Ви все ще вважаєте, що ви вільні?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Romko, 5 лип 2013.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Визначення сучасного раба

1. Економічний примус рабів до постійної роботи.

Сучасний раб змушений працювати без зупинки до смерті, тому що Коштів, зароблених рабом за 1 місяць, вистачає, щоб оплатити житло за 1 місяць, їду за 1 місяць і проїзд за 1 місяць. Оскільки грошей вистачає у сучасного раба завжди тільки на 1 місяць, сучасний раб змушений працювати все життя до смерті. Пенсія також є великою фікцією, тому що Раб-пенсіонер віддає всю пенсію за житло, ліки та їжу, і у раба-пенсіонера не залишається вільних грошей.

2. Другим механізмом прихованого примусу рабів до роботи є створення штучного попиту на псевдопотрібні товари, які нав'язуються рабу за допомогою TV-реклами, піару, розташування товарів на певних місцях в магазинах. Сучасний раб залучений в нескінченну гонку за «новинками», а для цього змушений постійно працювати.

3. Третім прихованим механізмом економічного примусу сучасних рабів є кредитна система, з «допомогою» якої сучасні раби все більше і більше втягуються в кредитну кабалу, через механізм «позичкового відсотка».

З кожним днем ​​сучасний раб повинен все більше і більше, тому що Сучасний раб для того щоб розрахуватися з процентним кредитом, бере новий кредит, не віддавши старий, створюючи піраміду боргів. Борг, постійно висить над сучасним рабом, добре стимулюючи сучасного раба до роботи навіть за мізерну плату.

4. Четвертий механізм: змушення сучасних рабів працювати на прихованого рабовласника підтримуючи міф про роботу на державу. Сучасний раб вважає, що працює на державу, але насправді раб працює на псевдодержаву, тому що Гроші раба надходять в кишеню рабовласників, а поняття держави використовується, щоб затуманити мізок рабів, щоб раби не задавали зайвих питань типу: чому раби працюють все життя і залишаються завжди бідними? І чому раби не мають частки прибутку? І кому конкретно перераховуються гроші, виплачені рабами у вигляді податків?

5. П'ятим механізмом прихованого примусу рабів є механізм інфляції. Зростання цін за відсутності зростання зарплати раба, забезпечує приховане непомітне пограбування рабів. Таким чином, сучасний раб зубожіє все більше і більше.

6. Шостим прихованим механізмом змусити раба безкоштовно працювати: позбавити раба коштів на переїзд і купівлю нерухомості в іншому місті або іншій країні. Цей механізм змушує сучасних рабів працювати на одному містоутворювальному підприємстві і «терпіти» кабальні умови, тому що Інших умов у рабів просто немає і втекти рабам нема на що й нікуди.

7. Сьомим механізмом, який змушує раба безкоштовно працювати, є приховування інформації про реальну вартість праці раба, реальної вартості товару, який справив раб. І частки зарплати раба, яку забирає рабовласник через механізм бухгалтерського нарахування, користуючись незнанням рабів і відсутністю контролю рабів над додатковою вартістю, яку рабовласник забирає собі.

8. Для того, щоб сучасні раби не вимагали своєї частки прибутку, не вимагали віддати зароблене їх батьками, дідами, прадідами, прапрадід і т.д. - замовчуються факти і масштаби розграбування державної власності, яку створювали численні покоління рабів впродовж тисячолітньої історії.

Ви все ще вважаєте, що ви вільні?

• Подобається Подобається x 5
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Очевидно, написала людина тотально незадоволена своїм життям.

• Подобається Подобається x 4
  3. Romko

Цікаво,все ж...
    От я так мрію бути вільним, соборним і незалежним від всього,від світу,від обчества,від соціуму,від...від...від.... та фіг там.:ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехня.
    Вигадка.
    Байка.
    Найбільша брехня. Зарплатня бюджетників індесується.
    Питання до приватників. Хто тут приватник? Миху, Ви індексуєте зарплату своїм наймитам?
    Фігня.
    Оце чистісенька правда.
    Так.

• Подобається Подобається x 3
  5. Romko

Василю,на пенсію малої я можу купити пачку рисполепту.
    З 4-х потрібних їй,як повітря.
    А в такому становичі кожен,хто має серйозні проблеми зі здоров"ям.
    Не брешіть.

Від суми й тюрми не зарікайтесь.

---------- Додано в 06:56 ---------- Попередній допис був написаний в 06:49 ----------

Хоч я розумію
    Совєцькі мазохісти здихали з криком "зародінузасталіна",коли їх родини було замордовано в ГУЛАГУ.
    Як істинний їх спадкоємець,Ви й на це будете казати - воля!
    Межа бідності в Україні та Європі

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я говорю правду.
    Ви, напевно, теж...
    Це стосується будь кого і будь де. Ми ж бо з Вами не безгрішні вожді, типу Попеля чи Сталіна. Ми звичайні люди.
    Ні, не буду. Моя воля в свідомості і гідності. А не в залежності і фанатизмі.

• Подобається Подобається x 2
  7. Un.Known

То Ви могли років 25 тому поїхати десь в високі Карпати, пасти свою овечку, займатись натуральним господарством, жити поміж дібров і трав в дерев’яній хаті. Але не поїхали. Зробили інший вибір. Чому?

Ви навіть зараз це можете зробити, але Вас тримає Зоряна та сім’я, бо ці люди направду залежні - від Вас. Це називається совість. Ваша. Хіба на неї скаржитись.

По пунктах, автором наведених, можу продублювати відповіді Михайловича.

• Подобається Подобається x 4
  8. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

Ми раби своїх бажань.

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Знову ярлики... Людина може краще за нас з вами жити, просто вміє аналізувати.
    Раб не раб, але то що ми всі давно не громадяни, а споживачі - очевидно.
    Вам дають заробити, кому більше, кому менше, з тим щоби ви потратили бабло на то, що вам продадуть. Вже з дитячого садочку з ваших дочок формують рожевих рахітичних стервів, сексуальне м"ясо, звихнуте на шопінгу і сексе в бальшом городе, замість прививати їм вічні сімейні цінності, а з ваших синів - підарастичних унісексуальних апатичних чмирів та матусиних синочків, віртуальних хероїв-геймерів. Мультиків, книжок, ящика, реклами, інтернетів не дивитесь чи що?! Ви навіть читаєте, дивитесь і слухаєте то, що вам пишуть, показують і розказують.
    Ми всі строєм живемо в чудовій видимості файного життя, тоже свого роду раби, просто раби 21-го століття, з айфонами.

10. Un.Known

Всього лиш аналіз.

Якщо я всім задоволена, то не скаржусь. І якщо в мене голови нема, то мені таки втулять сто двадцять перший тостер, але поки що не втулили й першого. А якщо перекладувати відповідальність за дітей на садочок, то доньки б може й виросли рахітичними стервами, але поки що вони кров з молоком і власною думкою, а сину я втуляю, що головна чоловіча ознака - чоловіче слово.
    Не думаю, що ми настільки знайомі, аби Ви могли з впевненістю говорити. )

Ярлики, кажете? Ну-ну )
    Ви там може й так, ті, що з сексуальним м’ясом і сто двадцять першим тостером, але я живу з своїми проблемами і надіями. А ще з об’єктивною оцінкою своїх можливостей.

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ви би хоч на простенький аналіз спромоглися, що "ви" в попередньому пості було узагальнено і жодного разу не стосувалося вас особисто.

12. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Извините , несколько личный вопрос : из сына Ваших отца и матери тоже "такое" вырастили , как в Вашем комменте , что я процитировал?

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

Так Вы бы уже определились , "мы" или "вы"

13. Un.Known

Цитуючи мене?

А раз узагальнено - то стосується і мене. А я узагальнень не люблю (Ви ж мусите вже знати). Тому й мій перший пост в цій темі - про автора.

14. серега-очкарик

Это точно , только зачем самоощущение автором "жизни в дерьме" перекладывать на всех? Типа "все такие".

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

16. серега-очкарик

17. Romko

18. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

Звичайно, якщо жити для того, щоб працювати - то це 100% рабство! На мою думку, людина, яка вміє отримувати задоволення від життя ніколи не буде рабом

19. серега-очкарик

А если работать , чтобы жить , тогда как ?

20. - так в этом и отличие. Если у человека остаётся свободное время, в которое он делает что хочет, то он работает, чтобы жить. Если нет - он живёт, чтобы работать.

Впрочем, у молодых-красивых девушек есть альтернатива: просто жить, или ещё и работать... для интереса.:good:

а де твій аватар? :)