Вибори 2015. План недопущення і боротьби з фальсифікаціями.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем IgorLvivM, 3 гру 2013.

1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Може дещо ранувато створюю тему, але виглядає, що "Майдан-2013" закінчився.
    Може з часом ми будемо знати хто був режисером того дійства. Моя думка - не будемо. Непідписання угоди з ЄС, Майдан-дискотека, спецназ, побиття, Майдан-опозиційний тощо.
    Не знаю чи так було заплановано але більш ніж впевнений, що влада розвиток цих подій прийме до уваги та зробить корективи на Вибори-2015.
    Будемо повними ідіотами, якщо таких коректив не внесемо ми.
    Правда, перед цим, мабуть доцільно задати питання - чи будуть Вибори-2015 чесними?
    Особисто я, вважаю, що ні. Якщо у Вас інша думка - проходимо мимо цієї теми.
    Тема - не про політиків, прізвища, Схід, Захід, Путіна і т.п.
    Мова конкретно про те, що робити, якщо вибори будуть грубо сфальшовані.

Звісно, маю надію, що опозиційні до влади політики до того часу визначаться з лідером і також будуть мати чіткий план. (Зауважте, не пишу жодного прізвища, бо невідомо де можуть у 2015р опинитись "Яценюки і К"). Повторюсь, суть не в прізвищах опозиціонерів, суть у владі. Тобто, питання стоїть: "Я підтримую діючу владу" / "Я проти цієї влади, без огляду на ПІБ сьогоднішнього лідера опозиції". Бо:
    Яценюк - жид і Яйценюк.
    Юлька - злодійка, що обікрала людей.
    Тягнибок - придурок.
    Кличко - безмозглий боксер.
    Порошенко - шоколадний заяць.
    Луценко - зек.
    І т.п.
    Все це - технології влади. І підтримуючи це - Ви автоматично встаєте на бік влади. Свідомо... Або по дурості своїй.

Отже, два етапи.
    1. Як не допустити фальсифікацій до і під час виборів.
    2. Що робити після виборів, якщо фальсифікації будуть.

Якщо у когось є можливість щось таке перепостити по різних соціальних мережах, точніше не так, почути думки та ідеї інших людей - було б чудово!

Особисто я, не хочу бути пасивним спостерігачем коли у нас знову почнуть красти наш вибір. Не хочу хаотично метатись і думати, що робити, коли буде вже фактично пізно.

Потрібен буде чіткий план і організованість. Спротив влади - буде сильнішим, жорсткішим і більш точним (де натиснути, де перекрити, коли стрельнути, кого побити тощо).

Тема, ніби і не спішна. Але поки свіжі уроки Спротиву-2013 - потрібно це враховувати.

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Добре, що Темплар не зголосився. "Закарпатський" схоже ще буде моїм...:mocking:

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не погоджуюсь.

• Подобається Подобається x 3
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я впевнений,що в 2014-му році буде кінець світу.
    На тисячупітсот відсотків.
    Але тему про це не створюю,бо

• Подобається Подобається x 2
  5. ricardo

ricardo Well-Known Member

Вибори-2015 програні опозицією вже сьогодня.

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Безмозгла людина апріорі не може вивчити українську, англійську, німецьку....Деяке "косноязичіє" в нього є, але при тому він досить часто говорить щиро, те що відчуває. Принаймі таке враження складається...
    І помоїму він один щиро здивований чому Україна в такій дупі, поїздивши світом, він щиро не може зрозуміти чому в нас така розруха.....

---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ----------

Думаю Ви не праві....

А думати про вибори особливого сенсу нема, тому що ніяких виборів не буде....

7. ricardo

Ну чого. Фарс буде. Приблизно так:
    Якунович - 20%
    Кличконюк - 49%

Результати від ЦВК:
    Я - 36%
    К - 33%

Готовий закластись.

8. iso

iso Well-Known Member

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

ні :nea:

10. ricardo

По словам экспертов в Украине появилась новая технология "легального подкупа" избирателей.
    "Ранее слово подкуп ассоциировалось со словом нелегальный, тихонько покупали голоса, чтобы никто не видел. Сегодня нашли способ покупать легально", - сказал вице-президент Ассоциации политических психологов Украины Виктор Рыбаченко.
    Технология заключается в том, что с десятками тысяч избирателей заключаются договора о том, что они будут агитаторами определенного кандидата.
    "При этом человеку говорят, что его нанимают агитатором, но при этом не нужно никого агитировать, необходимо убедить себя самого проголосовать за этого кандидата", - сказал член Ученого совета Института социологии НАН Украины Александр Вишняк.
    Он считает, что подобные технологии будут применяться на президентских выборах, особенно во втором туре.
    Намомним, что в Украине 15 декабря состоялись довыборы в Верховную Раду на 5-ти проблемных округах. Как считают эксперты,на них была успешно апробированая новая технология "легального подкупа".

Взято з ФУПу.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це просто шулери, шахраї, чекати від них правди не варто.
    Якщо якимось дивом кандидат від опозиції таки виграє, то вибори тупо відмінять, або придумають ще якийсь "легальний спосіб"

• Подобається Подобається x 1
  12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Проголосую за кожного з наведеного списку.
    Гіпотетично додав би ще дві фігури: Гриценка і Соскіна. Чисто гіпотетично.
    Втім... Конституція не заперечує висунення Кравчука. :)
    Сподіваюся, його ще можна підкоригувати.

13. coolzak

coolzak Well-Known Member

Ще коли вибрали Яника перший раз то була дискусія як наступні вибори виграти.Два варіанта-cic.ca(сторінка канадськоі іміграційноі служби) або получити дозвіл на зброю і купити хоч СКС і тренуватись щомісяць з однодумцями паралельно вивчаючи тактику ведення бою в складі взводу чи роти.Все решта балабольство

• Подобається Подобається x 3
  14. Romko

Все ж надіюсь на апокліпсис...:drinks:

15. Romko

16. 1. Не допустить фальсификаций может только сам народ, народ с гражданской позицией.
    2. Если выборы будут сфальсифицированы, полагаю, ничего уже сделать нельзя будет. 2004-ый бывает только однажды. Политтехнологии - сегодня не праздная тема для власти.

17. Boris_Kiev

Русопутський? У вас досі один путін? А скільки русіше бабен мріють завагітніти від нього?
    Злізьте з цієї гілки, тут москальським проплаченим тролям нефіг робити.

18. Не пиши мне.

19. Boris_Kiev

Палковніку нікто нє пішет. Чукчі учацца на чітатєлєй, а нє на пісатєлєй. Доложи насяльніку про провал заданія.

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ----------

P.S. У нас обмежена квота на поради хабітантів нецивілізованих країн.
    Літера "Р" вже зайнята Руандою, тож порадникам з Раші тут нема чого робити. Ферштейн?

Останнє редагування: 20 гру 2013
  20. VitalyZharenko

VitalyZharenko New Member

По моему мнению, Путин дал 15 млрд. на избирательную кампанию Януковича в 2015 году. Без сомнения эти деньги Янукович будет тянуть из бюджета.
    Оппозиции придется не легко на этих выборах. Им надо объединяться или искать богатых спонсоров. К сожелению реальность такова, что в выборах победжают деньги, а не идеи и дела кандидатов..

а де твій аватар? :)