Дорогі, дуже дорогі пани-нардепуки! Вибачте, але інакше до лідерів двох "опозиційних" фракцій, що провалили скасування злочинної пенсійної реформи, звертатися я не можу! Я міг це очікувати тільки від фракції, яка називає себе «об'єднаною народною опозицією», хоча в народі її давно вже кличуть «гальюнною опозицією». Це ж вона в попередній Верховної Зраді пропустила злочинні податкове, земельне та трудове законодавства, а також цю антинародні та антидержавні пенсійну, освітянську та охорони здоров’я реформи. Що ці трудовий кодекс і пенсійна реформа злочинні, покажу на конкретному прикладі - Моя дружина працює у великому оптово-роздрібному підприємстві. Раніше воно було державним, потім по заклику Пинзеника до «народної приватизації», його, як і всі великі Львівські підприємства акціонували. Потім, відповідно до нового закону, всі акції за безцінь у своїх співробітників-співвласників скупив директор і став одноосібним паном-Хазяїном А потім прийняли новий трудовий кодекс і запустили пенсійну реформу. До чого це призвело? - У нас більше немає 8-годинного робочого дня і 42-годинного робочого тижня. Залишились вони, хіба що для нардепуків та держчиновників. Дружина виходить на роботу о 8 ранку, а приходить близько 22 ночі. При цьому, так кожен день, в тому числі і в суботу. За працю більш 8 годин ніхто не платить, тому що вони отримують зарплату від виробітку. На тому тижні пан-Хазяїн збільшив мінімальну ставку на 100 гривень, одночасно зменшивши коефіцієнт виробітку. В результаті всі працівники, тяжко працюючи 6 днів на тиждень до 14 годин,без обідньої перерві, отримали місячну зарплату на 500 гр. Менше ніж раніше! «Не подобається – звільняйтеся!». Хто міг, звільнився і, відпрацювавши належні 2 тижні, поїхав на заробітки до Польщі. При звільненні їм не тільки не виплатили за невикористані відпустки, а й вирахували з кожного за «можливу недостачу»… Яка у нас нині влада, весь світ вже знає. Але ж пан-Хазяїн цього підприємства не влада, а опозиція! Він,очолював ЛОО трилітерної опозиційної партії, створеної колись комуністами-горбачовцями для самопорятунку. Знає англійську, польську, російську та розмовляє виключно скаліченою Грушевським українською мовою, носить вишиванку і закликає всіх любити неньку-Україну! Та тільки ненька-Україна починається з жінки-неньки. Моїй дружині 54 роки, але вона вже не сподівається дожити до пенсії! Адже при такій важкій і нервовій роботі до 60 років не доживеш! Вже після 8 годин безперервної роботи (у неї немає часу навіть на коротеньку обідню перерву) починаєш помилятися. А це - пересортиця. Одне відправив замість іншого. При пересортиці надлишок товару оприбутковується, а нестача оплачується бригадою. Викладаєшся щоденно до 14 годин, а навіть мінімальної ставки не отримаєш! Ще в 70-ті роки знаменитий Худенко довів, що роботу, для якої потрібно 3 чоловіка, 2 чоловіка виконають краще, ніж 4. Коли справа стосується безпосередньо робітників, то Хазяїн, як і Уряд наймає 2 замість трьох. А от коли справа стосується управлінців та служби безпеки, там вже замість 3 працює 4. Кожен з них, розуміючи, що він може виявитися зайвим, придумує роботу не так собі, як іншим. Наприклад, служба безпеки. На підприємстві відео-камери навіть біля туалетів. При цьому в крамницях вічні недостачі. Проаналізуй дані відеокамер, знайди причину втрат і розкрадань, запропонуй заходи щодо їх усунення. Здавалося б саме це робота служби безпеки. Ні, те що люди, що працюють понад норму неминуче будуть помилятися, їм не зрозуміти. Простіше людей звинуватити у змові з постачальниками і заявити, що вони записали в накладні, але не передали в крамниці ті товари, які пропали. Мовляв, у накладні включили, а не передали, гроші ж поділили з Постачальником. Але ж охорона зобов'язана, хоча б вибірково, перевіряти відповідність товарів накладним! Нашу службу безпеки історія не вчить. Пам'ятайте, Леонтія Дебельта, якому писав із заслання Тарас Шевченко. Так от, цар Микола 1 звільнив його за те, що той сам вигадував справи про неіснуючі змовах. За ці ж придумані справи Лаврентій Берія ( творець індустріального Львова) розстріляв тисячі слідчих, які дісталися йому від Єжова. У нас же на таких справах побудована робота від СБ мільйонерів, до міліції, прокуратури та СБУ! Менеджери, яких, здається, більше ніж робітників, думають не про роботу, а про те, як створити видимість роботи! При цьому товари завозяться безсистемно.С склади забиті вщент і везуть їх туди, де на цей час є вільне місце. Сюди ж повертають для розсортування товари, не продані крамницями! Адже нові Господарі та їх прислужники в менеджменті та логістиці розбираються, як вовки в астрономії, або як наші останні, оступінені Кабміни у пострадянській економіці! Робота, коли товар лежить не де належить, а де було вільне місце, вимагає граничної уваги, а яке увага може бути у перевтомленої людини? Дружина хворіє і при цьому все одно її викликають на роботу. Та хіба тільки її! Ось недавно, під час ожеледиці їх рахівниця впала і отримала струс мізків. Через день її вже викликали на роботу! Людей навіть права на лікування позбавили! У такому ж становищі, як моя дружина, мільйони трудівників України, які не можуть і слова сказати начальству, тому що їх викинуть на вулицю, а роботи вони вже не знайдуть. Людей звели до стану безголосого бидла. І не треба базікати, що кого вибрали, того й маємо. Хто обрав, ми? Я був у всіх виборчих комісіях від дільничної до територіальної. Не важливо, як голосують. Важливо, хто і як підраховує. Керівництво у виборчкомах завжди належить провладним партіям, хто б при владі не був! Я писав свої доповідні Центрвиборчкому, коли його очолювали представники нинішньої гальюнної опозиції. Ніяких відповідних мір ніхто ніколи не здіюснював! Голосування за партійними списками призвело до того, що партії, навіть коммі, перетворилися на бізнес-клуби, які торгують місцями у партійних списках. А думаєте, у мажоритарних округах вибір справедливіше? Там ми вибираємо кота в мішку. Скільки людей, яких ми знаємо, йдуть у нардепуки? Одиниці. Основна масса - люди, нікому не відомі, яких розкручують грошові мішки, кому, а не нам, вони і будуть віддано служити! З нинішньою ідеологією, відсутністю громадянського суспільства, в Україні всі вибори проходять, фактично, без вибору! Підійшла б Британська система відкритих партійних списків, але наші партійні мудрагелі і її зуміють перекрутити на свою користь У радянські часи я був спочатку середньостатистичним студентом, потім середньостатистичним молодим ученим. Тепер я середньостатистичний пенсіонер із середньостатистичною пенсією в 1400 гр. Я більше не піду на вибори. Все одно – голосувати ні за кого! Мої діти вже не бачать свого майбутнього в Україні. І це ваша спільна заслуга - влади і об'єднаної навколо неї опозиції! Звичайно, якщо покличуть на барикади комуністи, чиї вожді за пляшкою «Біловезької» на трьох пропили Велику Державу нашого Дитинства, я пошлю їх подалі. Але якщо почнеться повстання, а до нього чинників більше, ніж у 1917, то я розчиню в пляшці ацетону 4 дм2 полістиролу, додам алюмінієвої пудри і з цим напалмом піду на танки і самохідки, які кине на нас влада, а заодно і на маєтки панів-опозиціонерів! Нині це єдиний дієвий вибір! Мені зрозуміла політика депутатів з регіонал-комуністичної угруповання. Здерти з народу по максимуму і по закінченні каденції втекти з награбованим на Канари. Але мені зовсім не зрозуміла політика лідерів опозиції. Не тієї гальюнної опозиції, яка ще вчора була владою, нічого людям не зробивши, лише грала в бабу Палажку і бабу Параску. Саме через це вона і привела до влади Януковича. Я маю на увазі лідера «Удару», за якого я голосував. Чому на засіданні, де розглядалося таке важливе питання, були відсутні 11 членів фракції "Удар"? Я розглядав Чемпіона Світу як єдиного, хто може нокаутувати Януковича! Та що людям з того, що Кличко переможе Януковича, якщо він з власною фракцією впоратися не може? Як тоді він зможе правити всією Україною? Прошу особисто Кличко пояснити людям, що робили депутати з його фракції, коли навіть антагоністи - Свободівці і комуністи (за відсутності комуніста-мільйонера Симоненко) одноголосно голосували за зміну пенсійного закону? Я хочу, щоб кожен з дезертирів повідомив через ЗМІ причину своєї відсутності! Без поваги. к.т.н. Володимир Сиротенко (Вербицький) Праправнук автора "України" Пантелеймона Куліша (Усиновив в 1848 мого прадіда, свого племінника) Правнук автора слів "Ще не вмерли України ні слава, ні воля, ще нам браття молодії усміхнеться доля" Миколи Вербицького Онук автора "За Україну, за її долю" Миколи Вороного Син майора Василя Сиротенко, який у 1945 врятував від Сибіру Карела Войтиллу, а в 1996, разом з ректором Дніпропетровського держуніверситету, Героєм соціалістичної праці, академіком Володимиром Прісняковим, на противагу правій Турчінівській "Громаді", створював ліву "Батьківщину". За що був викинутий з університету на 70-гривневу пенсію і помер в 2006 почесним громадянином Армавіра, до останнього дня життя читаючи лекції в місцевому Госпедуніверситеті і отримуючи пенсію у 12000 рублів. Особисто Путін, за поданням воєнних років, привласнив йому звання полковника Російської армії. Маю 15 авторських свідоцтв СРСР на винахід, 5 книг, надрукованих у США і понад 1000 публікацій з безвідходної сільгосппереробки та публіцистики( більша частина зарубіжних).