Вибір акустичної системи для ПК

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем MARTINI, 10 вер 2010.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Мої старенькі колонки Maxxtro вже трошки "підустали" та й піднабридли. Хочеться чогось новішого і кращого.

Особисто я в питаннях якості, насиченості, об"ємності і тд звуку не розбираюся зовсім. У виробниках не орієнтуюся. Кількість мегагерців, децибел і ват мені теж ні про що не говорить. Мені головне шоб не деренчало на низах, не хрипіло на середині і не пищало наверху :)

Отже, шановні спеціалісти, хотілося б отримати рекомендації по виробниках, а можливо і по конкретних вдалих моделях.

Бюджет 300-500 грн.

Музичні смаки доволі різні. Здебільшого рок, досить часто класика року, буває і на попсу заносить, в електронну музику, панк, драмендбейс, реп і взагалі що завгодно.

Музика грає майже постійно, колонки стоять у мене в дальніх кутах столу за монітором.

Надаю перевагу просто двом колонкам, оскільки сабвуфер+сетеліти мені нема де ставити.

• Подобається Подобається x 1
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Акустическая система Microlab B-73

Стереосистема microlab B-73 разработана для воспроизведения качественного стерео звука.

Строгий стиль исполнения модели и неяркое цветовое решение служат отличным дополнением к любому интерьеру. Съемная сетка позволяет экспериментировать с дизайном: от классики до стиля Hi-Fi. Компактный размер модели дает возможность разместить ее на рабочем столе.

Система отличается насыщенным и мощным звучанием низких частот, что достигается за счет двух динамиков и толстых стен корпуса. Качество звука повышается благодаря деревянному корпусу колонок. Система работает в широком частотном диапазоне, что обеспечивает чистое воспроизведение различных музыкальных стилей. Звуковые искажения в разных частотных диапазонах сведены к минимуму благодаря двухполосным сателлитам.
    Подробнее: http://hard.rozetka.com.ua/ru/products/details/24319/index.html

3. MARTINI

Але по фото бачу шо регулювання напевно ззаду, це незручно, мені би спереду або збоку

4. thinkers

thinkers Well-Known Member

Невже нема під столом місця? Маю на роботі лоджитек 2.1, модель, здається, Х-230 або Х-240. Відтворення просто супер. Але без сабвуфера... ноуууу

5. MARTINI

під столом мої ноги :) Можу покоцати саб

6. thinkers

я вас благаю...
    а якщо серйозно, сабвуфер вже 5 років під столом стоїть. некоцаний. пилюку, правда, забуваю витирати...
    нагуглив картинку:

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Тоді ці. За 70 доларів. Гучність - на передній стінці, але НЧ і ВЧ - на задній.

Акустическая система Microlab SOLO 5

Microlab Solo-5 - это первая в мире мультимедиа акустическая система с усилителем на дискретных элементах! Особенностью данного усилителя является то, что он дает более яркий, живой и более натуральный звук. Система создана для воспроизведения не только mp3-файлов или аудио дисков (CD), но и для воспроизведения аудио дисков высокой четкости (HDCD).
    Уникальный шелковый ВЧ динамик, разработанный Питером Ларсеном с использованием современных технологий.
    Новый легкий полипропиленовый СЧ/НЧ динамик серии FineCone.
    Мощный усилитель на дискретных элементах.
    Деревянный корпус (MDF) для улучшенного звучания.
    Регулятор громкости на лицевой панели.
    Система имеет магнитную экранировку, поэтому ее можно располагать вблизи мониторов или телевизоров.
    Возможность подключения к двум источникам звука одновременно.
    Подробнее: http://hard.rozetka.com.ua/ru/products/comments/24282/index.html

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

Про сабвуфер.
    Справа в тому, що сабвуфер можна поставити майже де завгодно в кімнаті - низькі частоти мають низьку направленість. Тобто, в принципі, якщо подовжити кабель, сабвуфер можна поставити хоч за спиною - це практично не порушить стереопанораму, і не сприйматиметься як "звук позаду".

• Подобається Подобається x 2
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

теж юзаю 2+саб. скарг на звук нема. проблеми, куди втицьнути теж нема. а регулятор згори (я його й не чіпаю, хіба вимкнути тре)

9. Trololo

Trololo миється в бані

Я вже 2 роки ловлю кайф від цих колонок. Перебирав довго перед покупкою. Чистота звуку і обхват хвиль ідеальний для мене. На столі регулятор гучності, до якого можна ввімкнути навушники.

бла-бла-бла
    і ще тут

Останнє редагування: 11 вер 2010
  10. OldMan

OldMan Well-Known Member

рискну посоветовать Эдифайер.
    Вот такие
    http://www.edifier.com.ua/products.php?model=MP300
    или такие, что по сути тоже самое
    http://www.edifier.com.ua/products.php?model=MP300 plus
    Для ноутбуков. Несмотря на малогабаритность очень приличное качество звучания.

11. MARTINI

Ой ні... Пластмаси не хочу

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:33 ----------

Наразі найімовірніше , що я вийду трохи за бюджет і візьму ці http://deshevshe.net.ua/acoustic-microlab/microlab_solo_5c.html По ціна-характеристики дуже добрий варіант, і в інтернеті гарні відгуки. Наразі чекаю до понеділка від менеджера магазину, чи є модифікація без пульта ДУ, вона повинна бути на 130 грн дешевша.

12. thinkers

• Подобається Подобається x 2
  13. Trololo

Trololo миється в бані

Тільки не беріть в тому магазині. Там або комплектацію стирять, або брак привезуть, або годуватимуть довго обіцянками, що привезуть. Одним словом вони облажались і для цього варто прочитати незалежні відгуки по форумах, сайтах, блогах. Та й ціни в них не відповідають назві магазину.

Краще гляньте сюди: з пультом, без пульта. (та модель дешевша і без гемороя)

Ви задали рамки бюджету і самі бачу його не дотримуєтесь, буває. Ті колонки, що приводив я вище мають корпус з дерева пофарбованого в чорний колір.

ІМХО: думаю ви не колонки шукаєте, а магазин той рекламуєте.

14. MARTINI

Мені той магазин рекламувати не треба , я просто там купую ВСЕ бо мені так зручно, там приймають оплату в вебмані, що практично не зустрічається в інших, а це для мене дуже зручно. За останні два роки лишив там мабуть поза 1500 уо. Це монітор, два сенсорних смартфони, планшет, ноутбук, декілька флешок і ще купа всякої дріботи типу клавіатури, мишки тощо.

За весь той досвід я не мав проблем, про які пишете ви. Тільки один раз, коли я замовляв планшет, флешку і зарядний пристрій ААА, то приїхав по замовлення і виявилося шо зарядного пристрою нема в наявності. Оплачені за нього вебмані повернули.

На рахунок гарантійних заморочок нічого не можу сказати, наразі придбані там товари не ламалися і не потребували гарантійного обслуговування.

Щодо ціни на дані колонки.

Я також на Розетці на них натрапив. Колонки з пультом справді на 30 грн у них дешевші. Проте, доставка до Львова з Розетки коштує 50 гривень, а у Дешевше 20 гривень. Тобто виходить на одне і те ж :)

ІМХО: думаю ви не поради давати прийшли, а обіляти какашками той магазин :)

15. Trololo

Trololo миється в бані

Та ні. я ж порадив колонки по вашим критеріям, тим паче колонки які сам використовую понад 2 роки.
    А відносно магазину то так кидається в очі прихована реклама. Може й помиляюся. До якості товару, гарантії на нього магазини мало відношення мають. До самої якості продажу магазин має відношення. Повірте що купував речі і там і там і ще в кількох місцях. Якщо кидаюсь какашками, значить на то є мої особисто-досвідні підстави і не в мене одного. Може в них клієнти по сортах класифікуються і ми попали в різні, до вас там мабуть привілегійоване відношенння. Та грець з ними - з магазинами, у кожного свої симпатії і антипатії. Колонки я так зрозумів вибрано і подальші рекомендації непотрібно.

Коли завершиться покупка, то відпишіться в цій темі з особистим фото на фоні колонок і чеком магазину, розповіддю про алгоритм покупки і враження. Повірте, нам цікаво буде почитати і подивитися, і не буде підозр в прихованій рекламі(можливо). А, ну і про колонки самі кілька речень. Ок?

Останнє редагування: 11 вер 2010
  16. MARTINI

Ви не повірите, я саме думав, що треба буде сфоткатись з тими колонками спеціально для вас :)

Тільки я не впевнений на всі 100% що буду брати саме ці і саме в них. Якщо є модель без пульта ДУ, то 100% беру бо вони майже вписуються в мій буджет, якщо нема, то ще подумаю, можливо замовлю на Розетці. У Розетки львівський офіс виявляється недалеко від мене, зручно забирати товар :)

А алгоритм покупки там стандартний кожного разу.

Я знаходжу те що мені треба на сайті, деколи кілька варіантів,тоді списуюсь в ICQ з менеджером, з"ясовую чи є в наявності товар у Львові чи треба чекати з Києва, коли можна забрати, часом питаю поради що саме вибрати під мої потреби. Коли всі нюанси таким чином узгоджено, я оформляю замовлення на сайті, мені приходить рахунок, я його оплачую по Вебмані і в обумовлений день і час їду в магазин за товаром. Коли брав монітор і ноутбук, то перевіряв там на працездатність. Дрібніші покупки просто забирав. На якій із стадій із цього всього алгоритму можуть виникнути якісь проблеми, я чесно кажучи, не уявляю, ніби все просто.

Нині, коли спілкувався з менеджером, спитав на рахунок гарантії. Якщо стається гарантійна поломка чи виявляється брак, то кажуть нести товар до них, а далі вже їх клопіт.

17. Trololo

Trololo миється в бані

Проблеми можуть виникнути наступні:

1. Привезли не той товар
    2. Не привезли взагалі товар після багатьох обіцянок почекати
    3. Втюхали модель не зовсім ту (інша начинка, колір, взагалі може не відповідати картинці і опису на сайті)
    4. Втюхали несправний/дефектний товар і відмовляються назад брати(причини легко придумуються)
    5. Незаповнили чи не повністю або неправильно заповнили гарантійний талон
    6. Забули/нехотіли дати чек
    7. Затримали поставку товару вам, привезли по доставці надом не в ту годину
    8. Просто нахамили
    ...

18. MARTINI

Невже це все траплялося з вами? :)

19. Trololo

Trololo миється в бані

Дещо й траплялося, довго розказувати. А в списку можливі варіанти неякісного магазинного обслуговування. Як ремарка до:

20. ovod

ovod Well-Known Member

а де твій аватар? :)