Від “чорних списків” до “чорної сотні”?

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Серед кількох, до речі, офіційно не з’ясованих досі причин депортації Миколи Жулинського із Санкт-Петербурга найекстравагантнішою слід визнати версію директора Московського Інституту політики Сєрґєя Маркова, який опосередковано звинуватив українського академіка в… антисемітизмі. Припущення направду контроверсійне. Повний текст

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Від “чорних списків” до “чорної сотні”?

А шо за гвалт навколо цього випадка? Україна скількох росіян визнала персонами нон грата? А росіяни першого попавшого не пустили. Не поталанило Жулинському, попав під роздачу. А чого чекали? Що будемо і далі гудити Росію, звинувачувати її у всіх смертних гріхах, і усе це безкарно?

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Степанич, якби українці дозволяли собі висловлюватись про Росію так, як Жіріновський, Затулін, Лужков і Со про Україну, Путін вже б давно на них випробував дію Полонію-210.

4. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Степанич, я особисто не бачу нічого поганого в тому що якась країна вважає певних громадян (за дії та висловлювання цих громадян) не бажаними на своїй території. І нічого б поганого не бачив як в ситуації з Жулинським, якби вустами посла РФ в Україні була б чітко озвучена причина (і зовсім не компетенція громадян України вважати її вагомою чи ні). А в той день коли Жулинського депортували Черномирдін давав прес-конференцію і плів щось незрозуміле, чітко пояснити не міг, але робив припущення що ця дія викликана депортацією декількох громадян РФ з України. Тобто просто відігрались? тепер 1:1? Подібно на забавлянки дітей в пісочниці - ти забрав моє відерко, а я твою пасочку поламаю, нє?

5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Брехня!
    4:2 в пользу Украины!
    Затулин,Жириновский,Павловский,Лимонов...(жалко Лужкова нет в этом списке..а то счет в нашу пользу еще больше был бы! )
    Порошенко,Жулинский....кто следующий?

• Подобається Подобається x 1
  6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

за цю частину фрази - особливий респект!

7. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А может..еще и Путина добавить в этот списочек?Я думаю Вам очень...ну очень понравится!:D :D

8. afterstep

Путін не спромігся ляпнути такого як лужков: "Я готов кепку снять, чтобьі бьіть похожим на Януковича..." - то вже потім йому розтлумачили, що кепку/шапку слід не з себе знімати....

• Подобається Подобається x 2
  9. mota_boy

А ще в Кримському парламетнті Лужков товк кулаком і кричав "Крым это русская територия", цікаво якби мер Токіо дозволив би собі таке на Курилах, йому б мало не було ні від РФ ні від Японії, а тут нормально проїхало.

10. mota_boy

Давно колись по ТВ бачив, лінк нажаль не дам, не шукав цього в неті

11. afterstep

Їжте більше цукру - покращує пам'ять.
    Якщо не допомагає - користайте гугль:
    http://pda.lenta.ru/world/2004/11/28/luzkov/
    http://www.anekdot.ru/a/an0909/f041201.html
    от забув перепитати - чи смітник lenta.ru для вас є авторитетним джерелом....

12. mota_boy

А от і ссилочка знайшлась

«Я вважаю, що Крим — це російська земля. Він завжди був російським і ніколи не належав Україні»

Мер Москви Юрій ЛУЖКОВ

http://www.kontrakty.com.ua/ukr/gc/nomer/2001/32/4.html

і ще тут

17 січня 1997 року мер Москви Юрій Лужков відвідав з візитом столицю Криму і заявив, що “Севастополь – це не тільки місто російської слави. Воно було і залишається російським містом”. Лужков також вказав, що, виходячи з ориґінальних правових документів, які стосуються передання Криму від Росії Україні у 1954 році, Севастополь не був українським містом, і що Росія не повинна відкидати можливість застосування сили для того, щоб його повернути. Російський уряд поспішив заявити, що заява Лужкова не відбиває офіційної політики Росії.

http://www.pdp.org.ua/prn_view.php?a=425

13. Lion

Lion Well-Known Member

в оригіналі крим - татарський, але про то всі забули :) тобто перепрошую - забили.
    Але так вже історично склали що татарів усіх перестріляли/перетопили/повивозили до сибіру і крим заселили русофобні євреї. Згодом історія скерувалась так, що перейшов до України. Мені наплювати на те хто його хоче, для України він стратегічно важливий тому всіх хто викрикує такі маразматичні ідеї вважаю сепаратистами і одобряю давати їм копняка в дупу.

• Подобається Подобається x 1
  14. afterstep

дух справжнього йога живе без тілесної оболонки ще тривалі роки... Або обирає собі нову оболонку - навіть якщо і в Ленінграді...

15. afterstep

був кгбістом? краще вже б йогою займався...

а де твій аватар? :)