Ви така ж Україна як Придністров"я Молдова.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 3 лип 2012.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Шановні пані та панове (крім москвоязікіх, бо не шановні). Ви можете уявить собі що приїхавши до півночі Італії і навколо вас звучить суцільна німецька мова? Перше що приходить на думку, це те, чи не помилились ви рейсом літака, який досвтавив помилково вас до Німеччини. Інші варіанти можна не приводити. Думаю такого уявити ніхто невзмозі. А в Україні цей ідіотизм цілком реальний.
    Московязікі. Ви такі ж українці, як турки німці. Ви така ж Україна, як Придністров"я Молдова. Ідіотизм.

2. ГРАНД

А ця московка знову анонімки строче в мої відгуки. Москвиснкська натура.
    але я відповідатиму тут.
    Вам московка Правда в очі коле.

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Вітаю Вас, шановний Гранде! В світі останніх подій, я маю на увазі прийняття закону про мову, Вам та Вашим однодумцям випала нагода доказати що ви справжні українці! Бажаю успіху.

4. ГРАНД

Мені немає чого доказувати. Я лише констатую. А те що сьогодні вчинили москвоязікі, згодом їм же і відгукнеться.
    Вони за що боролись на те і напоролись. Коли вони це відчують на власній шкірі? Важко сказати, але те що відчують їх діти точно.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

як Вадим Колесніченко. Постколоніальне бидло, яке скучає за бувшим паном, замість побудови своєї продовжує жити його сурогатною культурою з засиллям "ментов", Пугачових, ... Коротше - Галушки, які для приближення до "елітного жлобства", стають Брєжнєвими.

6. Blaberus

Так отож. Нічого крім риторики.

7. ГРАНД

Як би на форумі можна було реально натерти фізично пику якомусь москвоязікому, я би не вагаючись так вчинив. але за певних причин таке неможливо. тому обмежуюсь риторикой.

8. FourA

FourA Дуже важлива персона

. Выбач, шановный пане, але нэма в украинський мови такого слова - скучаты..
    Я знаю, якэ слово вжываеться в украинський мови в якости эквивалэнту цього росийського слова, алэ такым щырым украинцям не буду казаты його..
    Хай вважають, що воны розмовляють самэ на украинський мови!
    Эх вы, знавци мовы!
    Вам не бувае соромно за такэ знання своейи риднойи мовы?

9. Blaberus

Це, безумовно, не моя справа, але де Ваше місце проживання? Що це за родюча земля, яка народила такий міцний ганджубас?

10. FourA

Вообще проживаю в Донецке.
    А вы сторонник и любитель ганджубаса?

11. ГРАНД

Донбасянин він.

12. Blaberus

Та знаю я.;)

13. tanna

tanna Дуже важлива персона

Риторику не ображайте.

14. FourA

В свете вышесказанного, кому именно, интересно, был адресован посыл шановного пана ГРАНДА?:
    Неужели щирым украинцам - участникам разговора?
    Похоже, именно это и имел в виду шановный пан..
    Ибо когда видишь целую кучу патриотов Украины, ни один из которых не владеет своим родным языком, и при этом искренне ратующих за свою ридну мову, невольно хочется сказать - душераздирающее зрелище!
    Та яки вы до бису справжни украинци?
    Чы ж то як казав Тарас Григорович:

15. bayard

bayard Дуже важлива персона

удивительно как совпали ваши интересы:))

16. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

А де ваші інтереси?
    Ви вітали і з задововоленням спостерігали судилище над ЮВТ і Луценком, вас як громаданина не ображає протизаконний спосіб, яким ПР і комуністи проштовхнули закон КК, вас не хвилює зніс памятника Незалежності у вашому рідному місті...
    Де закінчується межа вашого конформізму з владою?!?!?!:ireful:
    На жаль, мушу констатувати, що Гранд правий у своєму розмежуванні України на дві частини.

17. bayard

в Україні
    останнього ніколи не чіпав
    ображає
    хвилює
    тому завтра прийматиму участь у пікетуванні біля місьради, щодо мовного закону та зносу памятника
    не він правий, а професор Преображенський:)) нас розділяють тому що в нас нема єдиної думки, через наші постійні чвари, за неї. нам нема що втрачати, а у них є - влада, гроші. це їх інтереси. вони їх відстоюють. а наші інтереси - різнокольорові какашки в розділі Політика. ось тому вони, поки що, пастухи, а ми - стадо.

18. Inga

Inga Дуже важлива персона

По поводу памятника.

Сам памятник, имхо, убогий, к тому же разит от него третим рейхом

вот харьковская птичка

а эти птички не здешние

и любопытно, что

Бизнес у ребят такой - ставить памятники, демонтировать, ваять новые.

Имхо, протестовать нужно не против сноса памятника, а против сис-те-мы...

19. bayard

я ж последний год об этом и говорю:)) а народ говорит что дело в том шо Юлю не на трон посадили а в тюрьму. шоб изменилось будь она президентом? НИЧЕГО! потомушо с-и-с-т-е-м-а!

20. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Пам'ятник убогий, так, але факт його демонтування саме сьогодні - це продовження харківських "угод".

а де твій аватар? :)