Коліжанка захтіла придбати навігатор,(боїтьсі заблудити видно) просила підібрати їй шось, а я в тім ніц не смислю, підкажіть якого виробника вибрати і які ше додаткові функці мають бути.
значить "підкажіть якого китайського виробника вибрати". ---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ---------- Хоча є сердиті http://hotline.ua/auto-gps-navigatory/vizikom_432/
Я собі гарміновські карти ставив в нокію Трошки з бубном тре було потанцювати, але осилив. Правда, нокіївські карти всеодно ліпші
Можливо в рідному девайсі так. Але в сенсорному смартфоні навігація від нокія дуже навіть непогана. Ще й повністю безкоштовна. По темі. Карабіне, а не розглядали варіант купити найдешевший планшет з GPS, встановити всяких карт і юзати його як мультимедійний центр в авто. Думаю 1000 грн на то мало б вистачити
Я юзаю досить примітивну модель - Shuttle 6001 (Windows, Bluetooth, Navitel, Igo). Взяв заради відеовхода для камери заднього огляду (дуже допомагає). Мапи 2011 року, треба оновити. Єдиний раз навігатор показав дурнЮ в Криму на перетині двох доріг, довелося двічі розвернутися.
Тільки залишається питання шо туди ставити....а полюцької навігації на андроїд офлайнової нема...та і онлайнова явно не для жінки, треба перед тим як їхати вручну продивитись дорогу... Ще питання зарядки...в мене наприклад смартфон в машині заряджається добре, а планшет заряджається хіба виключений і то фігово...
А чому ніхто iGО тут не згадує? А Навітел? Гармін для України - фігня повна. Колись для України найточнішими були карти для навітела від www.travelgps.com.ua На жаль на новий навітел їх поки що нема. Я користуюся iGO, але для кожної окремої країни кращими є карти від певного (місцевого) виробника. Я б радив брати навігатор або під Віндовс Мобіле, або під Андроїд і бажано китайський. В тому випадку можна буде ставити і навітел, і iGO, і гармін і ще купу варіантів можна придумати. Китайський тому, що в оригінальний фірмовий буде важко поставити ломану програму, а на ліцензійну програму не поставляться неліцензійні карти. А купувати карти коштує грошей Якщо дуже треба - можу свій продати, бо вже давно є бажання замінити його на планшет ---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ---------- За такі гроші можна знайти планшет з підтримкою GPS. Витрачати тільки на навігатор - марна трата грошей, бо більшість часу цей навігатор пролежить вдома в шухляді
Кхе-кхе. За такі гроші в планшеті може не бути повноцінного компаса, і буде стрілков-напрямком руху крутити, як чимось в ополонці ))))
В моєму навігаторі нема компаса. І дійсно коли стоїш на місці, то не знаєш в яку сторону треба рухатися. Але достатньо зробити пару кроків і все стає зрозумілим. А якщо їдеш швидко на машині то вже точно не помилишся в напрямку А от в сучасних смартфонах/планшетах майже завжди є компас.
Зайдіть на Аукро та купіть 7" китайця (типу Піонер), там буде і ІГО і Навітел одразу, юзаю такий але 5-ть дюймів, доречі вони зараз навіть з блютузом ідуть і фм модулятором. Гармін до 100 у.о., буде хіба 4,3" , екран замалий, буде знущання над собою))))