Вибираєм GPS-навігатор

Тема у розділі 'Електроніка', створена користувачем KARABIN, 21 лют 2013.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Коліжанка захтіла придбати навігатор,(боїтьсі заблудити видно) :))) просила підібрати їй шось, а я в тім ніц не смислю, підкажіть якого виробника вибрати і які ше додаткові функці мають бути.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Garmin самий розповсюджений, багато карт під нього.

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

видів, дорогі, тре шось до 100 американських президентів

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

значить "підкажіть якого китайського виробника вибрати".

---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

Хоча є сердиті http://hotline.ua/auto-gps-navigatory/vizikom_432/

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я собі гарміновські карти ставив в нокію :) Трошки з бубном тре було потанцювати, але осилив. Правда, нокіївські карти всеодно ліпші

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вони не можуть бути ліпші, бо Нокія не спеціалізується на навігації, як Гармін.

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Можливо в рідному девайсі так. Але в сенсорному смартфоні навігація від нокія дуже навіть непогана. Ще й повністю безкоштовна.

По темі. Карабіне, а не розглядали варіант купити найдешевший планшет з GPS, встановити всяких карт і юзати його як мультимедійний центр в авто. Думаю 1000 грн на то мало б вистачити

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я юзаю досить примітивну модель - Shuttle 6001 (Windows, Bluetooth, Navitel, Igo). Взяв заради відеовхода для камери заднього огляду (дуже допомагає).
    Мапи 2011 року, треба оновити. Єдиний раз навігатор показав дурнЮ в Криму на перетині двох доріг, довелося двічі розвернутися.

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

цікава думка про планшет....

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тільки залишається питання шо туди ставити....а полюцької навігації на андроїд офлайнової нема...та і онлайнова явно не для жінки, треба перед тим як їхати вручну продивитись дорогу...

Ще питання зарядки...в мене наприклад смартфон в машині заряджається добре, а планшет заряджається хіба виключений і то фігово...

• Подобається Подобається x 3
  11. bostvl

bostvl Well-Known Member

А чому ніхто iGО тут не згадує? А Навітел?
    Гармін для України - фігня повна. Колись для України найточнішими були карти для навітела від www.travelgps.com.ua На жаль на новий навітел їх поки що нема. Я користуюся iGO, але для кожної окремої країни кращими є карти від певного (місцевого) виробника.

Я б радив брати навігатор або під Віндовс Мобіле, або під Андроїд і бажано китайський. В тому випадку можна буде ставити і навітел, і iGO, і гармін і ще купу варіантів можна придумати. Китайський тому, що в оригінальний фірмовий буде важко поставити ломану програму, а на ліцензійну програму не поставляться неліцензійні карти. А купувати карти коштує грошей :sad:

Якщо дуже треба - можу свій продати, бо вже давно є бажання замінити його на планшет :)

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

За такі гроші можна знайти планшет з підтримкою GPS. Витрачати тільки на навігатор - марна трата грошей, бо більшість часу цей навігатор пролежить вдома в шухляді :sad:

Останнє редагування: 21 лют 2013
    • Подобається Подобається x 2
  12. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Кхе-кхе. За такі гроші в планшеті може не бути повноцінного компаса, і буде стрілков-напрямком руху крутити, як чимось в ополонці )))) ;)

• Подобається Подобається x 1
  13. bostvl

bostvl Well-Known Member

В моєму навігаторі нема компаса. І дійсно коли стоїш на місці, то не знаєш в яку сторону треба рухатися. Але достатньо зробити пару кроків і все стає зрозумілим. А якщо їдеш швидко на машині то вже точно не помилишся в напрямку :)
    А от в сучасних смартфонах/планшетах майже завжди є компас.

• Подобається Подобається x 3
  14. soviet

soviet Well-Known Member

Зайдіть на Аукро та купіть 7" китайця (типу Піонер), там буде і ІГО і Навітел одразу, юзаю такий але 5-ть дюймів, доречі вони зараз навіть з блютузом ідуть і фм модулятором.

Гармін до 100 у.о., буде хіба 4,3" , екран замалий, буде знущання над собою))))

а де твій аватар? :)