с магнитофона. Сейчас периодически попадаю на какой-то канал, Ностальгия, кажется, там целый цикл его выступлений.

20. Luna

:)
    Спасибо, что ограничился словом "наивная", но я думаю, что гораздо наивнее те, кто слушает исключительно навязываемые вещи.
    Тот же Змей...По ТВ и радио нечасто крутят любимую им музыку;) И тем не менее - он любит её, а не "басковых".

а де твій аватар? :)