Вибір годинника, потрібна порада

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем shelev, 24 лип 2012.

1. shelev

shelev Well-Known Member

Друзі, потрібна Ваша порада.
    Мі вирішили подарувати годинник шефу на юбілей. Але не можемо визначитися з моделлю, мабуть з боку стали схожими на лебедя, рака та щуку з отієї байки :mocking: Добре, що хоч з брендом визначились - однозначно зупинились на Tissot А ось з моделлю няік не прийдемо до єдиної думки, поки фаворитами є ось ці, яку модель обрали б Ви???
    [​IMG][​IMG]

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А в чому прикол Tissot? Вони всі якісь без емоцій.

3. redfox

redfox Well-Known Member

я бы выбрала вторые - черные на коже... ну или третьи - белые, если вдруг черные дарить не хочется - они классические

• Подобається Подобається x 3
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я також. ....

• Подобається Подобається x 1
  5. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

я б третій годинник

6. Fon

Fon whom how

як на директора то верхній самий оптимальний. але чому тісот? ця фірма бере за бренд 80% своєї вартості. магазини накручують 100 або 150%, бо такі годинники за 3-4 тисячі рідко продаються, а ламаються так само як і всі. реально різниці між швейцарським годинником і російським польот ноль. одна назва.
    проведу аналогії. кью енд кью, це луч, романсон - побєда чи слава. тісот це польот. свотч за 5-7 тисяч взагалі як гівнозеркалка )) подарити хіба на 50 років.
    якщо не вірите - лізьте в інтернет-аукціони єбай різні чи ше якась біда і подивіться як красіво скупляють російські годинники за кордон, навіть б/у
    совєцький союз єдине що гарно робив, так це зброю, годинники і фотоапарати.
    за тищю можна купити триповерховий польот в шкатулці зі всіма наваротами.

особисто я надаю перевагу "слава" в них модельний ряд нормальний і відповідно недорого.
    побєда трошки класичний і застарілий вигляд, але вони більш надійні.
    єдине - не попечіться, бо китай робить як швейцарські, так і російські. завжди вивчайте супровідні бамажки і коробочку. без коробочки це не годинник, тим більше без гарантійки заводу. має бути також і унікальний номер на годиннику, який можна перевірити в неті. і цей же номер має бути в паспорті.

хочете здивувати шефа - візьміть йому такий під старовину - на лискучому ланцюжку, для жилетки. може з боєм найдете. якраз на пару тисяч грн потягне.

• Подобається Подобається x 3
  7. redfox

redfox Well-Known Member

я тиссо ношу уже лет 8, мене правда совсем настоящие привезли, даже с небольшим эксклюзивом, вообще проблем никаких, мне очень нравятся, они у меня классические - на железном ремне, с 4 камнями вместо циферблата - ооочень нравятся! так что тиссо могу посоветовать по собственному опыту - хорошие, надежные швейцарские часы, на которые не стыдно посмотреть

8. night

night Well-Known Member

Шеф чого? В якому одязі частіше всього ходить (костюм, вільний стиль), який образ життя веде.... Ви вибрали три різних годинника.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шефи всі однакові - зануда якийсь в сірому костюмі, в голові лиш бухгалтерія.

Це ж треба.

10. night

night Well-Known Member

Ви хочете сказати що шеф автосервісу на гаражах і шеф відділення банку одинакові? Чи шеф маленького магазину і шеф супермаркету також одинакові?
    Якщо в шефа в голові лише бухгалтерія, то пора від такого шефа звільнятися. Призначення директора в будь якому бізнесі його розвивати, а бухгалтерією займається бухгалтер.
    Dzeko: якщо Ви думаєте що Ви "остряк", то аж занадто сильно хочете це показати:)))

• Подобається Подобається x 2
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Звчайно однакові. І юзають однаковий задротський бізес-стиль.

12. Рибка

Рибка New Member

Я за перший.
    В другому немає секундної стрілки, це для мене важливо.

13. shelev

shelev Well-Known Member

Ось і у мене чоловік вже кілька років носить Tissot - жодних проблем. Мабуть тому і вибираю саме їх.

Не повірете - не однакові. Хоча на перший погляд так, адже посада зобов`язує до певного стилю одягу, але це лише на роботі.
    На справді люди дуже різні. Наприклад він стрибає з парашутом і на вихідних їздить на байку, а йому скоро на пенсію!!! :pardon:
    Досить цікава людина, не кожен у 20-30 років живе таким повним життям, як він у свому вже можна сказати поважному віці.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тю, так всі бізнесмени стрибають з парашутом і їздять на байку. Вони вважають що це круто, до того ж це модно і не треба самому собі хоббі вигадувати. Якби ви сказали що він пише акварелі в вільний час, або ходить пішки на прощу - то я б здивувався.
    Я не засуджую - просто то такий спосіб життя і такий склад людей.

15. Un.Known

Неправда, не всі, є категорія, котра раз стрибне, щоб потім можна було про це сказати, є такі, що цим займаються, бо справді подобається, а є такі, котрим цього нафіг не треба - як і серед НЕбізнесменів.

І далеко не всі шефи однакові. От шеф "Манівців" відрізняється різко від шефів тих компаній, котрі він на сплави возить. ) І не можу собі уявити, щоб Тарас собі тіссо купив...

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю шо то за Манівці, я беру узагальненого бізнесмена великого міста.

17. Un.Known

Наскільки великого?

От Львів велике місто? Бо маю друга-бізнесмена, успішного, ходить в джинсах і футболках, ходить на Флюгери, літає на Канари лоукостом, не носить тіссо і не вважає це ґанджем.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Багато незрозумілих слів. Львів - це велике село. То шо він літає на Канари лоукостом - це якраз показник успішності львіського бізнесу.

19. Un.Known

Ви самі собі суперечите. З однієї сторони всіх бізнесменів засуваєте в сірі костюми, а в голови вкладаєте тільки бухгалтерію, з іншої - закидаєте неуспішність через політ лоукостом.

А літає людина лоукостом, бо "зачєм платіть больше", а уявіть - він ще й на Ґорґани ходить вдвох з дружиною, спить в палатці і не вимагає до себе уваги в кращих львівських кнайпах, бо він успішний.

Крім того, поважаю його саме за те, що він сам себе зробив, з двадцяти працює, голова на плечах, з дрібних будівельних замовлень вийшов на рівень Рейнкарцу і подібної клієнтели. І залишився своїм, без вимахувань і розповідей, як він на байку їздив. І без годинника тіссо. )

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

За Горгани поважаю звичайно, а в решті - простий галицький хлоп, малий бізнес. Ви ж не будете заперечувати що ринок не з проста існує, оці безликі годинники, чорні машини бізнес-класу, костюми, офісний стиль, офісна культура - воно обслуговує попит.

а де твій аватар? :)