Відповідь: Ви напевне не любите Катю Ммммм.Можливо тому що це фігня(не сприйміть погано)...А може тому шо це попса......А може тому шо ми слухаєм те інше....Ніхто напевне не знає погодьтеся..))
Відповідь: Ви напевне не любите Катю погоджуюсь ...але в ній щось є Додано через 1 хвилину особливо під настрій мармеладний
Відповідь: Ви напевне не любите Катю Мені наприклад спокійна музика не дуже лайкеться....Мене до біль швидкого тяне...А є люди які медляк люблять...Як хто.)) Додано через 53 секунди Неа....Дякую)) Шото не дуже мені зовсім все російське подобається..))
Відповідь: Ви напевне не любите Катю А чого... симпатична кобіта... співає правда мусі-пусі всякі...:agree: Хоча з іншого боку ми так всі розказуємо: "це неможливо слухати"... і починаємо напамять, як мінімум приспів співати
Відповідь: Ви напевне не любите Катю Пане New Shrek а не підскажете мені від чого ці чашки з кавою більшають над аватаром?
Відповідь: Ви напевне не любите Катю Так дуже часто вибачте якесь гімно падає на розум та хочеться співатишось не кульне...Чи не так?:8: :8:
Відповідь: Ви напевне не любите Катю Ммммм....Можливо...Ні.....Напевно....Це все так.....Фліт.....Так - Фліт мені подобається мабуть найбільше серед українських як ви кажете проектів..)))А вам шо чи хто найбільше:D ??? Додано через 39 секунд Ооооо...То ваші рекорди не поб'єш:o ...)))