Можливо тому, що небо плаче дощем... промені сонця крізь хмари не зігрівають душу...усе здається таким чорно-білим і холодним... Підкажіть, як з цим боротись...
Відповідь: Весняна депресія... Мене в таких випадках завжди рятує улюблена музика і улюблене заняття... Взагалі, кажуть, робота - найкращі ліки від хандри і депресії Не сумуйте, хмари розійдуться, сонечко знову вигляне, настане СПРАВЖНЯ весна і все буде добре!
Відповідь: Весняна депресія... Їжте шоколад - це найкращий антидепресант. Тільки у не надто великих кількостях. Мені помагають фрукти або читання книжок. Часом слухаю музику, яка заганяє мене у ще глибшу депресію, звідки сама вже втікаю.
Відповідь: Весняна депресія... Е, не знаєте Ви ,що таке справжній депресняк!То комуняки роботою на "хімії"лікували.Комуняк вже нема, а ти диви думка то в народі живе.Туть без Флюанксол не обійдешся
Відповідь: Весняна депресія... Оцени себя сам (тесты) Шкала Бека для самооценки тяжести депрессии http://www.depressia.ru/depress/testbek.htm Госпитальная шкала для самооценки тяжести депрессии и тревоги http://www.depressia.ru/depress/testgost.htm Шкала Цунга для самооценки тревоги http://www.depressia.ru/depress/testzung.htm
Відповідь: Весняна депресія... Страдающие депрессией люди должны знать, что существуют проверенные, надежные и научно обоснованные методы терапии депрессий и тревожных состояний. Эти методы являются продуктом развития мировой медицинской науки о психическом здоровье человека, результатом огромного числа исследований в разных странах, миллионов наблюдений за течением болезни и результатами терапии.http://www.depressia.ru/depress/index.htm А вы говорите работа,ретроград Вы батюшка ,ретроград
Відповідь: Весняна депресія... Сьогодні вирішила скористатись вашими порадами і, признаюсь чесно, прогрес вже спостерігається... Спасибі! Здається, що там, у небесній канцелярії, теж вирішили допомогти - до Львова сьогодні завітала СПРАВЖНЯ ВЕСНА
Відповідь: Весняна депресія... От бачите?! В Станіславові теж весна, така краса, що жодна хандра не втримається
Відповідь: Весняна депресія... Коли находить весняна депресія, то я роблю так: читаю щось гарне, слухаю заспокійливу музику - переважно класичну або містичну типу кельтських древніх мелодій, грегоріанських хоралів, або ж з часів ренесансу та бароко (дуже люблю фортепіано, лютню, арфу, скрипку, гітару), чекаю на сонечко і гайда у ліс! А там ціле моє королівство: фіалки, підсніжники, проліски, барвінок (зустрічається рідше у дикій природі, зате несподіваніше та більше захоплення потім від такої "зустрічі" ). Aле коли немає можливості вирватися в ліс, то просто милуватися весняним небом - таким блакитним, та слухати наспіви лагідного пустуна-вітру - люблю, коли він грається з моїм волоссям, люблю підставляти обличчя під сонячні промені та відчувати аромат розквітлих дерев - зараз їх стільки розквітло у Празі!
Відповідь: Весняна депресія... Білий сніг, білий сніг на зеленому листі....!!!! памятаєте таку пісню?
Відповідь: Весняна депресія... Сніг на зеленому листі Слова: Михайло Ткач Музика: Олександр Білаш Вигладаю тебе ще з весняних доріг, Обминаю у мріях стежини тернисті. Замість тебе в саду раптом сніг, раптом сніг, | Ранній сніг на зеленому листі. | (2) Чи дорогу тобі може хтось перебіг, Чи тебе забарили вітри норовисті, Що так рано в саду раптом сніг, раптом сніг, | Сніг, як сміх, на зеленому листі. | (2) Коли десь, моє щастя, ти збилося з ніг, То поклич - і до серця мого нахилися, - І розтане той сніг - ранній сніг, ранній сніг, | Сніг, як сум, на зеленому листі. | (2) Я виходити буду щодня на поріг, Сподіватися буду, що прийдеш колись ти, Бо для мене той сніг - ранній сніг, ранній сніг,- | Пізній цвіт на зеленому листі.
Відповідь: Весняна депресія... Дуже гарна пісня, Шреку! Дякую Вам за те, що Ви її надіслали сюди на форум.
Відповідь: Весняна депресія... прошу сказати, панно світлик, вам не подобаєтья теперішня назва вашого міста, чи назва, яку ви використовуєте вам просто більше подобається?...
Відповідь: Весняна депресія... Саме так, мені дуже подобається стара назва Тут є багато людей, які вживають саме цей варіант. А ще широко побутує "Станіславія", "Франик" і "Сан-Франківськ"
Відповідь: Весняна депресія... розумію вас... перечити права не маю, бо поважаю вас і вашу думку... просто іван франко — геній, тому і вважаю, що місто названо непогано...