[ВІДЕО] Податківці відкрили вогонь по робітниках в Бердянську

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Deus igrok, 25 вер 2010.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  2. majolika

majolika Well-Known Member

питання перше : що це було?
    питання друге: як продлубати прострелити штани ногу, щоб не було крові?
    питання третє: хто вуйкові роздряпав прострелив ногу?
    питання четверте: навіщо цей цирк?

3. Deus igrok

У п'ятницю в Бердянську працівники податкової міліції відкрили стрілянину по працівниках одного з підприємств.

Постріли пролунали на території, що належить "Бердянському райагропромзбуту", куди з обшуком прибула податкова міліція, пише "Репортер Запоріжжя".

"Податкова міліція приїхала на підприємство з обшуком. Там стояла відомча охорона підприємства, яка податкову пускати не хотіла", - розповів співрозмовник видання.

Начальник обласного управління охорони здоров'я Наталія Мотовіца розповіла журналістам, що поранені доставлені до 1-ї міськлікарні Бердянська.

"До 1-ї міськлікарні Бердянська з пораненнями доставлені двоє цивільних і один співробітник податкової міліції. Поранення середнього ступеня тяжкості", - сказала Мотовіца.

За даними джерел видання, першими відкрили стрілянину працівники охорони підприємства, а в результаті зіткнення були поранені двоє охоронців і один податківець.

Водночас працівники "Бердянського райагропромзбуту", які були присутні на місці події, стверджують, що єдиними людьми, які стріляли, були "податківці".

"У п'ятницю, 24 вересня, близько 7.00 ранку на територію, де розміщується група підприємств, увірвалися люди в масках і з автоматами (на відео видно пістолети - УП), а з ними кілька людей у цивільному. Документи не пред'явили. Заблокували прохідну підприємства і офісний будинок. Близько 500 людей не змогли вчасно потрапити на свої робочі місця", - розповіла юрист підприємства Олена Бодасюк.

"Поки озброєні люди в масках блокували вхід, люди в штатському опечатали всі кабінети офісної будівлі і почали проводити виїмку документації", - додала вона.

За словами юриста, як з'ясувалося пізніше, "податківці" прийшли з метою обшуку підприємства "Емікс плюс", яке в даному приміщенні орендує площу в 15 кв.м.

Юрист також спростувала інформацію про те, що була перестрілка з охороною підприємства. За її твердженням, потерпілими є прості робітники.

http://www.pravda.com.ua/news/2010/09/25/5414052/

4. majolika

Комедія....

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

сам факт.
    стріляти по робочих податківцями... то є дикість вищого гатунку.

У нормальній країні начальника податкової зняли б з швидкістю світла.

• Подобається Подобається x 6
  6. majolika

що є факт?
    хто по кому стріляв?
    як на мене, провокація чистої води.

Я так бачу ситуацію: одні папіки-підпиємці не заплатили як треба папікам-подітківцям, і ті вирішили показати, хто в домі господар. Папіки-підприємці, звичайно, залучили до справи своїх працівників (людям баки забити - як два пальці об асфальт), хлопи реально наривались до людей у формі. Бачила на відео, як якийсь ідіот у формі почав стріляти у повітря (цілком правомірно, доречі). Потім з'явились "поранані" з діркою в штанях ( а кров де ?). Потім якогось вуйка з незрозумілим пораненням забрала швидка.

Я і так знаю, що влада - паскудна. Але не треба такий дешевий цирк розігрувати

---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ----------

що є дикість? хіба на відео є, як стріляють в людей?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо цирк, то ше добре.

8. majolika

та просто дивлюсь на то і хочеться зацитувати Станіславського - "нє вєрю"

9. JaguaR

JaguaR щасливий

У Вас є флеш плеєр?
    Що тут не ясно?

---------- Додано в 01:11 ---------- Попередній допис був написаний в 01:06 ----------

Дивіться уважніше.

І крім того, по реакції податкової миліції на того "вуйка в штанях" ясно, що вони винні. Це "реакція винного пса": стали в куточку, і вже й не стріляли навіть.

Робили би все по правилах, то би було нормально. А той, як Ви кажете, цирк мені шось не смішний. Моя дуже близька знайома стикається з податківцями, тому не тре тута мені розказувати, шо то за зілля.

• Подобається Подобається x 6
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

JaguaR! Ольго! Мих!
    Дайте відповідь на одне питання:
    - Що це за мурло?

Зверніть увагу на його явно провокативну поведінку і вільне пересування і серед робітників і серед міліції?
    А бійці - молодці! Не втратили витримки і не впали в паніку перед розлюченою юрбою.

11. Deus igrok

То директор.
    =================

В четверг, 13 ноября, на территорию предприятия ОАО «Бердянский райагропромнсаб» в 8 часов утра зашли неизвестные люди. Четверо из них были одеты в форму бойцов физзащиты, остальные - около пятнадцати человек, в штатском.

Из почти двадцати вошедших, представилась только одна — следователь Надежда Холод. Но она не посчитала нужным представить остальных ее сопровождающих, хотя должна была это сделать. По закону в таких случаях руководству предприятия обязаны предоставить документ о составе следственной группы. Ни документов, объясняющих присутствие этих людей, ни удостоверений личности руководству «НПО Агринол» предъявлено не было.

Прибывшие на место журналисты «Бердянских ведомостей» увидели, что неизвестные не пускали в отдел бухгалтерии даже председателя правления ОАО «Бердянский райагропромснаб» Александра Пономарева.
    http://uniad.com.ua/news/191.html
    =====================

Гугл каже шо то вже не перший такий наїзд, тому дядько з досвідом і вже зробив висновок , що клин - клином вибиають. Ну або вибють тебе ...
    Судячи по коментах на запорізьких ресурсах , більшість наче таки дії директора підтримує

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Їм б ше автомат Калашнікова, тоді взагалі б їх мужністю не було б меж. Люди у такій формі крім команди "фас" нічого не розуміють. Доречі, як ви думаєте, який зміст не пускати тих роботяг до роботи? Шось не похоже, що вони з бухгалтерії, нє?

• Подобається Подобається x 3
  13. VasMT

Щось не клеїться...

Мих.
    В вашій адекватності я вже давно сумніваюсь
    Це люди із фіззахисту. Їм наказали нікого не пускати. Вони виконали наказ.

Ще раз: Поясніть дії отого мурла?

14. JaguaR

JaguaR щасливий

Ага, і стояли в куточку, дехто вже і зброю сховав, і стріляти перестали.

15. VasMT

А чого стріляти, якщо ніхто не нападає?
    А де поділись "герої", що перли на озброєних людей? Засцали?

---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ----------

Автомати АКС-74У у них були. Будьте уважні. На 51-тій секунді зліва в нижньому куточку.

16. majolika

та вам тута нічого і не розказують.
    Що таке податківці - я знаю краще за багатьох.
    Я методи і дії податківців аж ніяк не підримую. Але у цій ситуації є багато незрозумілого. Хто знімає на дві камери? Чому сухі дірки на штанях показують одні, а швидка забирає іншого? Чому найкраще з усього сказаного на камеру зиписалась фраза "податківці стріляють в людей" ? Чому хлопці з "робітників" то стоять і посміхаються на камеру, то як за командою навалюються штурмувати вояків?

Особисто мені це все підозріло.

Подивимось, як будуть далі розвиватись події - чи закомкають, чи будуть судові позови.

17. JaguaR

JaguaR щасливий

далі все ясно.

18. majolika

нажаль, маємо те, що маємо. Будь хто може витворяти будь-що...

19. VasMT

Поясніть мені, тупому... Бо до мене щось не доходить...

20. Deus igrok

Травматична зброя, ближче 3 метрів пробиває шкіру тіла.
    Забрали того, кому пробили пахову артерію.
    ========
    Калибр резиновой армированной пули «Осы» — 15,3 мм, дульная энергия — 120 Дж. Во время проведения экспериментов на свиньях было установлено, что при стрельбе с дистанции 1—2 метра некоторые попадания наносят тяжелые ранения с повреждением внутренних органов и, в случае с человеком, требуют срочного оперативного вмешательства.
    ===========

Для прикладу

Травматичний пістолет Беркут-Streamer
    Судячи з паспорту, пістолет «Беркут-Streamer» вироблений в Україні, в славному місті Дніпропетровську на підприємстві СП ООО «БЕРКУТ».

По неперевіреним даним, пістолети «Беркут-Streamer» (Streamer-1014) тестуються виробником (ATAK Arms Ltd) посиленими патронами з тиском порохових газів 650 бар і можуть стріляти патронами з енергією до 120 Джоулів, більш потужні патрони досить часто провокують руйнування деталей пістолета.

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ----------

Все нормально. Я навів приклад ще одного подібного наїзду на фірму.
    Це не перший таки наїзд.

Скоріш за все директор вже навчений гірким досвідом.

Безумовно закон дозволяє застосовувати зброю.
    Але закон і застерігає , що не можна перешкоджати нормальній роботі підприємства/підприємств.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)