Надибала в неті Так цікаво виходить: http://www.youtube.com/watch?v=qcVTLyefWKw&feature=related ---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=aHLpRxAmCrw&feature=related
Я впринципі теж так роблю постійно. Але використовую деякі плагіни, які набагато швидше "розгладжують" шкіру. Модельки називають ті прийомі "дотиками ангела"
Коли жінка бачить своє зображення в дзеркалі - це зображення живе і рухоме, тому вона не дуже фіксує погляд на якихось, як вона вважає, своїх "недоліках" (хоч насправді то несуттєво). Але коли жінка розглядає власне фото, вона має змогу надовго зафіксувати погляд на якомусь дрібному "дефектові", і то іноді видається їй жахливим і потворним. Тому я - за ретуш, якщо вона дає змогу жінці полюбити своє зображення і трішки - себе, хоч мені подобаються "натуральні" жінки, бо насправді їх прикрашає індивідуальність, а не шаблон. Тобто - будьте задоволені собою, будьте позитивні - і то додасть вашим очам такого блиску, який фотошопам не снився. Ну, а якщо хочете "чуда" - помістіть свою фотографію в розділ "Заретушуйте мене". І буде вам "чудо". А вимоги фотомодельного бізнесу, звичайно (і на жаль) - набагато жорсткіші. Там модель має бути стандартизована, манекеноподібна, щоб відрізнятися від живих людей. Але тільки на час дефіле чи фотосесії. "Живі" люди такими не бувають. ---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:53 ---------- До речі - ви повинні мати свій сайт та відео, подібне до відео №2. Адже це ваша реклама. Тим більше, що Youtube нічого не коштує.
Згідна,що можна зробити "чудо" зі зморшками,до прикладу.Але де є така ретуш,яка *змінить*настрій,чи *вагу* років? Але,DIDIO,ваші думки цікаві і мені зрозумілі. Також аналізувала,чому ці ролики так вплинули на настрій - люди,скільки б вони не заперечували,нехай хоч у самому закутку душі таки сподіваються на диво.І саме перетворення,на перший погляд,нічим не примітного обличчя на красиве - ніби як відшукати перлину на дні океану.Вона ж там є,правда?:girl_smile:
Сайт є, а ще планую там зробити не відео про різницю ДО і ПІСЛЯ, а сторінку, де будуть фотки ПІСЛЯ, а коли хтось наведе мишкою на фотку, то буде ДО. Бо на цих відео насправді ефекти дуже погано видно. Я коли робила то відео-слайдшоу, то після конвертації відео в малий розмір для нету якість виявилась значно гіршою. Довелось шукати більш-менш оптимальний варіант. До речі, Ютуб має обмеження для новачків на розмір відео + компресує, від чого якість гірша. А на Вімео без компресії, на скільки я зауважила. Можу помилятись, бо ще детально не розібралась з тим.. ---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ---------- Є можливість з сумного обличчя зробити веселе, а вагу років - то раз плюнути!
Тільки галерею весільних варто обновити - ви вже показали на ЛФ набагато кращі. ---------- Додано в 00:58 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ---------- Перетворити в Фотошопі можна. Але то вже буде не та людина, а синтет. Краще - не перетворювати, а відновити! Тобто - 1)внести в зображення елементи, які могли б там бути, але не з"явились (блиск очей) 2)прибрати те, чого там раніше не було або могло й не бути видно, але з"явилося: різкі контрастні зморшки, "проявлені" нелінійною чутливістю фотообладнання та спектром освітлення прищі, негарна тінь, що спотворює форму носа чи обличчя тощо. Але залишити людину "собою". Принаймні, мені так здається. Вірогідно, що професіонали мають додаткові або інші критерії.