Вибір ноутбука.

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Markooo, 10 лип 2011.

1. Markooo

Markooo Member

Допоможіть підібрати ноутбук в ціновій категорії до 7500грн. Ноутбук потрібен на заміну стаціонарному ПК, тобто мені для роботи, дітям для ігор(не найпотужніших, щоб хоча б на середніх настройках стягувало).

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

4. Markooo

Markooo Member

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

За таку ціну класний можна купити (навіть для потужних ігр). Дивіться лиш щоб дискретна відеокарта була і матовий екран.

• Подобається Подобається x 1
  6. syavych

syavych копач

а от це на любителя :) бліків звичайно менше, але от мені не хватає "сочності" зображення...

• Подобається Подобається x 2
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То не на любителя, то на професіонала. Якщо проводити за монітором по 8 годин на день - то оченятам та "сочність" може боком вилізти.

8. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ну хз. Мені як кольори слабі і зображення не яскраве то мої очі змучуються ше більше, але то так офтопно бо я в основному за Стаціонарним самсунгом сиджу. А бліків в мене і так нема бо я пошті в танку.

9. syavych

syavych копач

не меліть дурниць - оченятам шкодить надмірна контрасність (то трохи інше аніж "сочність"), яка легко збавляється до комфортного (нешкідливого) рівня.
    П.С. 8 годин на день не сиджу, сиджу всього лиш 13-14 :)

10. android

android Well-Known Member

А фірма іграє роль ?

---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ----------

Якщо не іграє роль яка фірма то візьміть собі цей Ноутбук ACER Aspire 5742G-484G75Mnkk (LX.RDP0C.019) Core i5 480M(2.66), 4096Mb, 750Gb, DVD-SMulti, 15.6"HD G, GF GT540M 1024M, WiFi, WEB-Cam, noOS, 2.6kg, Black

він коштує 725 у.о якраз буде шикарний для роботи і для ігор.

Ну якщо на середніх параметрах то візьміть краще цей ноутбук

Ноутбук ACER Aspire 5552G-P364G64Mncc (LX.RB30C.028) Athlon II P360(2.3), 4096Mb, 640Gb, DVD-Dual, 15.6"HD G, HD6650 1024M, WiFi, WEB-Cam1.3MP, noOS, 2.6kg, Brown

він коштує 525 у.о

Ціни вказані риночні силки на сайти давати не буду щоб не порушувати політику.

Даний товар є якісний і провірений можна спокійно брати ну якщо виникають сумніви бренду АСЕР то відпішіть я вам постараюсь порекомендувати інший Бренд ну і вдалий їхній модельний ряд ноутбуків для ваших потреб.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я просто сам недавно ноутбук вибирав, перше готовий був глянцевий купити, потім почитав шо люди пишуть - ні один глянцевого не порадив, то для домашніх переглядів кіно хіба що.

В окулярах?

12. Markooo

Markooo Member

ну мені казали що Acer не дуже надійний, багато знайомах мали проблеми з ноутами цієї фірми вже через пів року користуання.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дуже надійні - Dell, Aple і Sony, правда дорожчі в 1,5 раза мінімум.

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Вотойво делл шо про нього казав Святослав-бомба за свої гроші

15. syavych

syavych копач

1. глянц глянцу рознь. Звичайно, що сидіти за "дзеркалом" якогось дешевого ацеру чи гнусмасу не комфортно. 2. а шо вдома кіно нефайно дивитись? :)
    Сплюньте (3 рази через ліве плече :) )
    Ну в 1.5 раза дорожчий хіба соні. Ябко (надіюсь то опечатка у Вас :) ) дорожче в 2 і більше разів, а Делл практично такої ж цінової категорії як Тошіби, НР, Леново.

16. Markooo

Markooo Member

ну казали, що Dell якраз в ціновій категорії це найкраще співвідношення ціни і якості.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

"Ноутбук потрібен на заміну стаціонарному ПК, тобто мені для роботи, дітям для ігор" - так же питання звучало.

Те саме, чомусь стаціонарні монітори в більшості ж матові. А глянець на вітрині просто в магазині вдвічі привабливіше виглядає.

Клас, у вас оптові ціни?

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

І шо, ви вже шось пригледіли?

19. Markooo

Markooo Member

Ну поки що розглядаю варіанти:
    Dell Inspiron N5110 (210-35786Blk) Diamond Black
    HP Pavilion dv6-6051er (LQ115EA)
    Lenovo Ideapad Y560-480A-2 (59-057456)

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Донька мала Асус, перші неполадки почали з"являтись через півроку.

Менші діти отримали у спадщину Соні - вже йому п"ятий рік йде, намагається, але працює.

В мене зараз НР - не маю претензій, трохи незручна клавіатура (бо присутня нумерична, так я собі схотіла).

Ну, макбук, це мрія, після того, як купили аймак чоловіку... )

а де твій аватар? :)