Вибори-2010. 7.02.10...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 20 січ 2010.

?

Другий тур. За кого...?

1. Янукович В.Ф.

6 голосів
    9,5%
  2. Тимошенко Ю.В.

37 голосів
    58,7%
  3. Не підтримую жодного кандидата

13 голосів
    20,6%
  4. Зроблю бюлетень недійсним

1 голосів
    1,6%
  5. Не прийду на вибори

6 голосів
    9,5%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Другий тур. За кого..?

2. Лисеня

Лисеня Active Member

Отже я перша. Хоча згідно нашого законодавства мій голос буде просто виявленням мого особистого відношення до всього цього театру абсурду. Навіть якщо кандидата А проголосує 1 особа, за кандидата Б-2, авсі інші проти обох кандидат Б буде оголошений переможцем. Але я свій вибір зробила -жоден.

• Подобається Подобається x 4
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

шо..знов копіпастити свої ж дописи з інших гілок сюди?:nea:

• Подобається Подобається x 2
  4. Лисеня

Лисеня Active Member

Та ні. Я просто не естет.;) Хоч страшно. Чесно, страшно у будь-якому випадку. Але життя ж на цьому не закінчується.

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

Ні! Ви ж в бюлетні не пишете "Чому я так поступив..."

6. nastinka

nastinka відсутня

я не підтримаю Юльку нізащо, це буде другий радянський союз..
    вона є пагана людина.
    Яника підтримати, то буде ніяк просто..буде продовжуватись розруха..по суті нам треба знову чекати 5 років для чогось кращого..а в сумі чекати до кінця наших днів і таки не дочекатись плекаючи себе брехливою надією..

• Подобається Подобається x 6
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Юлька - то зле, а Янукович - то стидуха на весь світ. От й вибираємо... між тим, що зле і тим, що соромно. Вибір не великий. Якщо проголосуємо проти всіх, то проголосуємо за "сором". Може краще втратити матеріальне, але хоч якось вберегти лице?

якщо б у законі було написано: проголосувало проти всіх більше там... ніж 30% - перевибори, то був би шанс, а так....

• Подобається Подобається x 13
  8. Полковник

Полковник миється в бані

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Януковича знак мудрості є... полковнику, я вас прошу....
    та в нього навіть Путін цукєрку не взяв...

І ше одне:

Глоба сказав, що у нас президентом буде жінка - сам чув. І тут є два варіанти, або Юля, або Янек поміняє стать.

• Подобається Подобається x 18
  10. VasMT

Це ж хто такий херомант? :)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

як хто? Замполіти всі володіли такими всякими прийомами.

• Подобається Подобається x 6
  12. Марина

Марина Well-Known Member

Это точно, про Януковича - мудрость, стабильность. Вот объясните мне эту самую СТАБИЛЬНОСТЬ - сидеть долго долго в ..........или стабильно плохо (как умирающий в больнице - в коме, но живой). Вам стыдно за Януковича?- недалекий...Ну и какой он будет. Такой как сейчас уже есть - наш философ-пчеловод, а решения принимают все кому ни лень. В итоге полное безвластие. Вы не хотите Тимошенко т.к. не будет демократии? Так мне эта демократия ничего не дает т.е. такое безвластие ( а не демократия ) меня ни защищает...Куда не взять - везде БАРДАК....

• Подобається Подобається x 1
  13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Бардак - это когда фальсифицируют выборы (пчеловод этого не сделал), "через колено" принимают решения в ВР, душат оппозицию и СМИ. Это - бардак однозначно.
    А то, что вы называете бардаком - издержки переходного момента.
    Но Вы, конечно, правы, при Юле власть будет более централизована, чем при Яныке (Юля не даст) и тем более при Ющенко.

14. syavych

syavych копач

Опитування імхо некоректне, пункти 1,3,4,5 треба об'єднати в один :)

15. premium

premium Well-Known Member

поясніть або подумайте ще раз, але цього разу підключіть логіку

16. VasMT

Цього разу йому не дали "этого сделать"... що не можна сказати про 2004-ий...

17. Romko

А Ви маєте сумніви,що тоді були масштабні фальсифікації
    Так люди і кинулись на Майдан не за Ющенка,а тому,що їх так явно дурили...

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Упасть, не встать. Мы с вами как из разных стран вещаем. Потрясающе!
    Так вот, оказывается, у кого был админресурс в 2004 и он им нагло воспользовался!!! У Ющенко, вот оно что. Уму непостижимо! Как вы до этого додумались?
    Приезжайте в Донбасс, поживите, посмотрите, прочувствуйте дух ПР. А то вам из Стрия не совсем понятно, что это такое.

19. Romko

Ніби в ту гілку..?...свіжий анігдот...:scratch_one-s_head:

Центральная психоаналитическая комиссия Украины огласила результаты освидетельствования 65 % граждан страны, и оказалось, что:

5 % украинцев всегда готовы взять что плохо лежит, предпочитают жить по "понятиям" и слушают блатной шансон;

25% не стесняются врать по любому поводу, считая себя при этом "европейцами", и слушают Примадонну;

13 % верят в сказки, небылицы и ведутся на любой новый "лохотрон", "лишь бы было красиво";

7% имеют извращенный вкус, гипертрофированное самомнение, и чувствуют себя национальным меньшинством;

5% нуждаются в принудительной изоляции, смирительной рубашке и медикаментозном лечении;

20. VasMT

А вам из Донецка все видать, что в Стрию "робиться"?

а де твій аватар? :)