Ви вірете, що можна стати членом ЄС без обов"язкового вступу в НАТО?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 14 січ 2010.

?

НАТО

Голосування закрито 14 кві 2010.
  1. Ні неможливо без членства в НАТО

33,3%
  2. Так можливо без членства в НАТО

42,9%
  3. Я не хочу й чути про НАТО

14,3%
  4. Я не хочу чути про ЄС

9,5%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я вважаю, тих хто думає що можна безнадійними казкарями та мрійниками.
    Прошу Ваші думки залишати тут.

2. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

ИМХО, но речь про ЕС и НАТО для Украины на текущий момент времени не актуальна.

3. Kirax

Kirax Well-Known Member

+пицот.

По теме - возможно, потому что такие страны есть, а значит это факт, а не вопрос веры.

4. не кажи гоп пїднїмаясь з колїн-поблизу можуть бути любї друзї.Закохають до неактуальностї...:good:

5. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Может и можно стать членом ЕС, не вступая в НАТО. Но я так не хочу. :)

6. olegp

olegp миється в бані

значит, сначала всупайте в нато, потом- в ес, какие проблемы?:)):))
    это нас, восток, в случае гипотетического раздела Украины в нато то возьмут, а в ес нет ранее основной Украины, ибо анклав получится:))

7. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Почему? Это будет актуально пока Украина не вступит в ЕС и НАТО.

8. Kirax

Kirax Well-Known Member

неактуально потому что нас не возьмут ни туда ни сюда в ближайшей перспективе. Кстати, Ющенку надо сказать "спасибо" - число сторонников НАТО уменьшилось после его пропаганды (за наши деньги).

9. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Финляндия, Швеция...

10. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Ето хто казкарь?Ющенко что ли?:wacko:

11. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А членам НАТО с канадским паспортом слова вообще не давали.:)

12. GR_

GR_ Дуже важлива персона

А оно,число, разве возрастало? Несмотря на политический бардак сделано в этом плане немало: Украина практически присоединилась к ПДЧ не подписав его в Бухаресте, что бы травмировать и так травмированную душу соседа. Идет работа по ассоциации с ЕС, кстати, а нам пока само членство и не очень надо,ИМХО.

13. Kirax

Kirax Well-Known Member

в ЕС нам не надо сейчас, это точно. А в НАТО нам нельзя по конституции, к тому же народ эту идею пока не поддерживает. Я уже не говорю что нас туда не возьмут - Обамка перезагрузил отношения, так что никаких поблажек нам не будет.

До правления Ющенко число сторонников НАТО было больше чем сейчас, а Кучма активно сотрудничал с НАТО и составил стратегию вступления. Что характерно, это воспринималось нормально, и не сопровождалось истерикой "исконно русских людей", так что возможно с Кучмой мы бы уже были в НАТО или как минимум имели ПДЧ.

14. ГРАНД

Як що не важко, вкажіть будь ласка норму конституції, окрему статтю, положення чи в контексті якогось положення конституції де значиться заборона вступу до НАТО. Не наведете. Бо такої не існує. Ви рубаєте московсько- комуністичними штампами про конституцію, навіть не потрудившись прочитати сам документ.
    А стосовно Кучминого прогресу по всупу в НАТО, на мою думку Ви також помиляєтесь. Хоча Тузлінський конфлікт змусив би бути проНАТОвським навіть президента Сімєнєнко П. М. (як би він таким був).

15. ГРАНД

Я вважаю (думаю не безпідставно), що головними критеріями до повноцінної інтеграції до матері Європи є два ключевих завдання (умови, як що завгодно).
    1.Тотальна декомунізація (це все рівно що десовковізація). З пам"ятниками лєніну майже в кожному селі, та всіляким косіорам-уборєвічам ми туди не ходоки. Так так, можна мені дорікнути, що мовляв чіпляюсь за істукани, які нікому не заважають. Не забувайте, по при всі толерації та лібералізації Європа є глибоко ідеологічна та принципова в цьому питанні. Навіть економічні санкції може застосовувати по умовчанню знаходячи різні причини напрямую не стосуючієся ідеології, але саме ідеологія стає істинною причиною економічного ігнору.
    Прикладів можу навести не один.
    2.Це обов"язкове заприсягання вірности єдиній Європейській ідеології (антикомунізму, чи щось приблизно) через військові забов"язання перед всима членами західного суспільства (золотого мільярда) через НАТО. Це як військова присяга часів лицарства. Такої присяги може не вимагатися від тих Європейських країн, які в ідеологічному плані не викликають сумнівів у вірности протягом століть.

16. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Ассоциация с ЕС не повредит, тем более она уже на горизонте, а большего пока и не надо- там тоже не сахар.

Конституцию можно изменить на основании референдума предварительно промыв мозги народу. Фактически ПДЧ у нас и так есть по результатам Бухарестского саммита НАТО без его подписания. Кто виноват, что типы типа Януковича разыгрывают эту карты, когда сами участвовали в интеграции с НАТО?Точно виноват не ВАЮ. А СКУчмой мы бы были неизвестно где- может в НАТО, а может где подальше, науки это неизвестно.
    В Словакии было 36% за НАТО до ее присоединения к этой организации. Сейчас 75% где то.

17. РАДИОТОЧКА

РАДИОТОЧКА Well-Known Member

ГРАНДУ--що головними критеріями до повноцінної інтеграції до матері Європи є два ключевих завдання (умови, як що завгодно).
    1.Тотальна декомунізація (це все рівно що десовковізація). З пам"ятниками лєніну майже в кожному селі, та всіляким косіорам-уборєвічам ми туди не ходоки
    2.Це обов"язкове заприсягання вірности єдиній Європейській ідеології

Значит по вашему дело в памятниках и присяге на верность? И с чего вы взяли что в Европе антикоммунизм? Ваша руина скоро будет никому не нежна,кроме соседки,которая потихоньку скупает украктивы.И вы от этого по своей нищете никуда не денетесь-рынок, есть рынок.[/QUOTE]

18. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А чи не може статися так,що війни з участю НАТО закінчаться із-за нехватки грошей,і...вci почнуть швиденько мозгувати,як забезпечити свою безпеку,не А-бомбою НАТО і війська,а наявністю обєднаних збройних сил по-групах країн .Ну там Польща,Україна,Литва...і так далі.Бо та Обєднана Європа то таке...то таке-якесь нестабільне суспільство виходить на нині...Може я не розуміюсь добре,але шось вже бачу в Європі тих Лебедя,Щуку і Рака.
    P.S.Просто США не в силах буде і непотрібним стане тримати "європейске НАТО" за свій рахунок,якщо економіка не наладиться в світі по-старому взірцю.
    Щось на взірець ,як сугубо Европейське НАТО(ЕТО) + США,ВеликоБританія,Канада.
    А ЕТО по-групах:
    Франція,Іспанія,Італія
    Німеччина,Австрія,Чехія
    Скандінавія і т.п і т.д
    Можливо фантазую забагато...:scratch_one-s_head:

19. Dr.Dick

Dr.Dick Well-Known Member

австрия?

20. Dr.Dick

Dr.Dick Well-Known Member

Украину если и спросят то в последнюю очередь-пока Россия не договориться с Западом она будет болтаться как .... в проруби.

а де твій аватар? :)