Вибір пральної машини

Тема у розділі 'Електроніка', створена користувачем Ука, 14 сер 2013.

1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Друже Aldo, а щодо пральок Ви порад не роздаєте? А то маю намір купувати, а що зараз робиться не ринку - уяви не маю... Хоча б яка фірма зараз вважається більш-менш надійною?

• Подобається Подобається x 1
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ука, однозначну відповідь дати тяжко, в кожного виробника своє. В мене зануссі рулить вже десь 7 років, правдаш вже 2 рази лазив до помпки, діставав копійки і одного разу діставав пластмасову паличку, подібну до тих шо від морозива бо заштопорювали крильчатку і помпка не відкачувала воду. В сусіда вірпул, то вже 2 чи 3 рази була ремонтована.

• Подобається Подобається x 3
  3. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

нє, 7 років то не показник. В мене і в мами індезіти поза 10 років, то як майстер приходив тен міняти, то хвалив "о, то ще старий, він не вбивається, нові індезіти до одного місця"...
    Правда, таки врешті вбився...
    Хочу щось таке, що теперішнє не дуже вбивається...

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Плюсуюся до Карабіна, в нас Зануссі вже теж 7 чи 8 років-політ чудовий (тьху-тьху), до помпки не лазили, бо всі копійки перед пранням витрушуються з кишень;)

5. Aldo

Aldo Well-Known Member

Головна проблема в тому, що в наш час інженери та конструктори працюють на виробників, які не зацікавлені у тривалому терміні служби побутового приладу. Виробники зацікавлені лише у зниженні витрат на виробництво побутових приладів, що в свою чергу значно зменшує якість продукції. Але це все полеміка.
    Якщо обирати з більш-менш надійних, тоді можливо Bosch німецької зборки, але це моя суб"єктивна думка. Якщо маєте бажання, можете запитати у майстрів, що проводять ремонт пральних машин у Львові, але питання буде звучати вже по-іншому: "Які пральні машини потрапляють частіше у ремонт?"
    Відповідно ці марки та моделі виключити з списку запланованих Вами. Далі враховуєте перепади напруги у Вашому мікрорайоні, якщо вони значні - відповідно відмовляєтесь від моделей з електронним управлінням або забезпечуєте додатково захист від перепадів напруги.
    І нарешті - комфорт, практичність та зовнішній вигляд. Це вже Ваш смак та уподобання.

Останнє редагування модератором: 14 сер 2013
    • Подобається Подобається x 2
  6. boshik

boshik Member

Якщо є вільні кошти , то зверніть увагу на таких виробників, як Miele, SCHULTHESS, Asko. В них ресурс роботи 20 років. В іншому випадку Bosch-Siemens німецький або AEG А далі всі решту виробників можна розглядати.

7. igorremont

igorremont Member

На даний момент тільки Самсунг.Вони ставлять відсікатори від перенапругі в середину машинкі.Так мала верогідність шо вона згорить,якшо конкретно то заміна плати на індезіт ціна 1000 гр,Бош 2000гр,і так далі.Як майстер говорю.

8. Aldo

Aldo Well-Known Member

Дійсно, ціни зараз кусаються, кожен виходить з положення, як може. Інколи тут http://stiralkashop.com.ua/ad-category/zapchasti-stiralnyh-mashin/modul-upravleniya/ можна знайти плату пральної машин Bosch за 400 грн.
    Думаю встановити модуль на пральну машину, зможе навіть не майстер, проте якщо виникають труднощі з монтажем, можна тут подивитись http://aldo-holod.com.ua/?cat=711, як зняти та встановити панель управління пральної машини Bosch.

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

купив Miele
    одноразові арістони-індезіти більше ніколи і нізащо!)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

LG.... і тільки.

11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

В мене LG вбудована з горизонтальним завантаженням, в експлуатації майже 1 рік, в мами - Зануссі, окремо стоїть, з вертикальним завантаженням, в експлуатації років ....ееее, багато, 6-7 точно. І перша, і друга пральки працюють на відмінно, ні разу не ламалися (тьху-тьху).

12. igorremont

igorremont Member

13. terRen

terRen Дуже важлива персона

А нема чого грошима "смітити" по кишенях і палички сувати в "колеса";) а так було б все Ok!

В мене також Zanussі... :good:(тьху-тьху) років 7-8 і без ремонту:yes:

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

то не я.... то дєцко. :)

15. Vladmaister

Vladmaister Member

Самий кращий сервіс у Львові це по Самсунгам І LG .Нормально до клієнтів підхід.Но це тільки по пралкам.
    LG тихше працює.

16. Marii

Marii миється в бані

Lg - найвитриваліші машинки. У нас пропрацювала 14 років без жодного ремонту.

17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Якшо у вас працювала, то ше зовсім не значить що найвитриваліші.
    Ви в крусі про німецьку фірму Miele і як довго її техніка працює? Вірніше, напевно таки вже "працювала" - клята глобалізація і на "маде ін германі" відбивається.

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

хіба по грошах..

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене LG. на 8 кг. років 7-8 їй. Інтенсивна робота. Жодних зауважень.

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Миху, LG почали робити пральки років 10 тому..
    не рівняйте їх з бошами, зануссі і мілі, які роблять пральки останніх 50 років а може і більше..

а де твій аватар? :)