Ви вірите в те, що на людину можна навести "порчу"?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем STK, 30 сер 2011.

1. STK

STK Дуже важлива персона

В мене вже місяць серйозні проблеми з здоров'ям, лікарі не можуть точно визначитися з діагнозом і вилікувати, а одна людина, яка спілкується з різними "бабками", сказала, що мені хтось щось зробив і порадила звернутися за допомогою не тільки до лікарів.
    В когось таке було в житті і, якщо було, чи допомагали "народні цілительки"?

2. Милена

Милена Дуже важлива персона

Если врачи не могут поставить диагноз, как ты можешь знать, что это проблемы именно со здоровьем ? Что за самопостановка диагноза ?

(Если боишься сглаза, держи дулю в кармане, когда общаешься с людьми . ) :)

3. STK

STK Дуже важлива персона

Мені вже три рази викликали швидку через серце і задишку, останнього разу думав, що вже зупиниться, а на кардіограмі все нормально. Лікарі кажуть, що це нервове, але мені від того не легше, бо лікування толком нічого не дає, несильні приступи повторюються регулярно, а останні дні ще й з'явились приступи безпричинного страху :sad:

4. Милена

Кислородная недостаточность , проверь сосуды, обратись к микрохирургам, сделай доплер.
    Ну что за забобоны, при чём тут сглаз ?о_О

5. STK

STK Дуже важлива персона

Мене вже дивились біля десятка лікарів, але толку поки небагато, от я вже й не знаю, в що вірити...

6. Милена

Какие врачи ? , кардиологи и терапевты ?

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

А які ще були симптоми?

Ти не мав місяць тому якогось серйозного стресу?

8. STK

STK Дуже важлива персона

Кардіологи, невропатологи, пульмонолог, один раз навіть з реаніматологом довелося познайомтися, але, на щастя, не знадобився. Відчуваю, що ще й до психолога піду, бо вже антидепресанти призначили.

9. STK

STK Дуже важлива персона

Терпнуть руки і ноги, іноді навіть обличчя, коли були сильні приступи, то відчуття, що всередині все холоне.
    Були проблеми в особистому житті, але не сказав би, що це такий сильний стрес.

10. Милена

Извини, я не ёрничаю, но сходи к сексологу :o , но перед этим, сходи таки к сосудистому .

11. Nevermind

Nevermind Просто персона

Який у тебе тиск і температура тіла?

Ще можна до ендокринолога.

12. STK

STK Дуже важлива персона

Я маю відношення до медицини і психології, але щось не можу додуматись, який тут зв'язок :scratch_one-s_head:
    Сьогодні робили УЗД судин, але теж змін не знайшли.

13. STK

STK Дуже важлива персона

Тиск різко підскакує під час приступів, хоча ніколи не мав з цим проблем, а температура нормальна.
    Вже робив УЗД щитовидної і здавав кров на гормони, але теж нічого страшного не знайшли.

Блін, я вже навіть не пам'ятаю все, що приймаю з ліків, звіряюсь по папірцю коли що треба і скільки.

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

Це вже схоже на гіпертонічний криз: під час нього теж різке підвищення тиску, задишка, біль у грудях...

Але тут ще й ноги німіють .... А який рівень гемоглобіну в крові?

15. Inga

Inga Дуже важлива персона

У меня такие случаи были.
    Есть у нас такой доктор нетрадиционный, кстати образованный врач и какими-то степенями (эт моя мама про него все знает) так вот он, в свое время, своими нетрадиционными методами вылечил и мою маму и свекровь
    Свекровь, кстати, выписали из больницы как безнадежную. Муж её просто на руках занес к этому доктору...
    Иногда к нему обращаюсь.

Бабка была одна потрясающая, к сожалению она уже умерла.
    Мы возили к ней маленькую дочь моей подружки.
    В общем, подружка моя страшно хотела избежать ребекиной операции.
    И оч надеялась, что бабка пошепчет и оперироваться не нужно.
    Я ей предлагала показать малышку хотя бы нашему нетрадиционному доктору, но она прямо уперлась: к бабке и все.
    Ладно, приехали. А бабка такая жесткая в общении, как Баба Яга.
    Подружка моя и рот раскрыть не успела, а та ей сразу и говорит, я мол не хирург и операции здесь не делаю, так что иди милая к докторам, а ребенок твой капризничает не из-за того, что зубы режутся, дура твоя докторица, испуганый у тебя ребенок... И давай в подробностях описывать что и как произошло. Покатала она эти яйца, отчитала море то ли молитв, то ли заговоров, но малышка после этого спала ну очень долго и ночные плачи как рукой сняло, а до этого все ночи напролет с ней носились... :)

А операцию малышке сделали, и успешно :)

В общем, как по мне, то одно не опровергает другое, что-то можно вылечить только традиционно, а в чем-то сильны только знахари.
    Просто и там и там, есть и лекари от Бога и шарлатаны. :pardon:

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А хто Вам не дає сходити до бабки? Сходіть, а раптом допоможе. Ви ж нічим не ризикуєте (хіба що грошима, але то не багато )А якщо ні, то далі шукайте лікарів.

17. STK

STK Дуже важлива персона

Тиск в мене тільки декілька раз піднімався, коли геть погано ставало, а при регулярних невеликих приступах як у космонавта - 120 на 70.
    Та блін, всі аналізи і обстеження показують норму, а почуваюсь геть хреново, тепер ще й морально, от і не знаю, в що вірити.

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

вірю, мав нагоду переконатися

19. STK

STK Дуже важлива персона

Допомогли?

20. Inga

Inga Дуже важлива персона

Эльфа права, стоит сходить и по крайней мере для себя закрыть эту тему.
    А если ещё и раздобудете адрес хорошего знахаря, то и проблемы порешаете.

Получается, в любом случае результат будет положительным :)

а де твій аватар? :)