Відгуки про роботодавців

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем ABC, 22 січ 2010.

1. ABC

ABC миється в бані

Доброго дня, шановне панство:)

Хто стикався з такими компаніями як "Техніка для бізнесу", та "Softserv", поділіться враженнями. Мене цікавить як в них працювати, а не обслуговуватись:)

2. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

І там і там працюють друзі і знайомі. Відгуки, ніби позитивні про тих і інших... Принаймі працюють довго і нічого змінювати, ніби не збираються.

3. syavych

syavych копач

Тільки от незрозуміло ким Ви там працювати хочете? Одна чисто програмерська фірма, інша спеціалізується на комп'ютерах і оргтехніці.

4. Locke

Locke невиправний реаліст

В мене так само знайомі відгукуються про ці фірми.

5. ABC

ABC миється в бані

Менеджер/піар-менеджер:)

6. syavych

syavych копач

Ну тоді ясно - не принципово який вид діяльності в них :)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Техніка для бізнесу - ТАК!

Знаю всіх засновників.

8. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

Фірми хороші і серйозні, не перший день на ринку. В софтсерві робота поставлена добре і зарплати хороші. Не далі як минулого тижня відправляла їм своє резюме. Відповіли у той же день: розглянемо. А вже сьогодні повідомили відповідь. На жаль, не дуже радісну для мене :)
    Так що бажаю удачі!

• Подобається Подобається x 2
  9. silvia

silvia New Member

А хто стикався з Галнафтогазом? У них надто довго бувають відкритими вакансії Чула туди важко попасти, а ще чула, що можуть "кинути" ( можна попрацювати 3 місяці і піти ні з чим). Хто знає?

10. Златка

Златка Well-Known Member

Ну чому "кинути"? В них 3 місяці - це випробувальний строк: підійшов-не підійшов. І вони про це попереджають на співбесіді.
    В мене там подруга працює. Починала студенткою (бо на їх зарплату для стажистів і молодших працівників важко прожити :sorry:), уже працює декілька років, загалом задоволена

• Подобається Подобається x 1
  11. veronka

veronka Well-Known Member

я працювала до декрету)) нормальна контора, "кидаловом" не займається - не той рівень:nea:

12. Speedo78

Ну Галнафтогаз відноситься до цілого концерну "Альфакапітал" (якщо не помиляюся), засновниками і власниками якого є якісь багаті американці чи канадійці. А це не тільки "нафтогаз", а ще і "ОККО", "Універсал банк" (його, правда, недавно продали грекам), СК "Універсальна", "Росан-Довіра", "Росан-Цінні папери", МПК "Росана" (який, також недавно вже продали, але полякам), служба доставки "Міст-Експрес", мережа стоматологічних клінік "Медіком" (доречі, одна з перших в Західній Україні), мережа придорожніх фаст-фудів "Ля мінют", та і ще багато чого....
    Головою наглядової ради там є, дехто, Антонов Віталій Борисович, толковий дядько, який починав з простого електрогазозварювальника. Ну, може хтось розкаже більше про нього.
    Думаю всюда, відношення до працівників там більш-менш однакове. Взагалі, відгуки про роботу в цих структурах є часто діаметрально протилежні. Знайома працює бухгалтером, розповідала, що роботи повно (часом і до 1, 3 год. ночі засиджуються... ну як і багато де бухи), зате, зарплата достойна і повний соцпакет (відпустка, лікарняні, декретні, 13-та з-п., безлімітний телефон, навіть безлімітна карточка на якесь таксі, правда не для всіх, видно для тих, хто по ночах працює :)) )
    Інший мій знайомий недавно пішов працювати в "Ля мінют" директором одного з ресторанчиків, але, не задоволений, з його слів, на довго не затримається... ну видно не його це...
    Та й взагалі, плинність кадрів у всій цій мережі також присутня... і то не маленька, а це не є добре, ІМХО. Нормальний керівник не повинен бути зацікавлений в такій плинності. Колектив повинен бути стабільний і "спрацьований". А якщо в когось щось не виходить - навчити, допомогти, а не звільняти, чи влаштовувати умови, щоби сам звільнився :sad:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну але зарплату тре платити за той термін, як не крути....

14. veronka

veronka Well-Known Member

а вони й платять:blush: і плинність кадрів це не завжди від керівника залежить:nea: багато в чому від працівника (характеру, сподівань, амбіцій тощо) у відділі в якому я працювала був супер керівник і команда теж, про інших казати не буду зі 100% впевненістю, але маю сказати, що в тих з якими я найчастіше мала справу теж збитий моцно колектив і аж ТАКОЇ плинності кадрів не спостерігалося... то, видко, ще й від професії залежить)) у мене знайомі з інших великих компаній зазначали завжди плин серед кадровиків, наприклад:scratch_one-s_head::dntknw:

15. Speedo78

Згідний, але погодьтеся, що компанії, де колектив процентів на 80 міняється щомісяця (доводилося одного разу в такій працювати :sad: ) така ситуація говорить сама за себе. Як про серйозність керівника, так і про солідність такої, так сказати "компанії"

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

є ще фірми, які кажуть:
    берем тебе на стажування на 2 місяці. У нас зарплата на стажуванні 2 000 грн., а коли вже на постійне візьмем - 5 000 грн.

Людина пропаше 2 місяці і допобачення - шукають іншого стажера і так всю жизнь.

• Подобається Подобається x 3
  17. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Поширена практика. Сам знаю кілька організацій, які так і роблять.
    Особливо люблять вижимати за випробовувальний термін з стажерів пресвидань. Тобто стара верхівка працює постійно, а нових постійно набирають на стажування і саме вони виконують основну роботу зі створення контенту. Вони стараються і дуже продуктивні, а потім копен-дупен всерівно отримують.

• Подобається Подобається x 2
  18. mala Ilona

mala Ilona New Member

Працювала восені в салоні NaVa стажером косметологом, все подобалось - і заробітна плата, і графік роботи, і колектив. Проте там потрібно продавати послуги, а я не дуже це полюбляю, бо весь час коли потрібно робити процедуру необхідно спілкуватися з людьми, а я соромлюсь

19. Natalyav

Natalyav New Member

Хто може щось сказати про Всеукраїнське інформагенство "Віон", що в Шевченківському р-ні вул. Моринецька, 7а

20. thecos

thecos New Member

О, мені теж цікаво. Я за годину збираюсь туди на співбесіду, надіюсь довго шукати цей офіс не доведеться.

а де твій аватар? :)