Відповідь: Видавництво во Львові наприклад "Свічадо" у Львові є - видавництво релігійної літератури (та літератури для душі)
Відповідь: Видавництво во Львові не знаю чи вірно зрозумів питання. є видавництво "Євросвіт" але воно маленьке. чи то повинно бути зі своєю друкарнею?
Відповідь: Видавництво во Львові Я працювала у видавництві "Камула", але це маленьке підприємство. Якщо цікавить, тел. 2448781.
Відповідь: Видавництво во Львові Нужно издать новую книжку Фельштинского страниц на 400 на украинском и на русском. Первая была "ФСБ взрывает Россию" совместно с Литвиненко. Эта - ещё сильнее..
Відповідь: Видавництво у Львові Да в общем то ни в чём.. Просто нужно найти издателя и издать.. Книга закончена месяц назад.. На украинский перевод ещё надо сделать.. На русском - версия для печати готова..
Відповідь: Видавництво у Львові от..що знайшла. http://n.lviv.ua/index.php?module=catalog&rubric=60 до вибору до кольору
Відповідь: Видавництво у Львові Я працював в Екоінформі (моя перша робота). Потім ще кілька книжок готував до друку самостійно, мені давали відредагований текст та ілюстрації
Відповідь: Видавництво у Львові я працював у львівському філіалі київського видавництва "знання"... входить у п’ятірку найбільший в Україні... видає наукову літературу... вулиця січових стрільців, початок "кривої липи", вхід справа, другий поверх...