ЛЬВІВСЬКА залізниця зазнає збитків від перевезення пасажирів у приміському сполученні: доходи від реалізації квитків покривають заледве 12% витрат на перевезення. Повний текст
Добре пишуть, бо сам видів в свого сусіда лавку, яку він вкрав з електрички. Дивуюсє, як ніхто не видів коли він виносив її з поїзда. То тілько мій сусід про якого я знаю, а шо казати про решту, шо не знаю ?
Мені навіть і не дивно.Я кожну п"ятницю їду додому і в неділю повертаюсь електричкою.За весь час (а їхати мені 3,5 год.)провідника можна й не побачити.Роби , що хочеш. Сьогодні повідомили, що наша електричка Одеса-Кіровоград з 8 грудня знімаєтьсяНе уявляю, чим тепер додому добиратися? Маршруток немає, автобуси теж не ходять до нас звідти.Я не проти і підніття цін за проїзд.Але хто в народа питається?
Ну нічого собі загнули - 38 грн! Наприклад якщо їхати рейсовим автобусом ця відстань коштуватиме 9-10 грн. ps. Цікавився питанням "чи дійсно збиткові пасажирські перевезення залізницею?". Дійсно, вони відкритим текстом заявляються збитковими, навіть так було за радянських часів. Але ніяких розрахунків, на підставі яких можна показати збитковість, не наводиться. "Збитки" показують лише для того, щоб отримати якісь субсидії від держави.