Відповідь: Відкат ? Прошу у всіх вибачення за цю "халепу" НІчні експерименти з новим чатом завершилися обвалом бази даних, що не підлягало ремонту, і як наслідок довелося відновити останню збережену копію сайту. Усі сьогоднішні гілки, дописи, карми і тд зникли. Винен я, хоча крім того ще автори кривих скриптів, які таке роблять з форумом
Відповідь: Відкат ? Да ладно, бывает.. Карма то, шут с ней, но сколько копий я сломал за это время, сколько ветряных мельниц победил....
Відповідь: Відкат ? Martini, не переймайтеся. Вчора ввечері був суцільний флуд. А вранці я подумав, що в мене з очима глюки: екран не влазить у вікно IE, курилка згори і т.п.
Відповідь: Відкат ? Пролетарі всіх країн єднайтесь Додано через 2 хвилини Це дім який побудував MARTINI Дом, который построил Джек. Вот дом. Который построил Джек. А это пшеница. Которая в тёмном чулане хранится В доме, Который построил Джек. А это весёлая птица-синица, Которая ловко ворует пшеницу, Которая в тёмном чулане хранится В доме, Который построил Джек. Вот кот, Который пугает и ловит синицу, Которая ловко ворует пшеницу, Которая в тёмном чулане хранится В доме, Который построил Джек. Вот пёс без хвоста, Который за шиворот треплет кота. Который пугает и ловит синицу, Которая ловко ворует пшеницу, Которая в тёмном чулане хранится В доме, Который построил Джек. А это корова безрогая, Лягнувшая старого пса без хвоста. Который за шиворот треплет кота. Который пугает и ловит синицу, Которая ловко ворует пшеницу, Которая в тёмном чулане хранится В доме, Который построил Джек. А это старушка седая и строгая, которая доит корову безрогую, Лягнувшая старого пса без хвоста. Который за шиворот треплет кота. Который пугает и ловит синицу, Которая ловко ворует пшеницу, Которая в тёмном чулане хранится В доме, Который построил Джек.
Відповідь: Відкат ? Шановний Мартiнi, ви б то якось окремо видiлили,а то вже обматюкав всiх i вся за зниклi пости, Якесь би окреме вiкно новин тiпа о ми приїхали,або опа нежанчик повернувся! Хоча дякiю хоч якось вiдреагували.
Відповідь: Відкат ? А кнопку "Нові дописи" не пробували використовувати? Тиснете, читаєте, а потім думаєте, чи варто матюкатися...
Відповідь: Відкат ? Так шановний нею i користуюся.Воно ж зворотному порядку валить, поки дориєся до iстини,вже i самому могила свiтить.