[Відео]Скандал в кіровоградській школі: не пускають вчитися дітей, хворих на ДЦП

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Deus igrok, 10 чер 2011.

?

Чи підтримуєте ви кіровоградських батьків ?

1. Так

0 голосів
    0,0%
  2. Ні

1 голосів
    100,0%
  1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Жах...тих батьків здорових дітей назвати людьми ВАЖКО!!!!Мене це заділо до глибини душі,їх Бог покарає за такі слова,особливо мамашу яка сказала,що хворі діти небезпечні...слів нема.
    Я чесно шкодую,що народилась в цій "...." країні і тут народила свого сина.
    Ті люди з часом поплатяться.
    П.С. Не хочу лаятись ...але то не лоюди а - скоти.

• Подобається Подобається x 7
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Та йой. 90 % з них не знають, що є ДЦП. Організатори - або йолопи, або зволочі, завалили ідею.

• Подобається Подобається x 5
  4. Tanka

Tanka Well-Known Member

А ви коменти тих батьків під сюжетом читали:

• Подобається Подобається x 8
  5. Peri

Peri Well-Known Member

Власне.перечитала ці коментарі і зрозуміла - продажні змі виконують чийсь наказ.
    Перечитайте коментарі,чомусь хочеться вірити,що в більшості,наші люди людяні,а ось продажні посіпаки влади -
    "Розділяй і властвуй"!:ireful:

• Подобається Подобається x 6
  6. Tanka

Tanka Well-Known Member

Так зараз же Табачник проводить "оптимізацію", тобто закриття шкіл. Мабуть, спеціалізована школа попала под цю "новацію".
    От ще:
    Отож висновок: не дивиться зомбоящик - він бреше, а коли при владі ПР, то бреше - ЗАВЖДИ.

• Подобається Подобається x 4
  7. levandivka

Що за бздури?
    Школа має номер. В атестаті ще щось пишуть? Влаштовувати істерію з "переіменуваннями"?
    Кому потрібне це шоу?

• Подобається Подобається x 1
  8. Peri

Peri Well-Known Member

Знаєте,в любому випадку,страждають діти.І тим позорніше,що діти,які потребують особливого захисту і допомоги!

Маю один із ........надцятьох,приклад.В звичайній школі,в звичайному класі,вчиться дитина з особливими потребами.Дітки,вчителі і батьки настільки доброзичливі(в самому гарному розумінні),а дитина робить фонтастичні успіхи!
    Щось в цьому репортажі не те...Хоча...не робімо поспішних висновків.

9. Tanka

Tanka Well-Known Member

Якщо школа спеціалізована, то в атестаті пишуть. Я так зрозуміла, з коментів батьків здорових учнів, що їх школу вирішили зробити "спеціалізованою", бо повинна ж в місті така бути, не можна отак взяти і закрити спеціальний учбовий заклад, на папері повинна така школа існувати, ось і вирішили з однієї зі звичайних шкіл, куди розформували частину дітей-інвалідів зробити таку спеціалізовану школу: відгородити класи з хворими дітьми від здорових решітками. Приміщення ж хворих дітей відібрати для своїх "особливих потреб".
    Там батьки ще обіцяли справжнє відео зі зборів викласти, бо, навіть, у сюжеті видно, як безсовістно все видералося з контексту та підтасовувалося.

А діти дійсно страждають, бо їх з нормального приміщення з автономним опаленням хочуть перевести за грати та в аварійне приміщення.
    Надя Сьогодні, 22:14 1
    Я варюсь з наших журналюг. Ото курви продажні..

Останнє редагування: 10 чер 2011
    • Подобається Подобається x 2
  10. levandivka

Трохи не розумію. Це як з Юліним "колючим дротом для східняків"?

11. Tanka

Tanka Well-Known Member

Це батьки в коментах пишуть, це не складно зробити. Відгородити крило школи решіткою на якомусь поверсі - ось і класи для дітей з особливими потребами.

12. levandivka

Що коменти "не складно зробити" - вкурсі. Ви певні, що це батьки написали? (а не спецкор/піарщик)
    Пропоную не поспішати. Г..но осяде, буде хоч щось зрозуміло.

ЗІ: новітня історія знає багато прикладів, коли ляльководи влаштовують різноманітні шоу, щоб відволікти увагу від... чогось більш небезпечного для влади.

13. Tanka

Tanka Well-Known Member

А ви сюжет бачили? Там змонтовано так все гарненько-гарненько, нє? не помітили?.. тому коментам я більш довіряю, тим більше, що зараз по всій Україні школи закривають і відбирають. У нас в Харк. області нещодавно забрали школу для обдарованих дітей під місцеву раду в Первомайську, здається. Просто вигнали дітей і все. Думаю, що в цьому випадку теж та ж сама "табачна реформа".

14. levandivka

Бачив! Як і Ви бачили 100 разів наступний сюжет:
    http://www.youtube.com/watch?v=-hu0-lQORcs

15. Tanka

Tanka Well-Known Member

поживемо-подивимось, що далі буде, але, навіть, якщо сюжет вірний, все одно не можна отак не сіло-не впало переводити хворих дітей у звичайні школи, це треба було одразу з першого класу робити, якщо з добрими намірами, а не отак, посеред навчання: це шок і для дітей з особливими потребами і для вчителів звичайних шкіл, бо їм треба перебудовувати усю програму, пристосовуватися до нових умов і т.д, тим більше педагогі теж повинні ще й спеціальну підготовку проходити, щоб з такими дітьми працювати. Так що влада не права тут по всіх пунктах. А журналісти взяли гроші і зробили сюжет, який на даний час владі потрібен: щоб батьки не пручалися.. мабуть ця хвиля з закритям шкіл для інвалідів скоро прокотиться усією Україною. під такими собі солодкими гаслами, що хворі не повинні ізолюватися, а насправді просто зекономити кошти з бюджету, та забрати задарма будинки у власність. :sad:

16. poetka

poetka Дуже важлива персона

А ви сюжет добре дивились????
    Як там одна "мамочка" висловилась? А????Де місце таким дітям????Вони небезпечні і т.д......
    Мінус вам від мене.............Ви, я так зрозуміла підтримуєте батьків здорових дітей,ну так ви ж не були в шкірі тих інших....
    І нехай вони не виправдовуються...інклюзивна освіта діє в цілолму цивілізованому світі,тільки в нас як з дупи (перепрошую)...

---------- Додано в 10:25 ---------- Попередній допис був написаний в 10:23 ----------

Ви настільки далека людина,що можете говорити про це..
    насправді зайдіть в Гугл і прочитайте про інклюзовану освіту в інших європейських країнах і що вона може дати нам...

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ----------

Шановна зараз канікули....

---------- Додано в 10:31 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ----------

А як по вашому???????

---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:31 ----------

Це ваша думка?????Думка людини пострадянського простору...
    А може цих дітей розтріляти???Всім буде зручно....Бо вони всім заважають...Га!!!!
    Як ви на те пані Tanka?????
    Бог вас милував якщо ви не знаєте і не відчуваєте тої болі батьків які мають неповносправну дитину...
    Але шо там говорити кожен має свою думку навіть якщо вона не сумісна з поняття моралі і людяності...

---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:35 ----------

Почитайте про інклюзивне навчання тут:http://osvita.ua/school/school_today/1492

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ----------

Коменти іншої сторони:
    Эдуард Сьогодні, 09:06

А можна Вас спросить?Когда Вы в последный раз посещали класс Вашего ребёнка?Эта девочка проучилась в Вашем классе две недели и ей пришлось перейти в школу №2, потому что Ваш классный руководитель всячески пыталась выжить её из класса и ей это удалось!А 1+1 показал всё как есть!

Оля Сьогодні, 09:57

Ніхто нічого не перекручував! Батьки та вчителі просто намагаються прикритись зміною назви школи, хоча, я гадаю, що всі присутні на зборах прекрасно чули деякі висловлювання с приводу цих дітей. Вони безсоромно кричалИ, що до школи прийдуть" ДАУНИ", що їх не можно пускати до "здорових" дітей. Батьки прийшли на збори непроінформовані і почали безпідставно викрикувати! У курсі реального стану справ було тільки декілька людей. Батьки влаштували ці збори для того, щоб вислухати дві сторони. Для цьго були зарошені компетентні люди. Натомість їх ніхно не вислухав і, більш того, їх почали криками виганяти із зали. Для чого тоді взагалі проводились збори?! ТСН показало всю ситуацію, як вона виглядає зі сторони, а ВИ НЕ ХОЧЕТЕ ЧУТИ ПРАВДУ ПРО СЕБЕ!

---------- Додано в 10:56 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ----------

аннет Вчора, 20:18

Позор людям! Позор стране! Я такого стыда за "здоровых" родителей уже лет 100 не испытывала. Мы не имеем права называться европейской страной, пока хотя бы 1 человек мыслит так, как эти люди. Уже просто достала умственная косность и примитивизм "пересичных" граждан. 21 век на улице, а первобытный страх до сих пор не дает людям возможности просто ДУМАТЬ! Интересуйтесь не только набиванием собственных кишок, а накопите немного денег, поезжайте в любую развитую страну и посмотрите, как там относяться к людям с ограниченными возможностями. Может дойдет чего. Не удивляйтесь, что живете глубоко сами знаете где. С такими гражданами светлого будущего не построишь. Гитлер, кстати, всех украинцев за людей не считал. Так мы сами же своих сограждан клеймим. Моя искренняя поддержка родителям деток, которые не смогли доказать свое право на обучение в этой школе.

---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ----------

ЯросЛАВ Вчора, 20:02

Дуже жаль "нормальних" дітей і "нормальних" батьків - от вони якраз неповноцінні! Морально неповноцінні!

---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:57 ----------

Русскоязычник Вчора, 19:47
    3

Очень жаль таких детей и даже, не столько из-за того что, у них такой диагноз, а что им приходится сталкиваться с такими «здоровыми» детьми, и ещё более «здоровыми» родителями которые не в состоянии посочувствовать и привить сочувствие детям. Моё пожелание руководству школы, открывайте классы для таких детей дайте им знание они очень в этом нуждаеются, а «здоровым» другую «здоровую» школу! P.S. Уважаемый директор, гоните в шею бездушных педагогов которые не могу работать с детьми и несут такую чушь! P.P.S. Родителям хочу пожелать быть добрее. Воспитывайте в детях и в себе чувство сострадания и благодарите Бога что такая участь обошла вас и ваших детей стороной.

---------- Додано в 11:00 ---------- Попередній допис був написаний в 10:58 ----------

Юрий Сьогодні, 09:24

я был на собрании..орали почти все за то,чтоб детей которые немного отстали в развитии согнать в кучу...Звери вы.Вот и все.

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я, наприклад, розумію емоції Олі, і попри те, що вона взагалі емоційна, і коли не мусить.

Але що нового?

Мало черствих невігласів навколо нас?

І як завжди, невігластво і черствість використовуються кимось...

18. Peri

Peri Well-Known Member

Олю,Поеточко,ото і є мета "нашої"влади - пересварити людей,які,по-суті,говорять про одне й теж,лише дещо різними словами.Ви знаєте проблеми дітей-ангелят і їх батьків,як ніхто інший.Всі,хто не стикався з таким способом життя,може дещо не так відчувати,але,переконана,в більшості,люди доброзичливі і толерентні.Повірте мені,неграмотній бабі,всі ці провокації(маю на увазі сюжети і коментарі,які,як говорить п.Лівандівка,можна подавати по-різному),покликані внести розбрат серед людей поки вони(влада)будуть робити свої оборудки.
    Переконана,що Танка стоїть на позиції співчіття і захисту інтересів діточок,які потребують особливого ставлення.Ви обов*язково порозумієтеся,бо обидвоє - милі і добрі!

Принагідно прошу,хто не стикався близько з такими питаннями,вкрай обережно висловлюватися,глибоко поважаючи почуття інших.

• Подобається Подобається x 9
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та хто б на них кулі тратив?
    Ліпше шлангами - і до ямки.
    Як в інтернатах заведено.

20. Tanka

Tanka Well-Known Member

Поетко, ви взагалі нічого не зрозуміли з мого допису. І приписали мені то, що я ,навіть і не думала. о_О За це теж мінус. Усю вашу маячню коментувати не буду, бо самі щось придумали за мене, щось мені приписали, то можете самі і тему продовжувати та розмовляти сама з собою, якщо є бажання. І волати : "звіри, покидьки!!!", якщо вам від цього легше. Я думаю, там люди порозуміються якось, бо то ж люди, а не звіри. Погано тільки, що школу у дітей заберуть, де їм було непогано, а розформують їх по іншим школам, де їх чекає, не зрозуміло що (звісно, я маю на увазі хворих дітей, що їх чекає не зрозуміло що) і з тих позицій були дописи мої усі попередні.
    У всякому випадку я на боці батьків взагалі: і хворих дітей і здорових. І проти того, щоб влада маніпулювала суспільством за допомогою тенденційних сюжетів, тощо.

А якщо б в мене запитали, чи хотіла б я, щоб в школі, де навчається моя діти вчилися діти з особливими потребами, я б це тільки підтримала обома руками "за", але теж треба дивитися, яка то загальна школа, які там діти вчаться, бо якщо там, де моя дитина вчиться, то я впевнена, що там до тих дітей ставилися б з розумінням, допомагали б їм і товаришували з ними, але є й такі школи, де цих дітей могли б ще більше покалічити, і на це нема ради, бо вчителі б не захистили від 13-16 річних покидьків, бо самі їх бояться, а до кожного персонально, охорону не приставиш. Так шо, невідомо, що тих дітей, школу яких забрала місцева влада в Кіровограді чекає в загальноосвітніх школах. І чи на благо це їм буде. От про що йшлося в моїх дописах.

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)