Відкриття ДОНБАС Арени...Чи впорається Львів з таким завданням?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Santa, 31 сер 2009.

1. Santa

Santa Member

У суботу мала нагоду відвідати відкриття Донбас Арени у Донецьку. Стадіон вражаючий :good:, дійство захоплююче, відкриття направду гідне елітного європейського закладу.

Але чи встигне Львів? Чи зможе "переплюнути" грандіозну подію?

2. night

night Well-Known Member

А кому у Львові це потрібно і що наша влада з цього буде мати...Там де не можна нажитись з 100 відсотковою вигодою наша влада участь не приймає. особисто я тільки за щоб у Львова забрали право на проведення Євро і нарешті показали чиновникам що гратись з ними ніхто не збирається.А то тільки гроші виділять а наші зроблять все не якісно і з економією на всьому. Донбас Арену будувала людина яка вболіває за цю справу, якій не байдуже як і що потім залишиться після нього. Я не спорю що накрав він ой як багато але хоть щось він зробив для власного міста і для України врешті решт.

• Подобається Подобається x 2
  3. Santa

Santa Member

Ну, влада буде мати "плюсик" або "галочку" у біографії, що теж немало...можна буде казати про робочі місця, про створення нового мікрорайону поблизу, про розбудову міста...
    а мені, як львівянці, проведення Євро 2012 душу зігріє точно :)
    тому хай краще у Львові, ніж просто в Польші.

• Подобається Подобається x 3
  4. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Думаю, ніхто вже й не мріє переплюнути. Хоч би встигли побудувати щось, що відповідатиме мінімальним вимогам для проведення Євро-12, а без концерту Бейонс ми вже якось обійдемося.

5. Santa

Santa Member

До речі, коли Бейонс почала співати - народ почав розходитися :) реально люди вставали и йшли :):):) вона говорила англійською з людьми, вони не розуміли, та й відомих пісень її у нас лише три-чотири... все решта вперше чули :)
    думаю, у Львові її сприйняли адекватніше. А бідака співала і не могла зрозуміти, чому на полі навіть не танцюють?

• Подобається Подобається x 1
  6. Lionel

Lionel Active Member

Мабуть у Львові лише останні романтики вірять, що Євро таки відбудеться в Україні. І Донецьку новий стадіон не допоможе. Лишилося 2 роки - готелів нема, транспортної інфраструктури - нема, сервісу - нема, аеропорт - руїни, залізниця в стані 50х років. Уявіть собі, де у Львові набрати волонтерів, зі знанням хоча б англійської для роботи під час чемпіонату. Навіть за пристойну платню треба шукати дуууже довго. Вже мовчу про німецьку, французьку та інші. Мені здається витримати те все навантаження львову не під силу. Головне хоч частину виділених коштів витратити на щось корисне. На мою думку - це аеропорт.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та шо ми які ... свині, шоб плюватисі, чи шо?

8. Santa

Santa Member

МИХу - нє, ну то таке слово... не тре плюватися :)

а на рахунок аеропорту - повністю погоджуюся... памятаю, приземлилися троха раніше, сидимо, чекаємо...а тут пілот зовсім спокійним тоном (таким, на межі істерики), каже: "Уважаємиє пасажири! в МЄЖДУНАРОДНОМ аеропорту Львов єсть только ОДИН автобус. Ми ждьом своєй очєрєді".. словом, чекали ми хвилин 20-30 :)

9. Lionel

Lionel Active Member

Про подібні інциденти в аеропорту можна розповідати дуже багато. Останній раз при мені 170 пассажирів не дуже гонорово, без автобуса пішечки по калюжах через весь перон згайкою бігли на пасс. контроль, зал прильоту не вмістив всіх бажаючих. Двом десяткам довелося трохи почекати під дощем...Просто оцінюючи реалістично об"єм отриманих коштів та інші фактори, мені здалось що аеропорт - золота середина між "потребою і можливістю".

10. Santa

Santa Member

Та, і взагалі, якщо ми зазіхаємо на назву туристичної столиці, потрібно налагодити сполучення з іншими містами Украіни та світу...
    аеропорт - це швидше необхідність, ніж наша захцянка.

11. Lionel

Lionel Active Member

Ну туристиній столиці ще б не бракувало нормальних готелів за сприйнятливу ціну. Ну не вірю я, що 80 Є - це адекватна ціна за номер в готелі, який заледве дотягує до 3 зірок. Також мені дуже прикро, що у Львові люди принципово не розмовляють іноземними мовами, навіть молодь. Польською ще можна дати ради, іншим - зась. Треба було бачити картину як кілька на вигляд студентів пробували купити залізничні квитки до Києва на головному вокзалі, користуючись спочатку англійською, потім російським словником. Реакція касирки мене взагалі прибила - типу "понаходять тут всякі, невідомо чого хочуть, і так голова болит...":ireful1:
    В Аеропрту ангійською розмовляють лише агенти Австріяків-Люфтганзи, Льоту та хтось з МАУ, решта - німа сцена. Пані з обслуги аеропорту, що працюють на Віззейр - то просто "перли"...

12. Santa

Santa Member

До речі, про готелі я не зовсім погоджуюся.. Є пристойні готелі за пристойну ціну. 80 євро - то вже ого-го!!
    Про іноземні мови..хм.. проблема є. Обслуговуючий персонал набирають за найменшу зарплату - от і знань у них жодних...

13. Lionel

Lionel Active Member

Якщо порекомендуєте пристойний готель за сприйнятну ціну - буду дуже вдячний. Дуже часто доводиться когось селити і щось рекомендувати. Львів, Власту, Турист, Супутник, Дністер, Нтон, Жорж, Бюргера "прошу не прєдлагать" :crazy::blush: Оперу, Швейцарський, Цитадель - не знаю не доводилось мати з ними справу, вони жахливо дорогі. Мотелі - готелі на кільцевій трасі теж не можу коментувати.

14. Santa

Santa Member

Ми селимо своїх гостів у Наталці-18. Щось біля 400 грн. - але самий центр!
    У Євроготелі пристойніших селимо - 600 грн.

А ше гості наші казали, що дуже сподобався готель на бічній кульпарківської - завтра можу перепитати назву. ціна як в Наталці, а обслуговування і номери відмінні.
    Дехто просить квартиру - за 250 в центрі можна зняти спокійно.

І, до речі, в Донецьку жалілися пілоти, що неможливо було забронювати готелі - тому вони ночували у своїх літаках!!!

15. night

night Well-Known Member

Крім стадіону який може все таки встигнуть добудувати і готелів які також збудують треба ж і всю решта інфраструктуру підтягувати. Мовну освіту для держслужбовців, таких як міліція, митники які будуть мати безпосередній контакт з туристами.А проблема з паркінгом ніяк я думаю і не вирішиться. А куди туристам свої машини ставити якщо тут і львів'яни не мають часто місця припаркуватись біля дому.Про дороги особливо з кордонів в місто і казати не варто...а з вокзалу це просто жах

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Донбас-Арена входить у десятку найгарніших стадіонів світу.

• Подобається Подобається x 3
  17. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Ото змінемо ми ту інХраструктуру , понаприїздять всілякі. Побачать шо в нас файно, і почнуть тут колонії турків розмножатися.

От сьодні знайомий з Австрії розказував, як його у Відні турок на ровері підрізав і відповідно поломав його ровер. А вся справа була в старій армійській куртці з нашивкою німецького прапора.

Воно нам треба ?

18. Santa

Santa Member

Фотки далекі від реальної картинки - там було дуже кльово! Тисяча людей на полі виставляють прапор і карту України, логотип Шахтаря... словом, відкриття олімпійських ігор десь близько по духу :):):)

А в Австрії турки просто не люблять австріяків і навпаки.. у них ця нелюбов дуже взаємна :)

19. budiak

budiak Well-Known Member

Стадіон дійсно вражає!!!о_О:good::give_rose:: Але це "шоу" - bad::wacko::suicide: нє ну це на mój chłopskij gust! Карочє - бєніфіс тщеславія Ріната Лєанідовіча, пригадалося "Елітная лоботомія - очєнь дорого і очєнь больно!". З лавндосом в наших олігахів фсьо ф паряткє це панятна, от зі смаком трохи нє альо. Ну це звичайно як на мекне.

20. budiak

budiak Well-Known Member

а де твій аватар? :)